Uçk*r derdine düşen değil mantığını kullanan parayı önemseyen bi kızım ve bana yazana bakın. Bu siteden çıkmalı mıyım?

Annem kimse sana kötü konuşamasın o KizlarSoruyordan çık demişti. Ben geçen bir adamla konuştum konuşmadan önce zengin misin diye sordum çünkü kaliteli biriyle konuşmak istiyorum. O 28 yaşında bi adamdı ben 22 yaşındayım. Konuşurken abi dedim. O da abi mi diye bozuldu kadın erkek arasında normal yaş farkı dedi yok ben öyle sevmiyorum deyince bana benim yaşım aslında 26 dedi neden yalan söyledin günah dedim o da zenginliğe bakan kiz bana günahtan bahsediyor dedi ne alaka ben dürüstçe söylüyorum zenginlik ginah mı dedim zengin y. rr. ak arıyon bana günah diyon dedi. Ne alaka ya, ben evlenmeden saçımı bile göstermem ki ne alaka işte abaza ya onun iÇin ilişki sadece bel altı demek. Sizce bu cümleleri duymak bana bi şey kaybettirir mi anneme göre kaybettiriyor bana öğretse konuşan kişi kendini ezik duruma düşürüyor

Uçk*r derdine düşen değil mantığını kullanan parayı önemseyen bi kızım ve bana yazana bakın. Bu siteden çıkmalı mıyım?