Üst üste güncelleme mi geliyor buna 😂
İnsanların fikirleri, duyguları bir günde değişir mi?
Üst üste güncelleme mi geliyor buna 😂
Değişmeyen tek şey değişim. 😊

İnsanların fikirleri ve hal ve hareketleri bir gün içerisinde değişmez. Ancak günler geçtikçe tecrübe ve hayatın akışından dolayı düşüncelerimiz de olan doğru yanlışları görebiliyoruz böylece bir değişim geçirebiliyoruz
Değişebilir. Bir insanla tanışır, bir olaya şahit olur ve kendinden bile vazgeçer. Bambaşka biri olarak devam eder o güne. Bir yılda olmayan, bir anda olur..
Cevap
10Cevap
Bir günde değşimez.. yaşadıkları zamanla değiştirir
Benim ruh halim sürekli değiştiği için bundan zaman zaman fikirlerim ve hislerim de etkileniyor.
Ne yaşadığına bağlı. 5 dk da bile değişebilir
Olabilir tabi, yaşadığı şeyler değiştirir insanın düşüncelerini bazen, kısa sürede bile...
Değişebilir tabi. O bir günde yüksek oranda etkileyebilecek bir durum değişirse neden olmasın.
bir günde değişmez
aslında uzun zamandır değişiyordur ama anlaşılmamıştır
Yaşadıklarına göre değişir evet
İkizler burcuyum.3 yıl önceki fikirlerimle şimdiki aynı değil mesela. Ama bazı şeylere takılı kalma konusunda ısrarcıyim.
Bana iki gün öncesine kadar seni seviyorum diyen kadın iki gün sonra hiçbir şey yaşanmamış gibi terk etti.
Değişir kahkahası eksik olmayan insan kalıcı mutsuz olabilir
1 saniyede bile değişebilir...
Değişmez diyorlar. Bizi tanımıyorlar. Ugrana manyak oldugumuzu bi anda yok ederiz bilmiyorlar tabi.
Zamanla öğreniyorlar...
İkizler burcuysa değişir
Ne verirsen ver sıkılıyorlar dimi..
Öyleyiz maalesef 😃
Yükselenim oldugu için yabancı sayılmam. Ama koç inadım agır basar ve sıkılmadan hedefe de kilitlenirim.
Koç burçları çok hedef ağırlıklı dediğim dedik ve işkoliktir. İkizler tam tersi ben her şeyden kolay sıkılırım.. çokta kararsızım. İkizler burcu olmak beni çok yoruyor..
Neyse ki ben dengeliyorum. Koç ve akrep etkisi ile. Bişeyin tadına varamadan ondan sıkılırsam sonra yeniden özler isterim. E herşeyde benim keyfimi beklemez sonuçta 😊
Bi insanın kaybedeceği birşeyi kalmadığında değişir
Fikirler aniden değişebilirde duyguların hemen değişeceğini sanmıyorum.
Değil bir gün bir ömür boyu değişmez
Bir dakika sonra bile değişebilir
1 dk da degişeni gördüm ben 1 gün nedir arkadas
Değişir sonuçta bu bir insan
Bir güne razıyız anlık değişenlerden sonra
Değismez sadece değistirmeye calisiyor insanlar
Değişir tabiki. Ve olgunlasir
Evt zaten her şey 1 günde olur
Değişme ihtimali var.
Değişir
Değişir
Değişebilir.