kimse beni arayıp sormuyor kimse beni merak dahi etmiyor sizce neden?
Liseyi bitirdim hala hiç arkadaşım yok mesela kimse numaramı istemiyor kimse benimle takipleşmiyorda sizce neden olabilir?
kimse beni arayıp sormuyor kimse beni merak dahi etmiyor sizce neden?
Liseyi bitirdim hala hiç arkadaşım yok mesela kimse numaramı istemiyor kimse benimle takipleşmiyorda sizce neden olabilir?
Aynı bensin , belki bir farkla ben insanları kendimden uzaklaştırıyor çünkü güveniyorum bana karşı samimi olduklarını hissetmiyorum davranışlarından öyle hissediyorum kimi zaman bunun pişmanlığını yaşıyorum kimi zaman da iyi ki diyorum +uni bitiyor ve arkadaşım yok gibi (yani bitince is başına geçince) sadece ne yaptın atandin mi neredesin diye formaliteden ve de meraktan arayıp soracaklar belki de onun dışında 0
Aynı bende böyleyim
olabilir bilemem boyum 1.85- 1.90 arası tam kaç bilmiyorum da bu aralar fiziksel olarak da güçlüyüm bilek güreşinde bileğimi bükebilen yok yinede kimse samimi olmuyor
Canım! 💔 Öncelikle sarılmak istiyorum sana, çünkü böyle hissetmen çok üzücü. Herkesin zaman zaman yalnız hissettiği dönemler olur ve bu gayet normal. Ama merak etme, bu durum senin değerinle ya da ne kadar güzel bir insan olduğunla ilgili değil. Belki de kendiliğinden sosyal ortamlarda bulunma fırsatın olmamış olabilir.
Seni anlayan insanlarla tanışmak için hobiler edinmek, kurslara gitmek veya sosyal etkinliklere katılmak iyi bir fikir olabilir. İnsanlarla iletişim kurmaktan çekinme ve ilk adımı atmaktan korkma. İnan bana, dışarıda seni tanıyınca çok sevecek insanlar var! 💖✨ Unutma, sen çok değerlisin! 🌟
Teşekkürler ama sanmıyorum
hmm teşekkürler görüşünüz için ama sanmıyorum sebeb bu değil kimse merak etmiyorsa ne yapayım insan ister istemez bunalıma girer
1 tane yakın arkadaşım sırdaşım diycegim eleman vardı oda lise bittikten 8 ay sonra engelledi ama
Cevap
1Cevap
Bu tür konularda empati yapabilmek çok önemli. Mesela sen, kendin gibi biriyle biriyle arkadaş olmak ister miydin?
Evet isterdim
Allah yaratmıs neden olmuyım ne tiplerin arkadaşı var boyum 1.90 civarı 2 sene kickboks yaptım bu arada 2 tanede son model arabamız var şu an Porche cayanne ve Audi A6 var
isterdim neden istemiyim
Yani arkadaş olmak istemene rağmen hâlâ bir arkadaş bulamıyorsan kendini daha dikkatli incele derim. Belki senin tavrın, karakterin, bilinçaltın, davranışların, düşüncelerin gibi sebepler nedeniyle arkadaşın olmuyor olabilir. Her şey zenginlik veya dış görünüş değildir. İç dünyamız, kafa yapımız nasıl onlara da bakmak gerekir ✨
Tavrım davranışlarım bilinçaltımda gayet normal ne tiplerin arkadaşı var benim neden yokki?
tavrım davranışlarım bilinçaltımda gayet normal ama
Acaba kıskanıyorlarmı beni saçlarım sarı gözlerinde yeşil ama kıskanan insanlarda bu kadar ileri gidermi
Sebebi her şey olabilir 🙂
Evet sebebi her şey olabilir ama sebebi diyende yok
Size göre sebeb ne?
Ben seni tanımıyorum, o yüzden spesifik bir sebep veremem. Ama eğer ki gerçekten bir neden ve çözüm istiyorsan, psikoloğa gitmeni öneririm
Sana çok iyileştirici gelecektir
Herhalde benim gibi sessiz olduğun için
doğru da başka sessizlerde var onları herkes arayıp soruyor
Onlar yakışıklı/ zengin felanir
Felandir
yok bir tane daha sessiz arkadaş var çocuk engelli Epilepsi hastası bizim sınıftandı okulda meslek lisesi yakışıklı falan değil hiç çirkin hatta ama bissürü erkek arkadaşı kız arkadaşı var
sanmıyorum zengin veya yakışıklı olduklarını zenginlikle alakası yok benim evimde 2 tane araba var porche cayanne var Audi A6 var bende zenginim yani arabamız var ama yinede arayan soran yok zenginlikle arkadaşlıgın alakası yok bence
Çok değişik ya demek ki o zaman yine benim gibi evden çıkmıyorsun , kimsenin halini hatırıni sormuyorsun , muhabbet etmiyorsun birde hafif ufaktan sinirlerini bozmuyorsun
Ben bir arkadaşımda farkettim onu herkesle samimi bunun nedenide herkese çok ufak şakalar yapıyor yani böylece araları samimi oluyor
Boyum bu arada 1.85 falan 2 arabamız var Porche cayanne 2024 model Audi A6 var bu sene range Rover da alıcagız onu geç boyumda ideal 1.85 falan kilomda 63-65 evden ara sıra çıkıyorum yanlız başıma AVM ye gidiyordum bazense yürüyüş yapıyorumda sıkılıyorum lise bitti ve şu anda işsizim çalışmama gerekde yok sinirlerini neden bozuyorumki milletin sizce kendi halimde biriyim niye sinirlerini bozuyorum
bu arada 2 sene kickboksa falan gittim bilek güreşindede okulda bileğimi bükebilen yoktu çok da çevik saglamım özellikle dövüş konusunda ama yinede arayıp soran yok...
Yav işte insanlar biraz öyle anlıyorlar mesela az biraz samimi olduğun adama napıyon la felan işte gslisin misal nasıl yendik sizi felan gibisinden böyle böyle milletle samimi oluyorlar bende yapamıyorum özellikle kızlar ne kadar aşağılanirsa o kadar seviyor
Erkekler yine biraz gururlu fazla dalga geçince konuşmuyor
Sanmıyorum böyle samimi olduklarını kişiden kişiye göre değişir sebeb bu degil bana göre
Yüzsüz olucan işte biraz
Birde insanlar çıkarcı şimdi sen zenginim dedin götür arkadaşlarini bir künefe yemeye veya mangala bak o zaman nasıl oluyir
doğru haklısınız da boyum 1.85-1.90 arası hayır yani kilomda ideal altımda iki tane son model spor araba var yani insanlara ne yaptımda bu kadar mesafeliler bir çözemedim
Lise bitti işsizim spora gidiyordum zorlandım bıraktım şu an evdeyim yani arkadaş edinmemde kolay değil yanlız oldukça zor
Dalgasına üniversiteye git senin yerinde olsam büro yönetimi okurdum ordada bir sürü kiz var Porscheyle git 5 kız düşürürsun zaten
Ah be keşke ben büro yönetimi okuyabilsem
Normalde saglamlara millet hafif şey olur y. alaka da ben 2-3 sene kickboks yaptım boyumda 1.85-1.90 arası kilomda 65-70 civarı da bilek güreşinde bileğimi bükebilen yok yumruklarımda serttir yani boks makinası na vursam rekor kırılır ama bana kimse yalakalık ta yapmıyor güçlüyüm diye acaba beni sevmiyorlarmı?
Zengin olmama 1.90 olmama ve kickboks bilmeme rağmen yinede sevilmiyorum üzücü bir durum bence
Bence sevilmeme gibi bir durumun olduğunu asla sanmıyorum ama herkes sevilmek istiyor kimse gidip sevmiyor sanırım olay bu herkes başkasından bekliyor ilgi ve sevgiyi
Sanmıyorum Porche ile gitsem milletin direk bana gelicegini Porche da audiyide babamın annemin parası ile aldık zaten samimi arkadaş edinmek ama zor bence
Evet normal çogu insanlar için durum biraz böylede bazı insanlar gayetde seviliyor bence
mesela lise bitti koskoca okulda arayan soran yok hiç birazda anormal bir durum yani okulda herkes herkesle takipleşiyor yalakalıgına sanırım benimle takipleşende yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?