Kişilik & Karakter Gözlüklü kizlari nasil buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben bazen lens takiyorum bazen de gözlüyümü, oylesine merak ettigim bir soru :)) Güncellemeler+1 yıl yani diyelim kiz güzel, onu gözlüklü mi tercih edersiniz yoksa gözlüksüzmü? 🧸✨ Gözlüklü kizlari nasil buluyorsunuz? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende gözlüklüyüm çok güzeller bence tatlı duruyor. 1 1 Yorumla adararen +1 yıl Gözlüklü Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Gözlüklü kızları nasıl buluyorduk lan biz biraz düşüneyim buldum gözlükçüde 😂 0 0 Yorumla
unununuunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sadece yuvarlak gözlüklü kızları beğeniyorum, kalın çerçeveli kızlar itici geliyor. 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. çok kararsız kaldım ya boydan foto görmeden bişey diyemem 0 0 Yorumla
wasistlos Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl gözlük ayrı bir hava katabiliyor bazı yüz şekillerine 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha Seksi geliyor bana 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. Gôzlük bir seks objesi değildir 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben yakıştırıyorum cekici veya tatli olabiliyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bayılırım bir lez olarak 0 52 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Hayda sjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 noldu Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ne alaka lez ve gözlük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sevdiğimi söyledim Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Azdın ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sanane Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Yazık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sana yazık ya ne alaka Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sapkınlık senin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 kimseyi rahatsız etmiyorum. Fikrimi belirtiyorum. Diyen bi bok olsa keşke Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Hahahahhaha tamamdır canını sıktım rahatladım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 bende senin canını hadi ordan rahatladım Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Siz nasıl yapıyorsunuz knka sürtünme ile mi Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Helak olcan be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 git p*rno izle öğren Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İzlemem ben pis şeyleri öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 yalanın batsın sende bat Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Niye olamaz mı herkesi kendin gibi sanma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 yaw bi git kimi kandırıyon hıyar Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Böyle için içini yiyor mu kuduruyon mu sinir oldun mu söyle bana de bana 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sen kimsin Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Dm atsaydın anlardın Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ama nerde o cesaret sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sende çok ya bu oyunlarınla beni nah kandırırsın kro Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Yemez aga yapamazsın cesaret yok sende anca gizli kaçak yaparsınız korkaklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 senin daha pp yok kro Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sen gizlisin lan lpg'li 😂😂😂 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Siz nasıl anlaşıyorsunuz iki kız sürekli tripmi atıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sen malsın harbiden Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Kibar biri olsaydın arkadaş olabilirdik hatta üçlü bile yapardık ama şansını kaybettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 hıyar senle bi şey yapmak isteyen mi var senin gibilerini kimse istemez ayı Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sen erkekte çıkabilirsin kanka belli olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 bana her şey de bunu deme valla degilim olmam da Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Bana karşı duyguların ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 yok Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Bu kız canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 ne diyosun Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ne yazsam canım olarak çeviriyor KS heralde bizi birbirimize yakıştırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 Allah korusun küfür yazmışsındır ondandır canım Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Küfür yazmadım vahşi tayım yazdım öyle çevirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 vahşi sensin hıyar Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sen çok mu sakinsin canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 hemde çokkk Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İki saattir bana ondan mı aşkını ilan ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 kafa bozuk heralde biriyle karıştırdın galiba Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Bırak bu lez olmayı tövbe et gel adam akıllı konuşak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 sanane be ister olurum ister olmam Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Saçma sapan konuşma bak gelir döverim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 nah yaparsın zırtoya bak rüyanda bile bi bok yapamazsın seni * Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Kırbaçlarım seni yine de bu pislikten vazgeçmeni sağlarım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mehmetkr98 bi sg ayı konuşma bi daha benle Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Kalbimi kırıyorsun sana ne dedim ki yanlış yoldan dön dedik Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Değişik bı hava katiyor 0 0 Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Tatlış 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Yakisirsa hoss 0 1 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Oldugu gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende gözlüklüyüm çok güzeller bence tatlı duruyor.
Gözlüklü
Gözlüklü kızları nasıl buluyorduk lan biz biraz düşüneyim buldum gözlükçüde 😂
sadece yuvarlak gözlüklü kızları beğeniyorum, kalın çerçeveli kızlar itici geliyor.
çok kararsız kaldım ya boydan foto görmeden bişey diyemem
gözlük ayrı bir hava katabiliyor bazı yüz şekillerine
Bu çerçeveli olan gözlükler çok seksi duruyor bence
Daha Seksi geliyor bana
Gôzlük bir seks objesi değildir
Ben yakıştırıyorum cekici veya tatli olabiliyorlar
bazı kızlara çok yakışıyo
Yani güzel fantazilik
bayılırım bir lez olarak
Hayda sjsjsjs
@Mehmetkr98 noldu
Ne alaka lez ve gözlük
@Mehmetkr98 sevdiğimi söyledim
Azdın ama
@Mehmetkr98 sanane
Yazık
@Mehmetkr98 sana yazık ya ne alaka
Sapkınlık senin ki
@Mehmetkr98 kimseyi rahatsız etmiyorum. Fikrimi belirtiyorum. Diyen bi bok olsa keşke
Hahahahhaha tamamdır canını sıktım rahatladım 😂
@Mehmetkr98 bende senin canını hadi ordan rahatladım
Siz nasıl yapıyorsunuz knka sürtünme ile mi
Helak olcan be
@Mehmetkr98 git p*rno izle öğren
İzlemem ben pis şeyleri öyle
@Mehmetkr98 yalanın batsın sende bat
Niye olamaz mı herkesi kendin gibi sanma
@Mehmetkr98 yaw bi git kimi kandırıyon hıyar
Böyle için içini yiyor mu kuduruyon mu sinir oldun mu söyle bana de bana 😂😂😂
@Mehmetkr98 sen kimsin
Dm atsaydın anlardın
Ama nerde o cesaret sende
@Mehmetkr98 sende çok ya
bu oyunlarınla beni nah kandırırsın kro
Yemez aga yapamazsın cesaret yok sende anca gizli kaçak yaparsınız korkaklar
@Mehmetkr98 senin daha pp yok kro
Sen gizlisin lan lpg'li 😂😂😂
Siz nasıl anlaşıyorsunuz iki kız sürekli tripmi atıyorsunuz
@Mehmetkr98 sen malsın harbiden
Kibar biri olsaydın arkadaş olabilirdik hatta üçlü bile yapardık ama şansını kaybettin
@Mehmetkr98 hıyar senle bi şey yapmak isteyen mi var
senin gibilerini kimse istemez ayı
Sen erkekte çıkabilirsin kanka belli olmaz
@Mehmetkr98 bana her şey de bunu deme valla degilim olmam da
Bana karşı duyguların ne peki
@Mehmetkr98 yok
Bu kız canım
@Mehmetkr98 ne diyosun
Ne yazsam canım olarak çeviriyor KS heralde bizi birbirimize yakıştırdı
@Mehmetkr98 Allah korusun
küfür yazmışsındır ondandır canım
Küfür yazmadım vahşi tayım yazdım öyle çevirdi