Kemik çerçeveli gözlük alacağım. Numaralı gözlük nereden alınır? Önerdiğiniz bir gözlük markası var mı?
Atasun Optik nasıldır sizce? Fiyat ortalama nedir?
Atasun Optik nasıldır sizce? Fiyat ortalama nedir?
Numaralı ve güneş gözlüğü. Sirkeci Hamidiye caddesi üzerinde Nafizbey gözlükçüler çarşısındaki Ottica MİLANO isimli dükkan da toptan ve ithalat fiyatına satılıyor. Dışarıda 900 tl ilk Lacoste optik çerçeve 600. Normal bir marka. kemik çerçeve en fazla Antrefle veya mavi ışıkları önleyen cam 250-350 tl.
çerçeveyi ne yapacaksın? camı iyi olsun organik olanlardan ara çizilmeyeni v.s göz sağlığı sakaya gelmez..hangi çerçeveyi takarsan tak gözlüksüz halin kadar sevimli gözükmeyeceksin sonuçta..?
zaten hiç lens kullanma..oteriteler lense karşı.. ayrıca biçok optikçi çok çeşit barındırıyor beğenirsin istediğin yerden..
bence atasun optik iyi herhangi bir sorun yaşadığında gözlüğünü anında değiştirirler
Bu tip çerçevelerin göze en hoş gelen modelleri lacoste ve burberry ama fiyatı haddinden fazla. Sadece çerçeveye 300 lira vermek mantıklı gelmiyor bana.
Mavili bir üyenin dediği gibi excess uygun fiyat olarak iyidir aradığını bulabilirsin.
Cevap
10Cevap
Tüm gözlülçülerde vardır.
Marka çok ve çeşitlidir, paranıza göre,
İlla marka istiyorsanız : excess ( ortanın iyisi)
Cahiliz ama...
Gocunmakta haklıymışsın. Gerçekten var sendede bir salaklık. Marka fetişi diyor aptal ya. Sağlam güzel bir marka önerin dedim gidip pazardan alacak değilim bu saçma sitenin bokunu çıkardınız iyice ne mal insanlarla doldu bura. Yardımcı olmaktan ziyade laf sokma çabasına girmişsiniz yazık sizin gibilere
Sen iyimiisn ya kardeş Pazardan mı alıyorsun sen gözlükleri ya Optikciler ne işi yarıyor acaba ? onu anlmadım ben
Oda OPTİKCİDE SATILIYOR sende var mıbaşka sorun ya kardeş ?
oho sen gerçekten sorun var kal sağlıcakla daha konuşmasını anlamada sorun var anlaşıldı
marka takmana gerek yok bu tarz bir gözlük beğenirsen aşağı yukarı fiyatları orta derecede 100-150 liradır.
atasunda 68 liraya bilmem kaç çeşit reklamlarında var..atasun iyi yaw..
Zenciler saat satarken sanırım gözlükte satıyor, numaralı numarasız. Şansını deneyebilirsin.
Manavdan alinmayacagina gore optik magaxalarindan alinabilir.
Dedidigin gibi "Atasun" vb...
gözlükcüden ya da kasaplarda da satiliyor die duydum :-)
eminönünde yolda satıyo amca
osse kullanıyorum ve memnunum onerebılrıımÇ:)
yazık o gözlerine beeeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar