Dogru duzgun arkadasim yok. 2 yilliktan mezunum. Eve tıkıldım kaldım. Atama bekliyorum sadece. Onuda açıkçası istemiyorum. Istedigim bolumden mezun olamadim çünkü.
Sagliksal sebeplerden dogru duzgun dershaneye de gidemedim, derste çalışmadım. Yani ne arkadas var, ne kariyer var, ne istedigim, hayal ettigim seyler olmus hayatimda. Boyle dumduz yasiyorum. Yas 22 neredeyse 23 oldu. Tekrar sinava gir, istedigin bolum olur belki diyorum cesaret edemiyorum.
Hemde dogru duzgun bir universite hayati yaşamış olursun diyorum ama bilmiyorum. Benim okulumun ilk yili pandemiye gitti. Diger yilda da universitede miyim, basit bir lisede miyim anlamadim. Myo okuyunca kendini insan universite kazanmis gibi hissetmiyor cunku. Dersine proflar, docentler girmiyor. Yani dogru duzgun universite hayati da yaşayamadım.
Arkadas yok, saglik sorunlari var, kariyer yok, sevgili yok, kendini begenme yok. Kendimi affedersiniz şey israfi gibi hissediyorum. Millet kendini gelistiriyor, bir seyler yapıyor ben gun boyu yalnizligimla, ne yapacagimi bilmez halimle duruyorum. Nereden baslayacagim bilmiyorum.
Bir seyleri duzeltmem gerek farkındayım ama nereden başlasam bilmiyorum. Icimde anlam veremedigim bir huzursuzlukta var. Bazen icime öküz oturuyor neden bilmiyorum. Istedigim gibi biri degilim, istedigim noktada degilim bu da beni mutsuz yapıyor. Ne yapabilirim kendimle, hayatimla ilgili?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer