İnternetten tanıştığım kız paramı yedi sadece sonra bi bahaneyle ayrıldı?

her türlü isteğini yaptım buluşmalarda hesabı ödedim istediği şeyleri aldım kıyafetler hediyeler falan konser bileti aldım gelmedi ısrarla arkadaş olmak istediğini falan söylüyordu kız arkadaşım (sevgili anlamında) olmayı bi türlü kabul etmedi bi kaç kere para göndertti artık yeter diyince artık ilişkiye adını koymak istiyorum diyince bu sefer yine olumsuz yaklaşınca parasal anlamda beni kullanıyormusun dedim buna bozuldu engel attıp gitti neden böyle yaptı bilmiyorum elimden falan tutmuyordu yaklaştırmıyordu ilk başlarda ağırdan alıyo diye üstüne varmadım ilk buluşmadan önce 1 ay sürekli konuştuk 2 yıldır ara ara konuşuyorduk takipleşiyorduk canımlı falan konuşuyorduk ama bu ilişkinin adını koymaya yanaşmıyordu bana hiç dokunmuyordu.. konuşmayı kestikten sonra neyse sonra 1 ay sonra smsle mesaj attım meğerse benden 1 hafta sonra bi çocukla berabermiş söyleyin ben ne yapayım baya baya paramı yiyip yiyip gitti... başka bi kadına nasıl güvenebilirm madem sevgilim olmayacaktı neden o kadar çok harcama yaptırdı neredeyse tam hesaplamadım ama aşağı yukarı 2000 liradan fazlasını yedi..5-6 ay önce.. resmen dolandırıcılık gibi bişey... hesabına göndertiği harçlık olarak gönderdiğim nakit paranın bi kısmını geri isteyince olay çıkardı 450 tl civarı geri kalanını istemedim tabi mahkemeye vericem falan dedim... sonra başka birine arattı falan erkek arkadaşı ama sevgilisi değil oda dedi beraber yediğiniz parayı niye istiyorsun falan hesabı yaptı sonra nutkum tutuldu hiçbir şey diyemedim iftiraya bak teselli vermeye kalktı falan adama ne anlattıysa sanki beraber yediğimizin içtiğimizin parasını istiyormuşum gibi göstermiş ben utandım resmen neyse lanet olsun dedim konuyu kapattım.. sinirim bozuluyor.. hiç harcama yapmayınca pinti erkek oluyorsun... neden böyle oldu...

Güncellemeler
+1 yıl
ya neden yanlış anlıyorsunuz hemen beraber yediğimiz içtiğimiz ona aldığımız hediyeler falan onları istemiyorum onlar 2000 tutsun.. onlar kalsın... ben ona 1000 tl falan gönderdim yaklaşık nakit olarak belki daha fazla tam hatırlamıyorum şunu alcam bunu alcam şuna ihtiyaçım var falan diye diye sövüşledi bende artık ilişkimizin adını koyalım dedim çıktığımız belli olsun istedim böyle diyince kötü oldum..
Güncellemeler
+1 yıl
aşktan sevgiden tiksindim paramı yemeseydi sevmiyorsa net konuşsaydı hoşlanmadım seninle olmayacak falan deseydi konuşmayı kesseydi
İnternetten tanıştığım kız paramı yedi sadece sonra bi bahaneyle ayrıldı?