Kişilik & Karakter UYUMADAN ÖNCE YAPTIĞINIZ RUTİN NEDİR? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mesela ben müzik dinlemeden ve hayal kurmadan uyuyamam. Hatta bazen sırf hayal kurmaya kapıldığım. için de uyuyamıyorum. Uyumak için hayal kurarken kendimi hayal kurduğum için uyuyamıyor vaziyette buluyorum 😅 UYUMADAN ÖNCE YAPTIĞINIZ RUTİN NEDİR? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Genelde hayal kuruyorum uyumadan önce 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mükemmel modumu bir müzikle perişan edip sanki aşk acısı çekiyormuşum gibi hissedip tüm gece uyuyamıyorum. 0 8 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl BU BAZEN BANADA OLUYOR SEN BENSİNNNN Yorumla bLueetimeS +1 yıl Bana her gün oluyor maalesef ben siz değilim Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Peki Yorumla bLueetimeS +1 yıl Trip yedim resmen Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Evet neden ben değilsin ben olmak çok güzel bişi ama. yinede sen bilirsin Yorumla bLueetimeS +1 yıl Eminim güzeldir ama ben yine de kendim olmayı isterim ehejeje deliyim ben Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Üzgünüm bende antidepresan değilim Yorumla bLueetimeS +1 yıl İyi olmayı kim ister ki zaten Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Dualarimi okur ve uyurum. Kafayi koyduğum gibi uyuduğum için rutine fırsat kalmiyor 😁 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl 🥺😻💗 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Telefonu tuş kilidine alıp elimden atıp gözümü kapattığım gibi uyumak sjsj 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bazen seks bazen duş ki genelde gece duş alırım 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyuyakaliyorum geneldd rutinim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde hayal kuruyorum uyumadan önce
Mükemmel modumu bir müzikle perişan edip sanki aşk acısı çekiyormuşum gibi hissedip tüm gece uyuyamıyorum.
BU BAZEN BANADA OLUYOR SEN BENSİNNNN
Bana her gün oluyor maalesef ben siz değilim
Peki
Trip yedim resmen
Evet neden ben değilsin ben olmak çok güzel bişi ama. yinede sen bilirsin
Eminim güzeldir ama ben yine de kendim olmayı isterim ehejeje deliyim ben
Üzgünüm bende antidepresan değilim
İyi olmayı kim ister ki zaten
Dualarimi okur ve uyurum. Kafayi koyduğum gibi uyuduğum için rutine fırsat kalmiyor 😁
🥺😻💗
Telefonu tuş kilidine alıp elimden atıp gözümü kapattığım gibi uyumak sjsj
Uyumadan önce hayal kurarım 💤💤
Bazen seks bazen duş ki genelde gece duş alırım
Uyuyakaliyorum geneldd rutinim yok
Cilt bakımım
Sigara içmek
Müzik falan