+1 yılKürekli katili aradılar
Ekber’de yaşayan Mehmet Bekler, 40’lı yıllarda dünyaya geldi. Un değirmeninde çalışan Bekler 1965’ten bir gün bir müşterisiyle kavga etti ve müşterinin kafasına bir kürekle vurmasıyla hayatını kaybetti. Kısa bir süre sonra yakınlardaki bir köydeki hamile bir kadın rüyasında genç bir adam gördü adam “kafama kürekle vurdular ve ben öldüm. Seninle kalmak istiyorum başkasıyla değil” dedi. Kadın Süleyman isminde bir çocuk dünyaya getirdi. Bebeğin kafasında bir yara izi bulunuyordu. Çocuk konuşmaya başladığı andan itibaren eski yaşamından anıları anlatmaya ve isminin Mehmet olduğunu söylemeye başladı. Sonunda Mehmet’in ailesi de bu duruma inandı. Küçük çocuk anılarına o kadar güveniyordu ki Mehmet’i öldüren köylüyü öldürmek için babasının silahını bile istemişti.02 Yorumla- +1 yıl
Başının üzerinde yara izi
Cemil Fahrici 1935’te Antakya’da dünyaya geldi. Doğumundan bir önceki gece babası uzak bir akrabaları olan Cemil Hayık’ın kendi oğlu olarak yeniden dünyaya geldiğini gördü. Hayık, çetesi Fransız güçleri tarafından sarıldıktan sonra silahını çenesine dayayarak intihar eden bir yerel kahramandı. Bebek Cemil de çenesinin altında 2 santim boyutlarında bir yara izine sahipti ve 2 yaşına geldiğinde Hayık’ın yaşamı hakkındakı detayları çevresiyle paylaşmaya başladı. Daha sonraki yıllarda Stevenson yaptığı araştırmalar sonunda Cemil’in başının üstünde de bir yara izin olduğunu fark etti. Yara izleri ve çeşitli fobi ve ağrılar reenkarnasyon berlitileri olarak görülüyor. Bazı uzmanlara göre boynundan sıkıntı çeken kişiler geçmiş hayatında asılarak öldürülmüş olabilir ya da yüksekten korkan bir kişi bir kalenin duvarından aşağıya atılarak cinayete kurban gitmiş olabilir. Yani nedeni açıklanamayan bu korku ve fobilerin önceki yaşamlardan gelmiş olabileceği öne sürülüyor.
En İyi Cevaplar
Mümkün olsaydı eğer, yine aynı insan olabilmek isterdim. Ancak çocukluktan itibaren kendimi dahada geliştirmeyi, daha farklı şeyler yapmayı planlardım...
Hayvana gideceksede ruhum; bozkurt olsun, akrep olsun, kartal olsun, şahin olsun, baykuş olsun.
Yalnızlığı seven asil bir hayvan olsun bayan. Hohooyy. :D
www.google.com.tr/imgres03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bayan.
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg
+1 yılşahsen ben inanıyorum keşkede gerçekliği kanıtlansaydı ben ejderha olmak isterdim :D hıhahah hıhaha :D ayrıca biyerde duymuştum hatırlayamadım ama eskimısırlılar yani milattan öncesi falan o dönemdeki insanlar ölünce kıyafetleriyle ve ona lazım olacak eşyalarıyla gömülüyomuş :o tekrar dirileceğine inandıkları içinmiş ilginç demi :d
11 Yorumla
Mutlu.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
+1 yılolmayan şey ispatlanamaz. reankarnasyon Allaha inanmayan bazı kesimlerin. çıkmaza girdiklerinden dolayı bir temennileridir. ve bu temenniye kendileride inanmışlardır. yani ölümden sonra hayatın olmayışını kendileride inkarcı oldukları halde kabullenemeyip böyle bir yuola başvurmuşlardır. bunları varsaymak , eğer ispatlansaydı vs gibi şeyler bile düşünmek sormak çok gereksizdir. ve göründüğünden tehlikelidir.
18 Yorumla- +1 yıl
merak etmeyin neyi ciddiye alıp almayacağımı biliyoırum. senin müslüman olduğunuda tahmin edebiliyorum. ama bu yaptığın özendirmedir gerçekten. bunu farkında olmadan yapıyorsun hemde. ben bu konularda ciddiyimdir. mesala müslümanları yılbaşı kutlama noel kutlama hindi kesme vs. konularındada gayet ciddiyimdir ve sert dille karşı çıkarım. asıl sen farkında değilsin ne yaptığının.
- +1 yıl
Özenen insanın inancı kuvvetli değildir. Kusura bakmayın ama bende bunda kendimi sorumlu tutmam. Az biraz aklıni kullanabilen insan dinini araştırır. Neye inanacağını kendi seçer. Burada amacımız birazda arzu edilenler, özgürlük gbi, güç gibi, masumiyet gibi.. Size sert çıkışlarınızda kolaylıklar diliyorum. Ama kamu spotunun yeri bu soru değil. Iyi günler.
- +1 yıl
o zaman çırılçıplak dışarı çık biri sana bakarsa o onun günahı olur değilmi. senin bir payın olmaz o günahta. işte malesef dinbilmez dinlilerle dolu memleket. eğlence istiyorsan islamda yasak olan şeylerle değil başka şeylerle eğleneceksin. tabi müslümanım deiğin içni diyorum. bende kimseye artistlik bilmişlik yapmak için burada eleştirmedim seni. özellikle belirttim farkında olmadan günah işliyorsun yanlış yapıyorsun dedim. benden bu kadar. sen kendini ne zannediyorsan öyle zannetmeye devam et. at olacakmış
- +1 yıl
Sizinle daha fazla tartişmayacağım. Çünkü küstah bir sekilde dinime laf ediyorsunuz. Gunahi da sevabı da sizinle tartışacak değilim. Herkes kendi ateşini göturüyor diğer trafa. Benim dinimi inancımı eleştirmek size düşmez ! Burada gunaha giren biri varsa o ben değilim. Saçma sapan örneklerinizi de alıp uzaklaşırsanız çok memnun kalacağım!
- +1 yıl
evet günaha ben giriyorum değilmi seni uyararak ben günahkar oldum. asıl küstah olan sensin. islamı değerlere tamamen aykırı bir şeye özendiriyorsun. seni uyardım diye küstah oluyorum. ne yazıkki ülkede yüzde 99 un kimliğinde islam yazıyor ama bence müslüman yüzde 60 ı geçmez. ben üstüme düşen görevi yapıp seni uyardum. ister dinlersin ister dinlemessin. bak bir laf söyledin bu çok doğru herkes kendi ateşini taşır. sana kolay gelsin.
- +1 yıl
ne kadar kalitesiz insansın. ağzına bak. yolda bekleyenlerden ne farkın var? anladın kimleri kasdettiğimi senin gibisi uzaktan bakar bize. bu sanal alemde aynı tahtada dururuz malesef ancak. haddini bileceksin.
Reenkarnasyonun varlığı hakkında hinduzim budizm gibi öğretiler mevcut fakat onların evren hakkında yanıldığı nokta ezeli ve ebedi oluşu yani başlangıcı ve sonu yok evrenin onlara göre. Bilim bunun tam tersini söyler. Reenkarnasyon sonsuz evrende sonsuz bir enerji döngüsünü savunur. Fakat bilime göre enerjide sonsuz değildir. Gelelim soruya, ben şahsen haski olmak isterdim :D
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYine ben olurdum. Güzel insanlar tanıdım, özel insanlar sevdim. Çok şey yaşadım. Başkası değil yine ben :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yıl:) Bilincin kapandımı bitiksin. seni sen hissettiren şey bilincindir fazlası değil. onun kapanmasıda ölüm olarak adlandırılır. aslında tam anlamıyla değil. vücudunun küçük canlılarından bir kısmı bitkiler, böcekler ordan hayvanlar ordan insanlar derken yolculuğuna devam eder. Bilinç meselesi önemli olan burada. :)
02 Yorumla- +1 yıl
:) Şöyle örnekleyebilirim birde. Bu ruh olaylarının saçmalığını dile getirmek için. Bilinç dedik. Biz yaşadığımız Dünya'yı bilincimiz sayesinde fark ederiz. Bitkiler yaşadıkları Dünya'yı tanımazlar, bilmezler. Bilinçleri yoktur fakat canlıdırlar. Anlatabildim mi :)
+1 yılGenelde nusayrilerde çok olduğu görülür. bizim burada yani hatay da fazlasıyla vardır.
bpakman.wordpress.com/.../
sen at ol bende seyisin diye bir espiri yapmıyorum ;)~02 Yorumla- +1 yıl
:) rica ederiz
+1 yılGerçek olma ihtimali olmadığına göre düşünmeye gerek yok... ahiret var sonsuzluk var ve cennet varken Rabbimizin rızası varken tekrar dünyaya gelmek Kim isterki... hadi olsa bile sıradan hemde çok sıradan değil mi olmazmıydı hele bir düşün önceki hayatına dair hiçbir bilgiye sahip değilsin bu nasıl bir saçmalıktır...
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela yani :D
+1 yılRakının içinde yüzen balık olmak isterdim. Tam benlik.
34 Yorumla- +1 yıl
Ara verdim 1 haftadır, iş güç derken temelli karaya çıktım. Arayı açmamak lazım. :)
- +1 yıl
Mühendislik diyelim, detay için mesaj attım. :)
+1 yılRuhumun ozaman huzurlu ve saglikli olan bir kimsenin bedeninde olmasini isterdim. Temiz olan kotu dusunce barindirmayip insanlarin onun guzel huyundan dolayi devamli saygi duyan bir kimse
10 Yorumla
+1 yılne olacağım değilde daha önce neydim diye düşünürdüm.
11 Yorumla
+1 yılİnsan dan üstün hiç bir canlı varlık yoktur.. yine insan olarak gelmek isterdim. yine böyle deli dolu neşeli biri olarak geleyim yeter.. :))))
10 YorumlaAz bise burnum büyük birazda boyum kısa ama hiç baskası olmak istemiyorum bırak istememeyi düşünemiyorum bile
10 YorumlaKartal olabilir ya da her hangi bir kuş turu. Hep uçmak istemişimdir :D
12 Yorumla
+1 yılhuzurlu olmak isterdim ya kim oldugumun pek bir önemi yok
10 Yorumlamonaco prensesi olmak isterdim. ya da bir kedi. : )
10 YorumlaHayatım boyunca kara da yaşadım sonraki yaşamıma köpek balığı veya balina olarak devam etmek isterdim ama uçmayı daha çok severim bu bir kartal veya şahinde olabilir :)
10 YorumlaKendimden de hayatımdan da memnunum... Yine ben bu şekilde bu aile arkadaş ve kaderle gelmek isterdim!
01 Yorumlabilmem. derler ya beyinler satılığa çıkmış. herkes kendi beynini almış gene diye. farklı bir kimlik istemezdim. ama yaptığım hataları engelleyecek bir şey olmak isterdim.
01 Yorumla
+1 yılAslında fenerbahçeliyim ama kanarya olmak hiç cazip gelmiyo şöyle geniş kanatlı sağlam bir kartal olmak isterdim gökyüzüne hakim :) Keyfine göre süzülen :)
04 Yorumla- +1 yıl
Biz şimdi kartalı beğeniyoruz dedik ya bundan neler çıkartırlar seyret şimdi :) Millet Reankarnasyona inanıyorum hepiniz tekrar dirileceksiniz demişsin gibi tepki göstermiş sana Herkes ilahiyat fakültesi son sınıf öğrencisi :) Hatta bitirenler de var :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) yorumları geç okudum ben okuyup cevap yazsaydım eic alırdım :)
insan olmak istemeyeceğim kesin ! bu ahlaksızlık ve katliamların sorumlusu olan varlık olmak yerine çok yükseklerde yaşayan bir özgür bir kartal olmayı dilerdim...
04 Yorumla
+1 yılNe olacagimi degil de yine ayni annenin kizi olmak isterdim :) :))
02 Yorumla- +1 yıl
;))
+1 yılben koala olmak isterdim bu kesin ama panda veya köpek balığı olmakta planlarım arasında :D denicem
01 Yorumla
+1 yılmutlu huzurlu ve sevgi dolu ve birde akli dengesi yerinde olmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılYa kuş olmak isterdim ya da tarihe kazınmış bir savaş kahramanı
01 Yorumlamadem yine başka bedene girilecek yine kendi bedenime girerdim ben kendimle mutluyum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılReenkarnasyona inanmayan biri olarak, eğer bu artık gerçek, birini seç denseydi,
Pasifikte yüzen bir mavi balina,
ya da kökleri görülemeyen bir ormanda Baykuş olmak isterdim.01 YorumlaHiç kuşkusuz teoman olmak isterdim. O adamın şekli ve tarzına benzeyeni bırak yaklaşanı bile görmedim daha.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceki hayatımı hatırlamadıktan sonra neye yarar at olsam ya da ot...
01 Yorumla
+1 yılYves Saint Laurent. Ancelina Culi fikri de güzel oyş...
01 Yorumlaispatlandı derken niye kaynak göstemiyorsun?
ergen ergen bide at olmak istiyorum yazmış. at siki.01 Yorumla
+1 yılSinek olmak isterdim bütün sineklerin kanını emer insanların ruh sağlını bozmalarını engellerdim
01 YorumlaEğer gerçek olsaydı sonsuz şansın var demektir. Denemek lazım o zaman da tüm canlıları :)
01 Yorumla- 01 Yorumla
karga olmak isterdim avlayan yok boş boş takılıyosun falan en sevdiğim :D
10 Yorumlareenkarnasyon geçirmişsin zaten at olmuşsun :D ne gerek var aksiyona öl git tahtalı köye bir 60 sene daha kim yaşıcak :D
02 Yorumlahoroz. :D bütün işim neslimi devam ettirerek ortalığı gözetlemek. Bide sabahları komşulardan küfür yemek. :D
08 Yorumlaben bu tür şeylere cok ılgılıyım , ve severim.. ben kus olmak ısterdım ucmayı dunyayı dolasmayı ısterdım :) dediğin gibi dine karıstırmayın hoca kesılmeyın hemen
02 Yorumla
+1 yılbende inanıyorum ama Müslüman olduğum için Ahiret inancına inanmaktayım. yine aynı şekil devam etmek isterdim. şu hayatta fa attah pek farkın olduğu görünmüyor :)
04 Yorumla- +1 yıl
hahaha rica ederim de sana at gibi karı denmesinden hoşlanıyor gibisin :)))
- +1 yıl
at gibi avrat desem? :)))
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sibirya Kaplanı Veya Beyaz Kaplan
https://i.hizliresim.com/gLGGPO.jpg08 YorumlaBen benken ne olduğum fark etmez ama zaten yok nasılsa we go to ahiret.
00 YorumlaSenin beklemene gerek yok zaten şimdiden at gibisin :)
00 YorumlaSen atsın bende at olayım madem mutlu bir yuva kurarız çocuklar falan :D
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu huzurlu bir ailenin kizi olmak isterdim, kilo sorunu olmayan normal güzel bir kiz olmak isterdim...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağol canım... ama insanın dışı çekici olmayınca içini kimse merak etmiyor...
+1 yılsivrisinek olmak isterdim geceleri benim kanımı emen şerefsizlerin ben kanını emerdim
00 Yorumla
+1 yılBenim tanidihim ve bunu yasamis bikac arkadas biliyorum gercekten inanmasi guc ama kanitlarla gordugunuz zaman tuyler urpertici
01 YorumlaBen inaniyorum ama bildigim kadariyla insan oldukten sonra da insan olarak devam ediyor. Kendi turunde devam ediyor herkes yani. Ama hayvan olunsa aslan olmak isterdim :D
00 Yorumla
+1 yılFotona bakılırsa zaten iki ayaklı atlara benziyorsun :).
Ben şahin olmak isterdim, ya da kurt :) hem de 4 ayaklı :).04 Yorumla- +1 yıl
Şahinlere hastayım ya, fırsatım olsa besleyeceğim :D Benim de kafaları çok hoşuma gidiyor, mükemmel dizayn edilmiş :D
- +1 yıl
Ama öyle canısı :D
Kurt olmak isterdim , insan aleminde huzurlu sakin bir hayat yaşamadım birde diğer alemde şansımı denerdim.
01 YorumlaSen çok inli cinli perili dizifgilm izliyon anlaşılan. Fatmagülün eski bölümlerini izle düzelirsin asdfjhdsshf:D
010 YorumlaBen etrafı kadın dolu olan şu mafya babosu olmak isterdim :)
00 Yorumla
+1 yılreankarnasyon gerçektir vardır ve reankarnasyon cin çarpmasıdır.
02 Yorumla- +1 yıl
cinler insan bedenine değil insan ruhuna saldırırlar. şimdi sana en baştan anlatacam da önce bir toz bulutuyduk diye... uzun sürecek. sen en iyisi hasan karacadağ filmlerinin hepsini otur izle daha kolay anlarsın. dipnot;dalga geçmiyorum küstahlık yapmıyorum.
+1 yılya bir önceki hayatımdaki insan olmak istersem , ölümsüzlüğü buldum galiba kazayla
021 Yorumla- +1 yıl
torpil yap bana
- +1 yıl
beklemek istemiyorum ölünce , sıra falan olursa beni önden al , sıkılırım ben.
- +1 yıl
beni neden üzüyorsun
- +1 yıl
kartal da olabilirim bak , keşke deneme sürümü olsa : (
- +1 yıl
ben zaten yer yer takılıyorum sonra belgeseller... Bir gün serengetideyim bir gün amazonlardayım. Çok şahane ^^
- +1 yıl
sende de öyle bir tarz var sanki : )
- +1 yıl
sadece mesaj atmak için puan kasıcam bak şimdi tribe girdim çok
- +1 yıl
ilgimi çektin , o kadar
- +1 yıl
bence beni çok seversin ^^
- +1 yıl
üff hayallerimi aldın , gidiyorum by
asdfasfdadf :D öyle bir şey olsa ohoo ben beden beden gezerdim :D
01 YorumlaHoş bir soru ;) ama ben bilemedim şimdi ne olarak gelmek istediğimi :D dha snra şey ederiz :D
02 Yorumla
+1 yılTekrar müslüman olarak geleyim de kimin bedeninde olursa olsun fark etmez di.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılİspatlandı dediğinde bilimsel bir açıklama göreceğimi sanmıştım
03 Yorumla- +1 yıl
Yok başlığı yanlış okudum sanırım ben özür dilerim :)
+1 yılFlamingo olmak isterdim ya cok seviyorum ya da kediiiii :D
01 Yorumla
+1 yılJason stattham olabilir David backham ya C. Ronaldo olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Ben gelsin mankenler diye düşünmüştüm :P
ben ne insan ne de hayvan olmak isterdim cin olayım ben
01 Yorumla
+1 yılVin Diesel veya Jason Statham gibi bişi olmak isterdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
anadan babadan doğra zengin olmak hayatım boyunca yan gelip yatmak oh be :D
01 Yorumla- Devamını Gör (151)