Önce ben itiraf edeyim 👀 Kız kaçıranlar gerçekten kız kaçırıyor zannediyordum. 😃 Hatta bir keresinde arkadaşım kardeşini saklamaya gitmişti fkdk Ve uçabileceğime inanıyordum (Süpermen gibi😂)
Senin inandığın neler vardı?

Önce ben itiraf edeyim 👀 Kız kaçıranlar gerçekten kız kaçırıyor zannediyordum. 😃 Hatta bir keresinde arkadaşım kardeşini saklamaya gitmişti fkdk Ve uçabileceğime inanıyordum (Süpermen gibi😂)
Senin inandığın neler vardı?
Çocukluğumda fenaydım.. Ben bişeylerden korkmak yerine korkutan kişiydim. Korku filmi gibi her an her yerden çıkabiliyordum.. O yüzden benim için değil de kuzenlerim ve kardeşim için hayat kabus gibiydi :D Keyifli günler..
Çocukların çocukluğunu ellerinden almışsın 😃
Zevkle :D yine olsa yine yaparım
😂😂
Tv izlerken içindeki oyuncuların da beni gördüğünü ve sesimi duyduklarını düşünüyordum bu yüzden uslu bir kız olmalıydım terbiyesizlik olmasın diye 😄hatta süt kardeşler'deki gulyabani beni görmesin diye babaannem'in arkasına saklanıyordum...
Biz evde yokken duvardaki fotoğrafların canlandığını bile düşünüyordum buna ciddi anlamda inanıyordum bizi izlediklerini bile düşünüyordum..🙀
Korkunç 😮
Keçiboynuzunun gerçketen keçinin boynuzu olduğunu sanıyordum ki gerçeğini öğrenmem de çok uzak yıllara dayanmıyor😅
İşin sırrını çözeli henüz birkaç sene oldu🤭
Hahaha keçiboynuzunu sanki bende öyle sanıyordum
Bu soruyu pas geçmek istiyorum ben 🥺
Aşırı absürt çünkü 😂
Ağzımı açmayayım en iyisi 😂
Sus 😒 ✨✨✨✨
😂😂 yeterince açık ifade ettin şimdi 😂😂
Ohoo daha titanic var 😂
Cevap
6Cevap
Hayır çocukken inandığım hiç absürt bir şey yok. Haylaz yaramaz bir çocuktum her şeyi biliyordum, korkmuyordum hiçbir şeyden 😅
Yıldızlara çok baktığım zaman elime düşeceğini zannedip acumu açıp düşsün diye beklerdim🤦♀️
Evet bir çok absürt vardı ama neyse ki artık inanmıyorum
Herkesin böyle şeyleri var da benim yok sanırım :( Ya ben hatırlamıyorum ya da gereğinden fazla mantıklı düşünen bir çocuktum :(
Vardır illaki ya unutmuşsundur
Yaramaz bir çocuk olursan Çingeneler beni kaçırıp dilendirir zannediyordum
Köpekleri erkek, kedileri kız sanıyordum. Allah'ın suretini ise dedemin siması gibi zannediyordum.
Biz çocukken bizim mahallede sürekli mafyalar dolanıyordu ve ezan okununca evine gitmeyen çocukları kaçırıyorlardı.😂😂😂
Çocukken de realistmişim ben. 👀 yok absürt bir şey.
İsmimin yanlış yazıldığını beher olması gerektiğini düşündüm
bebekleri balık gibi denizden yakalıyorlar anne babalar zannediyordum 🥺
Kar yağınca çıkan bir canavar olduğunu sanıyordum kar canavarı⛄
Büyüyünce mutlu olurum sanıyordum bilakis tüm mutluluğu çocukluğumda bırakmışım
Fareleri kedi yavrusu sanıyordum ben 🥹
Kedi yavrularıda fare gibi ondandır belki 😃
Galiba bir de tom& jerry habire kovalamaca yasıyordu ya. Sanıyordum ki yavrusunu yakalayıp dövecek 😂
😂😂 Eskiden annelerin dövmesi bilinçaltımıza nasıl işlemiş görüyorsunuz
Mandalinalar portakalllarin cocugu saniyordum
Çok mantıklı 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?