Bende mesajları anında cevaplamama huyu var. Mesajı görsem bile bir iki dakika sonra cevaplamaya çalışıyorum çünkü anında cevap verilince karşımdaki biraz pohpohlanıyor ıyh hiç sevmem. Çoğu zamanda mesaja kendi içimden cevap verip yazmayı unutmuşluğum oluyor..
Wp Instagram hepsinde bildirimlerim kapalı. Burada da bile bildirimlerim kapalı ana ekrana burdan bildirim düşmüyor benim mesela ancak kendim girersem görüyorum 😎
Buranın uygulamasını kullanmıyorum ben, berbat bi şey nasıl beceriyorsun kullanmayı 😬 bildirimler benimde kapalı uygulamaların ne var yani hava mı atıyorsunnnn 😎
İlk üye olduğum günden beri uygulamayı kullanıyorum berbat olan bişeyi yok bana hatta daha pratik kısa yollu burası işime geliyor. Sen sadece bana açık ol zaten 😎
Mecazi değil belki 1000 tane mesajı cevaplamadığımı bilirim. Mesajlara cevap vermeyi unutmuyorum; cevap vermiyorum. İnsanlarla konuşmamak kişisel tercihim. Bunlara tanıdıklarım tanımadıklarım herkes dahil. İşim gücüm insanlara cevap vermek değil. Normal yüzyüze konuşmada da özel soru sorulduğunda aynen mesajlarda olduğu gibi yine soruyu soran kişi boşlukla karşılaşır:) Buna alışan insanlar da zamanla sana gereksiz soru sorma cüretinde bulunamaz. Yaklaşacaksa önemli bir şey için yaklaşsın yoksa uzak dursun her türlü insan.
Evet ya çok oluyor. İnsanlar genelde birisi mesaja cevap vermeyi unutuyorsa hemen "demek ki önemsemiyor ki unutuyor" diyor ama öyle değil. Mesela görüyorum mesajı, müsait olunca girip yazmayı planlıyorum sonra kalıyor
Bildirim panelinden görüyorum eğer komikse gülüyorum ya da aklımdan cevap veriyorum ama mesaj ile cevap yazmayı unutuyorum. Hatta acaba neden cevap vermedi geri diye düşünüyorum bi giriyorum bir şey yazmamışım ki
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Cok oluyor o bende. Bu sabah neredesin yazan birine biraz önce görüldü attım. Baska birisi oglen yazmıs o’na yenı yazdım. Okumadıgım bir kaç mesaj var hala
Teşekkür ederim komsim. Ben onu aldığımız beddualar için dedim yoksa sende kocamaaan bir yüreği olan güzel yürekli bir adamsın cehennem kim sen kim...🐾
Ya tabi herkese hemen cevap verme zorunluluğu yok ama bazen önemli bir konuda cevap beklerken insan deliriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin için değersiz biri olduğu için o mesajlar kaydırılıyor demek ki. Karşındaki kişi buna isyan ediyorsa sana aşırı değer vermiş. O kişi için yakacağım😿
Canım ciğerim görsel bana ait değil ya. Ki ben bu görseldekinden daha ağır konuşurum orası ayrı da kimse bana niye yazmıyorsun geç yazıyorsun diye darlayamaz ama şu an görsel bana ait değil 😂