Zamanı geriye alıp bir şeyi değiştirme şansınız olsaydı bu ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAtandığım kurumu.
Şefim beni çok sever de :
- Ertuğrul Bey, bu iş sende.
- Ertuğrul Bey, zamanında bizde de saç vardı.
- Ertuğrul Bey, devede de boy var ama 40 eşeği takip eder.
Ben kendisine eşek demiyorum, gidip saç da ektirebilir.11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂bu da iyiymiş
En İyi Cevaplar
+1 yılHocam şu an bile cok sevdiğim kişiyle sevgili olmak istemezdim şu an ayrıyız ama onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı eskiden şen şakrak bir insandım renk doluydum 10 kelime etsem 9 kelimeme millet gülerdi şu an çok durgun ve suskun biriyim onu düsünmekten oldu bunlar onun yüzünden nerde ne yapacağımı artık bilmiyorum ona bunları anlatıyorum daha da umursamıyor kendi yapmamıs gözünden bakıyor beni başından atıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO insandan tamamen uzaklasmalisin bence seni umursamayan insan zarardan başka bir şey katmaz hayatina ve böyle devam edersen ilerde hayatın daha da çekilmez. bir hal alır onun gibi davran iletişime asla geçme ve tamamen uzaklaşıp kendi hayatına yonel bence bu durum onda da bir etki oluşturacaktır mutlaka
Soran+1 yılBir şeyin üzerine çok düşersen o şey senden uzaklaşır ve mutlaka onu kaybedersin bunda net kararlıyım kendi haline bırak ve umursamaz davranmaya çalış hatta ol
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
16Cevap
u +1 yıl22 yaşlarında tanıştığım biriyle, tanışmak istemezdim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi doğumumu engellerdim
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmemelisin bence :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim:))
Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Hayatımda keşke olmasaydı demem iyi ki derim hiç bişeyin değişmesine gerek yok kaldığı yerden devam
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzell😊
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Samanı beş dakka geri alsam varya iddia oynarım 😀😀😀
50 Yorumla20 yaşıma dönmek isterdim
Dedem pankreas kanserinden vefat etti üç ay içinde
Halen mezarına gidemedim kalbim kaldırmaz
Ona son kez sarılmak elini öpmek isterdim
Bunun için ömrümü verirdim04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bu çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin :( ölümlü dünya sevdiklerimizin kıymetini her daim bilmemiz gerekiyor aslında 5 dakika sonrasının garantisi yok
Soran+1 yılFazlasıyla haklısıniz bende aşırı seviyorum düşüncesi bile üzüyor Rabbim kalanlara hayırlı uzun ömürler versin inşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir ey cunku yapdigim seylerden pismanlik duymuyorum.
10 Yorumla
+1 yılGüvenilmeyecek birine güvenmezdim ve tolerans göstermezdim onu değiştirirdim en büyük pişmanlığımdır yine de olsun ders niteliği taşıyor 🙃
05 Yorumla
Soran+1 yılBence kimse değişmez bunun için tüm ömrünü feda etsen de faydasız ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da uzaklaşıp daha iyisini bulacaksın:)
- +1 yıl
Bildiğim halde güvenmeyi seçtim güvenilmeyecek olduğunu biliyordum normal zaman asla güvenmeyen ben bir anlık öyle gelişti neyse öğrenmiş oldum bir şeyler 🙃
Soran+1 yılTabi her insan mutlaka bir tecrübe kazandırır bundan sonrası daha iyi olur umarım:)
- +1 yıl
Tecrübe etmiştim uzun zamandır ama güvensem en fazla ne olur ya dedim boş vermek en iyisi teşekkürler sizin içinde aynısı temenni ediyorum 🥰
Soran+1 yılİnşallah bende teşekkür ederim 😊
+1 yılOna adım atmak için bu kadar beklemezdim, zamanla araya daha çok soğukluk girdi. Keşke zamanı geri alabilseydim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bekledin o gelir diye mi ve neden geç kaldın? En önemlisi herkes bir gün gerçekten bu şekilde pişman olur mu?
Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Degistirmek de emin degilim ama sanirim bi bakmak isterdim aklimdakini yapsaydim ne olurdu diye
05 Yorumla
Soran+1 yılDetayı bilmiyorum ama deneme imkanınız varsa deneyip gorebilirsiniz 😊
Soran+1 yılHer şey kalbinizce olsun🌸
Soran+1 yılRica ederim bende teşekkür ederim:))
+1 yılLidyalıların parayı keşfetmesini önlerdim
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi😂
- +1 yıl
Ama doğru insanlar para hırsından dünya amacını unuttu cebinde kaç TL lik telefon var diyor ama onun cebinde cümle garibana erzak alacak para var laf lafa gelince kim insan para hırsından kibirlenen mi? Yoksa karşılık beklemeden yardım eden mi? Eskiden iyiydi insanlar herkes takas ederdi ama şimdi çalış debelen hep zaman gidiyor ama ego artıyor
yani nacizane lafımı toparlarsam
insan para uğruna benliğini kaybetmemeli
Soran+1 yılFazlasıyla haklısınız para insanların gözünü kör etmiş merhamet saygı tüm duyguları almış ellerinden sadece parası olan kendini gökte ulaşılmaz görüp kibirleniyor ve önüne geleni eziyor diğer insanlarda parası olanı her zaman el üstünde tutuyor para sadece insanı satın alıyor ne diyebilirim ki söylenecek çok şey var ama yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilemin zoruyla ayrıldığım kişiden asla ayrilmazdim
03 Yorumla
Soran+1 yılTekrar barışma ihtimaliniz yok mu sonuçta iki tarafta kolay kolay vazgeçemez diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşılaştık ben bosaniyorum o evli son bir görüşme istiyor ilk gördüğü günün tarihinden tut giydiğim kıyafete söylediğim her söze her detayimi hatırlıyor hiç unutmamış ama yanlisiz olmayız olmamaliyiz
Soran+1 yılHayır bence yapmamalisin evet bazı şeyler içte ukte olarak kalsa bile onun bir yuvası var ve belki eşi lnu gerçekten çok seviyor onun yuvasını yıkıl üzerine kurulan yuvadan hayır gelmez belki böylesi daha hayırlıydi daha güzel bir kapı açılacak bilemeyiz geçmiş geçmişte kalmalı yuva kurmamış olsa önünüzde engeller olmazdı ama bu durum biraz sıkıntılı
Gizli Üye(25-29)+1 yılgecen sene üniyi kazanmıstım gitmedim 2 senedir sınava hazırlanyorm o bölüme giderdm
010 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğin bölüm ise ve önü açık değilse gitmemen en mantıklısı boşa zaman kaybı olurdu
Cevap sahibi+1 yılağız ve diş sağlığıydı
Soran+1 yılHmmm önü açık gibi onun neyse hayırlısı değilmiş daha iyisi olur umarım
Cevap sahibi+1 yılumarım bu senede kazanamzsam intihar edicem ölüm mektubumu yazdım bile
Soran+1 yılSen ciddi misin şaka yapıyorsun demi
Cevap sahibi+1 yılsaka degil ciddiyim
Soran+1 yılHayır saçmalama lütfen bu dediğin aşırı saçma bı durum olmayabilir yapamayabilirsin bunlar bu adımı atman için bir sebep değil okuyup yıllarca atama bekleyen binlerce insan var hepsi intihar mı etmeli peki ya diğer taraf üç günlük dünya için canına kıyıp ahiretini tamamen yakmayı mi düşünüyorsun biraz mantıklı düşün lütfen ben de çok zor yollardan geçtim çok üzüldüm ağladığım oldu hâlâ da aynı durumdayim ama emin ol değmiyor
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır kazanamıyorum artık yapmak zorundayım baska carem yok
Cevap sahibi+1 yılevlendiricekler yoksa
Soran+1 yılBana özelden yazar mısın ya da ben yazayım ama nasıl yazicam gizlisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem ve babam ayrılmasın diye her şeyi ama her seyi yapardım
08 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü :( yine de üzme kendini her şey de var bir hayır belki de böyle olması herkes için en iyisiydi
Cevap sahibi+1 yılBelki de. Ama ayrılık gerçekten cok zor o zamanlar kendime cok üzülürdüm. Savrularak bir hayat yaşadık kardeşimle ikimiz. Hala da öyle. 24 yaşımdayım izin alarak annemin yanina gidebiliyorum. Dünyanın en kiymetli hazineleri benim olsa sadece 1 gün ailemle geçirmek için gözüm kapalı feda ederdim.
Cevap sahibi+1 yılAnnesi babasi ayni evde olan arkadaşlarımı görünce ne kadar şanslılar diyorum. Eger sizinde öyleyse kıymetini bilin. Aynı odada oturup yemek yiyip cay içebiliyorsanız gece kalkın şükür namazı kılın. Benim içimde kocaman bir boşluk var ve hiçbir zaman dolmayacak çünkü.
Soran+1 yılAz çok ne yaşadığını tahmin edebiliyorum her ne kadar detay bilmesem de çok zor donemlerden gecmissin hayata güzel tarafından bakmayı dene evet bu istediğin belki olmadı ama en azından ikisi de hayatta ve ikisini gorebiliyorsun en büyük nimetlerden biri bu her insanin imtihanı zordur evet belki hayat bu noktadan sonra her şeyi daha güzel kılacaktır gelecekte bu tür yanlisliklardan uzak duracaksin
Cevap sahibi+1 yılHaklısın çok şükür Allah uzun sağlıklı ömürler versin herkesin ailesine. Ama 13 yıldır pek iyi bir yanı yansımadı bana
Soran+1 yılYaşadığın duruma üzüldüm ve sorumluluk üzerine kalıyorsa bu daha zor biliyorum ne desem de bir şey pek degismeyecek ama hayata her zaman güzel yönüyle bakmaya calismaliyiz dilerim hayat kuracağın insan ile tatmadigin aile duygusunu sonuna kadar yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılInsallah cok teşekkür ederim çok sağol
Soran+1 yılRica ederim ne demek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle CHP'yi ortadan kaldırırdım :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
Ders hic calismazdim sanirim bunu degistirirdim Şu an cok pismanim ama halaa calismiyorum djxjdjxhxj
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz çok çalıştık bir şey değişmedi xhakdnsm
Yaşanan her şey güzeldi onun için değişmesi gereken bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman çok iyi :)
Donumu satar altın alır koyardım kenara.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSectigim bölümü ya da çalıştığım yeri
013 Yorumla
Soran+1 yılİnsan hayatını en çok etkileyen durumlardan biri de bu işte
- +1 yıl
Maalesef çünkü bazen ailenden çok çalıştığın ortamdaki insanları görüyorsun
Soran+1 yılEvet ve iş yerindekiler ile aran iyi değilse her gün işkence gibi gelir iş seçimi gerçekten önemli
- +1 yıl
Öyle ben sevmiyorum misal
Soran+1 yılAllah yardımcıniz olsun
- +1 yıl
Amin bazen insanları alttan alıyorum sırf iş yerinde kendimi tetikte ve huzursuz hissetmyim diye ama bazen de çok mutsuzum hayırlısı gercejten umarım evlenir atanır başka yere giderim
Soran+1 yılİnşallah hep iş olsunda ne olursa olsun diyoruz ama gerçekten öyle değil iş çok kötü bile olsa sevdiğin jnsanlar ile gözüne gelmez ama çok rahat konfor içinde olsa sevmediğin yüzler olunca eziyet olur saatler geçmek bilmez zamanla oturur her şey inşallah
- +1 yıl
Aynen öyle o yuzden hayirlisi herşeyin mesela annem ben memur olayım diye dua etmiş eee oldum da ne oldum evet isim var şükür oaram var ama çok mutsuzum psikolji kalmadı bazen kafamdan geçmiyor değil evlnzem de ev hanımı olsam benim pskiloji iş hayatina uygun degil sanırım fazla hassas yapidayom bilmiyorum yani
Soran+1 yılHer insanın memur olması her insanın çalışması şart değil gerçekten içinden ve kalbinden nasil geçiyorsa öyle yapmalısın seni iyi hissettirecek yaşamı seçmelisin
- +1 yıl
Yani şu an maalesef bu işi bırakamam ama evlenince tekrar gözden gecirebilieim 😀 ya da bilmiyorum başka yere tayin isterim belki bulunduğum yerle alakalı bir durum
Soran+1 yılHer şey gönlünüzce olur umarım :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸😊 umarım sizin de oyle olur
Soran+1 yılRica ederim bende teşekkür ederim 🌸😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBise degistirmezdim sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
+1 yılLise tercih dönemine dönerdim herhalde
036 Yorumla
Soran+1 yılBunu çok düşünmedim değil xhajsjsj
- +1 yıl
Düşünmek neyi değiştirir 10 dk önceye dönemiyoruz 🤷🏻♂️
Soran+1 yılEvet maalesef ama tekrar istediğin bölümu okumayı dusunebilirsin
- +1 yıl
İmkanı yok bana en aşağı 9 yıla mal olur. Bu demek oluyor ki geçen 12 yıl çöp oldu üstüne önümdeki 10 yılda çöp olacak.
Soran+1 yılÖnü açık bir bölümü açıktan okuyabilirsin o bitene kadar da bir yerde calisabilirsin okul bitince de ataman gerçekleşir kaldığın yerden devam edebilirsin her şey gözümüzde büyüttüğumuz kadar büyük değil bence :))
- +1 yıl
He ben bunu düşünemedim yani tüh ya 😂 ben açıktan okuyupta okyanusta kaptan olanı görmedim ve duymadım hiç 🤷🏻♂️
Soran+1 yılDjsjsjsjsjsj iyi ne desem kötü olan ben oluyorum senin iyiliğin için dusuncemi söyledim sen bilirsin
- +1 yıl
Yahu mümkün mü sence dediğin 😂 koskoca gemiyi açıktan okuyana mı emanet edecekler 😅
Soran+1 yılYaaaa sen iyi misin ne dediğimi daha anlamamissin şu an sinirden gülüyorum 😂
Soran+1 yılSen bölümü okuyup atamani yaptıktan sonra her türlü o işi yapmak zorunda kaliyorsun bu açıktan okumak işin stajını yapmayacagin anlamına gelmiyor bu bir ikincisi okulda gördüğün çoğu şey ile reel birbirini tutmuyor bizde sağlık okuduk ettik staja gittik okulla alakalı bir tek şey gormedim bu şekilde düşünüp kendini kisitlaman doğru değillllll
- +1 yıl
Ne diyon sahi sen Allah aşkına ne anlatıyon sen, açıktan oku diyon işte bende o açıktan kaptanlık onunmaz diyorum 😂
Soran+1 yılTmmmm haklısın
- +1 yıl
Sen benim okul hayatımı ve iş hayatımı bilsen ne alaka dersin, hiçde dediğin gibi değil yani 😂 her türlü okuduğun bölümfa çalışmak zorunda değilsin yani 😁
- +1 yıl
Heh şunu bileydin 😂
Soran+1 yılBen okuduğun bölümle çalışmak zorundasin derken atanirsan yaparsın anlaminda dedim bende bu durumlardan muzdaribim. merak etme anlıyorum da bunu sana anlatamam
- +1 yıl
Atanmayı beklemek işini şansa bırakmak demek bana kalırsa
Soran+1 yılNasip kısmet ama atanana kadar suruncem belli
- +1 yıl
İşini şansa bırakmamak için atanmayı beklerken bi ikinci meslekte kendini geliştirmeye bakabilirsin mesela
Soran+1 yılTekrar bir üniversite okuma cesareti bulamıyorum kendimde okusam yine sağlık okurum ama kalk tekrar hazırlan o bu kpss çalışmak daha mantıklı geliyor
- +1 yıl
Okulun şart olmadığı mesleklere de yönelebilirsin
Soran+1 yılOkul şartı ile alakalı değil ben sağlığa karşı ilgiliyim hemşirelik okumayı düşündüm ama üniversite sınavına hazırlanmak güç geliyor bilmiyorum bakicam belki de düşünürüm benim işim belli olmuyor dhaksnsj
- +1 yıl
Ömür de akıp gidiyor ama bunu unutma derim ☺️
Soran+1 yılUnutmam kaptan sağol:))
- +1 yıl
Senin ağzın bal yesin ya, içim hem burkuldu hemde bi hoş oldu 😌
Soran+1 yılBana pek inanmasan da kızdan da soyliyim bir gün her şey dilediginden daha güzel olur umarım hayal ettiğin şeyleri dibine kadar yaşaman dileğiyle :))
- +1 yıl
Niye kızayım yahu 😅 Hayalimden vazgeçtim denemez, sadece minimalize ettim diyelim. Denize olan tutkum sonsuz olduğu sürece o minimal hayalim de hep baki olacak. Ömür ve imkan yeterse elbet bir gün ☺️
Soran+1 yıl*kızsan
- +1 yıl
Anladım onu aptal değiliz 😤😂
Soran+1 yılSenin işin belli olmaz 😂hadi bakalım inşallah elbet bir gün her şey güzel olur hepimiz için:))
- +1 yıl
İnş be. Kader gayrete aşıktır derler, doğru mu değil mi anlamak için çabalamak lazım ☺️
Soran+1 yılYaa sen ne kadar sinir bozucu birisin aptal misin dedim belki ben kurduğum cümleyi düzeltmek istedim belki takıntım var alla alla neyse senle uzadıkça tartiscam belli iyi geceler
- +1 yıl
Belli belli takıntılı olduğun su götürmez bi gerçek gördük 😂
Soran+1 yılSu götürmez gerçek derkennn
- +1 yıl
Öyle işte
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
😁
Böyle bir şey olamaz o yüzden boş soru
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur demedim ki zaten olmasını isteseydiniz diyelim bir nevi pismanliklariniz nelerdir bu tarz bir soru
Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Kaderimi değiştirirdim kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şeyi değiştirmezdim knk
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılErkek sokmazdim hayatıma aslaaâ
06 Yorumla- +1 yıl
Bir insan hayatıni kabusa da cevirebilir cennete de ben kabusu yaşadim
Soran+1 yılİlk ve son olacak kişiyi her zaman. Almaya calismak en mantıklısı diye düşünüyorum
- +1 yıl
İlk giren kişinin son olacağini nerden bilebiliriz
Soran+1 yılAz çok hal ve hareketleri davranışları konuşması ve ciddi duruşu ile kendini belli eden çok insan var az çok hissedersin bence
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüğünüm 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik zor muymus dbajnsns
- +1 yıl
Zor tabi o ayrı da ben evlenecek insan değil mişim onu anladım 😂
Soran+1 yılShsjjssjjs evlenmiycem karar verdim
- +1 yıl
Yazık etme gençliğine boş ver 😂
Soran+1 yılAynn hsksjzjK
+1 yılCinsiyetimi değiştirmek isterdim
00 YorumlaBöyle filmler var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnemin babamı aldattığını herkese itiraf ederdim
09 Yorumla
Soran+1 yılAaa peki şu an kimse bilmiyor mu hâlâ
Cevap sahibi+1 yılBence babam biliyor ama görmezden geliyor. Bizde iki tarafta sadakatsiz olan benim psikolojime oldu :)
Soran+1 yılÇok kötü bir durum gerçekten nasıl desem baban tepki vermiyorsa o da mı aldatıyor anlamadım yoksa sakin kalması imkansız ya da kaybetme korkusu vs mi var annenle konusmayi denemelisin belki yaptığından vazgeçme ihtjmali olur
Cevap sahibi+1 yılBabam bir kaç kere ortadan kayboldu ve duyduğuma göre eski sevgilisinin evinin oralarda kalmış. Annemle de konuştum sürekli inkar etti çok büyük tepkiler verdi.
Bu konular üzerine bir sürü olay yaşandı mesela daha bir hafta önce annemin görüştüğü adam bana takip isteği yolladı. Ama her şeye rağmen babam ve annem birbirleri için çok seviyoruz falan diyorlar
Soran+1 yılÇok tuhaf ve çok karışık bir aile ilişkisi sonunu nereye varır acaba sana istek atması da aynı bir konu mutlaka uzak durmalisin durumu düzeltecek birileri olsa aracı olarak onlarla konuşsan olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılBen bu konulardan uzak durmaya çalışıyorum, zaten şehir dışında okuyorum ve çalışıyorum. şu an onlardan ne kadar uzak o kadar iyi benim için ileride terapi almayı falan düşünüyorum
Soran+1 yılBu senin için gayet iyi bır şey bence kardeşin varsa bilemem onun için kötü olur lakin senin uzak olman senin yararina olur elinden geldiğince uzak dur kendi hayatini kur bence
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapacağım teşekkürler dinlediğin içinn
Soran+1 yılRica ederim ne demek :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç şey
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılÇok şey var
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonrası önemli o zaman geriye dönmek istemeyecek adımlar atmalisin :)
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zamanı geriye alıp bir şeyi değiştirme şansınız olsaydı bu ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler