Senin için karşındaki insanın dış görünüşü çok önemli midir?

Dış görünüşte tek önem verdiğim şey temiz olması. Temiz olmayan bir insanın kendine saygısı yoktur kaldı ki başkasına olacak
Hayır karşımda ki insanın dış görünüşüne önem vermem. yani tabi ki bakımlı olmalı ama güzel olması fikirlerimi değiştirmezdi
Cevap
19Cevap
ilk önce dış görünüş ilgi çeker karakteri aklı kalbi vb zaten ilk başta bilinmez. aksini söyleyen yalan söyler mantıksız bir durum söylerlerse...
😊👍
Bakımlı olması önemli. Kendine saygısı olsun. Tavsiyem; kimsenin dış görünüsünü önemsemeyin ağzından çıkanları, karakterini önemseyin. Güzelliği kendinindir sizi alakadar etmez.
Dış görünüşe önem veririm ama benim için en önemlisi kalp dir huyudur davranışları dir bi insanın eğer ki o kişi çok güzel güzel konuşuyorsa o kişi değerlidir benjm gözümde
hiç önem vermezdim çünkü benim için kalbi önemli.. ama dışı çirkin olanın içide güzel oluyormuş diye bir kaide Yokmuş.
Insanlar dış gorununusune gore agirlanir karakterleriyle gonderilir. Evet, dış gorunuse ilk etapta dikkat ediliyor.
Kalbine odaklanırım.
Tabi ruhlar aleminde de yaşamadığımı unutmadan.
Önem derken bakımlı olmak çok ekstra bir şey gerektirmez ama; özene bezene diye bir şartım da yok..
Bir kadının gençliği ve güzelliği yoksa ne işe yarar? Koca karı bakıcısı değil erkekler. 😎
Kimse bir hamam böceğini kelebek gibi sevmiyor maalesef
Önemsiz dersem yalan olur, önemi var da yatıp kalkıp liste yapmam şöyle böyle olsun diye
Hayır herkesle konuşurum ben ayırt etmem güzel çirkin :)
Kimse Kendini kandırmasın herkes diş görünüşe göre muamele ediyor
Dış görünüş benim için hiç önemli değil diyenleri samimi bulmam ama buna çok fazla önem vermekte doğru değil. Daha çok bir insan, insanın zihninde karakter yapısıyla belirmeli
Tabikide neyine önem vercez başka insanın önce dışını görürüz ona göre yolumuzu çizeriz.
Evet Temiz olmasına önem veririm
Çok değil ama önem veririm
Özü güzel olsun yeterli
önem veriyorum tabi ki
Önem veririm ama çok değil
Vermiyorum kriterlerim farklı benim
Azda olsa evet
Herkesin verdiği kadar önem veririm.
Yokk iccc
tanımadan ilk dış görünüşüne önem veririm
Abartı seviyede değil
Evet dış görünüşe önem veririm