En yakın arkadaşımdan bana olan borcunu istemek?

En yakın arkadaşımla liseden tanisiyoruz ve aynı yurtta aynı odada kalıyoruz ilaveten bir arkadaşımız daha var onunla da yurtta tanıştık. Yemek vs. gibi her şeyi ortak alıyoruz yiyoruz içiyoruz geziyoruz. Sonra kimden alındıysa diğer iki kişi onun hesabına atıyor. Ben onlardan biri aldığında hemen atıyorum hiç bekletmiyorum. Ama onlar sürekli unutuyor. Üni açılali dört ay oldu. Çoğunda hatırlatmadim. Zaten hatirlatamam utanırım. Bide aramızda üç besin lafı olmaz. Geçenlerde yine beraber yemek söyledik. Ben ödedim. Yine ikiside unuttu. Çokta paramın olmadigi bir zamandi. Annemgilden istemek istemedim. Ve laf arası yapıyor gibi söylemeye çalıştım ama anladılar tabi. Aa unuttuk felan dediler ne kadar diye sordular unuttum felan dedim. Ama hesaplamissindir sen dedi. Söylemedim fiyati yine eksik attılar. Sorun bu değil ama o an o kadar utandım ki keşke istemeseydim çok pişmanım. Bide en yakın arkadaşım sonuçta. 30 liranın lafını yapıyorsun felan dedi sonra şaka şaka iyi hatırlattın dedi. Yanlış mı yapmisim istememeli miydim
En yakın arkadaşımdan bana olan borcunu istemek?