İnsanın zihniyeti ne kadar sürede değişir?

Bir ara bütün varlığın bütün insanların bir bütün olduğunu idrak etmeye çalışıyordum, bir noktadan sonra herkesi aynı görmeye başladım, herkesin sevilmesi gerektiğini içselleştirmeye çalıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca farklı bir ruh halindeydim artık hiç bir insanı ayırmıyordum herkesi duyuyor ve herkesle konuşabiliyordum gayet akıcı bir şekilde, yani asosyalliĝimden geriye bir şey kalmamıştı.

Fakat bir iki tane yaşça büyük abiyle gezerken şunu fark ettim ki hiç olgun biri değilim, yaşım 30larda ve onlar araba ile ilgili şeyler konuşurken ben yorum yapamıyordum bilgim ilgim yoktu çünkü, ve bir başkası da bana diyordu büyüklerle konuşmasını öğrenmelisin gibi, ben sadece dinleme ve cevap verme modundaydım o varlık birliği bilincinde iken. Yani aslında şu an geriye dönüp bakınca kendimi bilmek yerine korkularımdan ve asosyalliğimden kurtulmak için bu bilgiyi içselleştirmeye çalışmışım açıkçası kaptırmışım kendimi. En derinde yatan niyetim korkmamak ve artık insanlarla konuşabilmekti, oldu ama 2 ay sonra yine eski halime döndüm nasıl oldu bilmiyorum, ne güzel zihniyetimin zihin kodlarımın değiştiğini düşünüyordum.

Zihniyet nasıl ve ne kadar sürede değişir? Niye benim zihniyetim eski endişeli, karamsar ve çekingen hale döndü?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru seçmeyin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu zihniyetle zor yaşarım bu dünyada zor girerim hayatın içine
İnsanın zihniyeti ne kadar sürede değişir?