Gözleri açtıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Gözleri açtıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
sonuçlar aslında her şeyi yüzüne vuran bir tokat oluyor evet sen görmek istemiyorsun yaşadıklarının farkına varmak istemiyorsun belki bu şekilde mutlusundur..
Ama işin özünde farkına varman gerektiğinde farkına varıyorsun ama öyle ama böyle bir noktada o sana dayatılıyor görmek zorunda kalıyorsun
Eğer can sıkıcı bir olayın içindeysem, can sıkan biri vardır hayatımda doğal olarak o çıkınca gözlerim de açılıyor. Bazen o olaydan veya o kişiden uzaklaşıp, ben neyin içindeyim diye düşünmek gerekiyor. Misal; o kişiden uzaklaşınca daha net bir bakış açın oluyor uzaktan sinema izler gibi izle, bir değerlendir. “Gözleri açmak” benim için bu demek.
Genelde tozpembe durumlar iyi hissettirse de tam olarak bütün anlamda iyi kötüyü ayırt etmek epey zor. Gözden kaçırdığım çoğu durum olmuştur bakış açıları zamanla daha da farklılaşıp çeşitlenebiliyor.
Acımasız bir çalışmaymış.
Selam gadası 🙃
Hayatın hiçbir zaman toz pembe olmadığının farkındayım. Karşımda ki insanlar gözlerimin kapalı olduğunu sanarlar. Ama ben içten içe kimin neler yaptığını bilir ona göre hareket ederim.
Cevap
6Cevap
Acı çektiğim zaman
Farkına varmamak için direndiğim gerçekler oldu da gene de görüyorsun onları. Zamanı yok hemen kabullenmekten yanayım
Hatice'yi geçip neticeyi gördükten sonra farkediyoruz : ))
kesinlikle öyle açılması acı vericidir ama açıldıktan sonra hiç bişi eskisi gibi olmaz
Bi ara anlamıyodum çok güzeldi her şey
Biraz geç.
Her zaman
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?