Selâmlar!!
Yaşınızı gösteriyor musunuz, sizi görenler büyük gösterdiğinizi mi yoksa küçük gösterdiğinizi mi söylerler...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Yaşınızı gösteriyor musunuz, sizi görenler büyük gösterdiğinizi mi yoksa küçük gösterdiğinizi mi söylerler...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Yaşımdan küçük gösteriyorum. Eskiye göre azalsa da hâlâ sigara alırken kimlik soranlar oluyor. Benden 7 yaş küçük kardeşimle yolda sevgili sananlar bile oldu ajfnwjf
Senin kardeşinleymiş, beni oğlumla sananlar var.😄😄
Oha vay be😂
Yaş dediğin rakamlardır oysa. Ve kimin ne gördüğü değildir aslolan. İnsanın asıl yaşı ruhunun hissettiği ve kalbinin ritimlerinde gizlidir. Kalbi bazı zamanlar ritmini değiştiriyorsa demek ki olduğundan gençtir. Gerisi sadece rakamlardır.
Kalbimin ritmi olduğu için genç hissediyorum demek ki.😄
Kalbimdeki ritmin değişmesine gerek yok içimdeki çocuk büyümesin kafi.
Konumuz neydi de ben kaçırdım demek ki. Kalbin ritmi benim bildiğim aşık olunca değişir.
Yaşımdan küçük gösteriyorum ben 22 yaşındayım ama bebek yüzlü olmamdan ve 174 boy olmasından dolayı hep sen 18 misin diye soruyorlar. bence bu güzel bir şey
Fizik olarak yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler ama sanmıyorum fiziğimde bence yaşımı gösteriyor. Yüz olarak ise büyük gösteriyorsun diyorlar anlayamadım bir türlü.
Cevap
49Cevap
Yaşımı göstermiyorum, olduğum yaştan daha küçük gösteriyorum. Fakat son zamanlarda yaşadığım üzüntüden dolayı yaşlandığımı hissediyorum.
Saçım varsa gencim yoksa yaşımı gösteriyorum
Yaşımdan küçük gösterdiğim söylenir. Fakat itiraf ediyorum son günlerde kendimi tam da yaşımda hissetmeye başladım.
Ağırlık çökmüş gibi mi.😄
Evet öyle bi rehavet var 😄
Rehaveti atmak lâzım gı yeni bir seneye gircez.😄
Ben yeni yıla yaşlanmış gircem ellaam 😄😭
tam yaşımı gösteriyorum sanırım ve resimdeki kızı asla tanımıyorum
Tanımamanız normal çünkü sadece görsel olarak paylaştım.
ince bir nüanstı ama sorun yok
Anladım onu sanki sorum kızı tanıyor musunuz diye sormuşum gibi saçma bir cvptı...
saçma bir cevapsa kaldırın lütfen saçmalamayı sevmem
Sizin yorumunuza söylemedim, başka bir üyenin yorumu için söyledim.
bende ona istinaden öyle yazdım pardon o zaman
Mesele anlaşıldıysa sorun yok.
tabiki ne demek çiçek çiçek çiçek :)
Minyon yapıya sahipim ben çok küçük duruyrm yaşımı veren olmadı daha 🤷🏽♀️
Yaşın değil yaşadıklarin öğretir sana hayatı... görünüslerde yasanısların eseridir kimi rahat yasar yaşı yüzüne yansımaz kimi dünyanın çilesini çekimiştir yasından 10 yas 20 yasdsha büyük gösterir
Yaşımın adamıyım.
Kırlaşmış sakallarım ve saçım benim bile hoşuma gidiyor artık. Karakter ve tavır oturmuş tecrübelerin birleşimi.
Dün biri beni lise öğrencisi sandı, üniversite son sınıf öğrencisi olmam dışında bir sorun yok tabi.
Ama nedense hoşuma gitti. 😊
Yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyorlar ama ruhen 45 gibi hissediyorum yaşadıklarımdan dolayı.
Hayır hiç göstermiyorum. Tanımadığım kişilere lafı açıldığında kimlik bile gösterdiğim oluyor.
Benden 5 yaş küçük kardeşime, "kardeşin mi?" diye sorduklarında içimin yağları erirmiş gibi oluyor, erise zayıflardım🙂
37 yaşında olduğuma inanmayanların sayısı gün geçtikçe artıyor.
Bu da benim suçum olmamalı galiba.
Küçük gösteriyorum biryere gidince boyum kısa çocuk sanıyorlar
Göstermiyorum ama gostersem ne fark eder İçimiz bitmiş
Daha küçük gösterdiğimi söylerler çoğunlukla, yapı olarak minyonum bu bir etken olabilir.
Söylediğim zaman ‘göstermiyorsun ‘ diyorlar. Gösterirsem psikolojin bozulur diyorum.
Yasimdan biraz daha buyuk gosterdigim soylenebiliyor da degisiyor bu genel olarak.
10 yaş kadar küçük gösteriyorum herkes beni görünce 35 falan mısın der
Küçük gösteriyorum ama bu iyi bisey 50 yaşında 40 gjbi durucam iyi ki minyonum
Ne Küçük ne büyük tam yaşımı gösteriyor olduğumu düşünüyorum..🤭
Küçük gösterdiğimde söylenir büyük gösterdiğimde. Ama ben kendimi kendi yaşımda hissediyorum
Göstermiyorum ama 2 seneye göstermeye başlarım kesin 😄
Bilmiyorum. Göstere de bilirim göstermeye de bilirim. Çok da şey değil benim için.
Yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler genelde henüz yaşımı tahmin eden olmadı 🙂
Büyük gösteriyorum ama yani yaşlı gibi değil sadece benim yaşımın olgunu gibi
Ben büyük gösterdiğimi düşünüyorum ama görenler sağolsun ufak diyor bilemiyorum
Fak edermki büyük küçük karekterr olmayınca hepsi boş bir gün karşına çıkacak unutma
Saç sakal uzayınca ve yorgunluk binince yaşımı gösteriyorum.
Ama tam tersi olduğunda " hiç 37 gibi görünmüyorsun" diyenler oluyor.
Küçük gösteriyorum.
32 yasindaym ama genelde 24-25 sanılıyorum minyon değilim ama küçük yaş tahminleri gerçekten onure edici
Karışık bazı insanlar küçük durduğumu bazıları tam yaşımı gösterdiğimi bazıları ise büyük durduğumu söyler
Yaşım 25 ama genelde 30 40 derler. 😀
O kadar da değildir yahu.
Tıraş olsam yaşımı gösteririm hatta daha genç belki ama saç sakal bıraksam yaklaşık 30 40 gösteriyor hatta denendi yani geçen yıl bodrumda çalışıyordum şantiye de bana dayı diyenler olmuştu 30 35 demişlerdi şaş kalmıştım. 😆😆
21 yaşındayım ama çevremdekiler 17-18 der hep
Minyon musun?
21 yaşındayım ama beni liseye giden 15 16 yaşında bir ergen sanıyorlar
Yaşımdan birkaç yaş küçük gösteriyorum. En çok 7 yaş küçük gösterildim.
Daha genç duruyorum..
Minyon kilo az olunca küçük gösteriyorsun diyorlar
Küçük gösteriyorum 👍
Yaşımdan küçük gösteririm.
Yaşımdan küçük gösteririm her zaman
Genç gösteriyorum ben çıtırım daha 😂😋
Baby face olursam küçük sakallı olursam büyük
Yasimdan buyuk gosteriyorum
Daha genc oldugumu söyleyenler var
Zayıfken küçük kilolu iken büyük.
Daha küçük gösteriyorum
Genelde küçük gösteriyorsun diyolar