küçükken ben her zamanki gibi yine yaramazlık yaptığımda bana zaten seni biz evlatlık aldık sen aslında romanların çocuğusun seni deterjanla beyazlattık valla bak yine aldığımız yere bırakırız seni demişti annem sonra zun bi süre gerçek annemleri merak etmiştim :D
ben Allahla konuşurdum hep o da benle konuşuyo gibi geliyodu ben çikolatalı pasta severdim ama çevremdeki çoğu kişi çilekli pasta severdi bende çoğunluk böyle seviyorsa Allahta çilekli pasta seviyordur belki diye düşünmüştüm ve çilekli pasta yapmaya çalışmıştım sonra baktım yememişti beğenmediğini düşünüp üzülmüştüm ananemle konuştum sonra ananemde Allahın bunlara ihtiyacı olmadığını söylemişti daha bi çok şey demişti bende sonra anlamıştım işte.
yere düştüğümde hep düştüğüm yerden para çıkçağını sanıyordum çünkü annemler bana öyle demişti eğer düşersen olduğun yerde para bulursun demişlerdi ben evde düştüğümde halının altına bakmıştım para bulmuştum artık hep öyle olduğunu sanıyordum bulduğum paralarıda anneme veriyordum.ama meğerse annemler masus koyuyorlarmış o paraları oraya :D
küçükken bütün kedilerin sokakta üşüdüğünü ve evsiz barksız kaldıklarını düşünürdüm bu yüzden mahalledeki bütün kedileri büyük bir televizyon kutusunun içine doldurmuştum yemekte atıyodum onlara ama birgün fırladı hepsi bütün odalara dağıldılar annemin haberi yoktu annem yatağın altından çıkan dolapların üstünde olan kedileri görünce çığlığı bastı kovalamaya başladı kedileri dışarı çıkardı hepsini.bu kediler buraya nasıl gelmiş yaa dedi ben sıvıştım kenardan ama ananem söyledi ele verdi beni :D annemden bi dayak yemiştim işte o zaman :D
süpermen gerçektende var sanıyordum ama hep yabancı ülkeleri kurtarıyo biraz da burdaki insanları kurtarsa ya diyodum.kızıyodum ona.neden burayı kurtarmıyo biz insan değilmiyiz diyodum :D
okula yeni başladığım zamandı 1. sınıfta fişlerdeki harfleri falan yazıyoduk sonra hca tahtaya yazmaya başladı o yazdıkkça bende yazıyodum tabi sonra o tahtayı siliyodu bende defterdekileri siliyodum :D
uzun bi süre kendimi kurt adam sanmıştım :D dolunay çıktığında uuuu diyodum :D:D izlediğim bir filmden etkilenmiştim :D
daha çok var da bu kadar yeter şimdilik :D59 Yorumla- +1 yıl
tırmaladı zaten :D:D:D ya kediler sokakta kirlenmiştir diye yıkayayım dedim bir kediyi aldım siyahtı sonra soktum lavabya suyuda açtım ama biraz soğuktu kedi kaçmaya çalıştı tuttum sonra bi zıpladı üstüme burnumu tırmaladı o günden sonra bir daha hiç kedi almadım eve.annemede söyleyememiştim korkudan :D Allahtan kuduz muduz olmadım :D
- +1 yıl
ha şunuda eklemeliyim :D ananemle falan saklambaç oynadığımızda genelde ben kapı arkalarına saklanırdım evdeysek sokaktaysakta evlerin aralarına apartıman çıkıntılı girişlerine araba arkalarına :D sonra ananem tam beni yakalicak gibi geldiğinde ellerimle yüzümü kapatıyodum ananemde görmüyomuş gibi yapıyodu gidiyodu bende ondan sona hep saklambaç oynarken yüzümü kapadım gözlerimi kapadım beni bulamasınlar diye.ama meğerse ben onları göremiyomuşum onlar beni görebiliyormuş :D:D
En İyi Cevaplar
dayım ki onunla büyüdüğüm için bir nevi benim babam sayılır... bana hep "hayatım" diye hitap ederdi. haberlerde de "şu kadar kişi hayatını kaybetti" dedikleri zaman dayılarla yiğenlerin birbirini kaybettiklerini sanırdım. sonra da "inşallah bulurlar birbirlerini" diye dua ederdim :)
414 Yorumla- +1 yıl
hehehe :))
- +1 yıl
anneme cicek almak istemistim ama nereden alacagimi bilmedigimden kendim evde yapmaya karar verdim. annemin balkondaki ciceklerini toplamis, masadaki dantelimsi kucuk ortuye sarip buket yapmistim. haa guzel koksunlar diye de annemin parfumunu dokmustum ustlerine :) hediyemi gordugunde oldukca sasirmisti :D
- +1 yıl
ben de bir keresinde anneler gününü unutmuştum. bir gece önce aklıma gelmişti. akvaryum için hep topladığım ve akvaryuma koyduğum midyeleri çıkartıp üzerine annemin ojelerinden sürüp süslemiştim. sonra da onları bir kartonun üstüne "anneciğim seni çok seviyorum" yazacak şekilde yapıştırmıştım. onu alınca ağlamıştı annem. çünkü gecenin yarısına kadar oturup uğraştım ve kimseyi yanıma yaklaştırmamıştım. o zaman neyle uğraştığımı anlamıştı... anne gibisi yok :(
- +1 yıl
:))))))) ooofffffff :)))))) ama olsun. bunlar da bir anne için dünyalara bedel davranışlar. sadece bazen yanlışların devam etmemesi için belli etmiyorlar. ama şimdi sor o olayı. anlatırken gözleri dolabilir :)))
benim sürprizlerim yaramazlık içermezdi :))) ama bir tanesi seninkine benziyor. ben de evde göya balo yapıcam. balo süslemesi için simli bir ojeyi gardrobun kapaklarına sürebildiğim kadar sürmüştüm :))) annem kızmamıştı ama ananem çok kızmıştı :))) - +1 yıl
kiz kardesimin bebeklerinden birisinin giysisini yakmistim ki ayri hikaye o... o uzulunce de yeni giysi yapariz diyip kumas aramistim evde. annemin dolabindan giymedigi bir elbiseden kesmistim kumasi... ne bileyim o giymediginin ozel gunler icin olan pahali bir giysi olabilecegini
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Radyonun içinin insanlarla dolu olduğunu şarkı söyleyenlerin radyonun içinde olduğuna iyiden iyiye inandırmıştım kendimi ve uzun düşünceden sonra kararımı verdim radyoyu kırmalıydım.ersen ve dadaşların şarkı söylediği bir an o grubu görmek için radyoyu kırdım hissettiğim hayal kırıklığını tarif etmem imkansız yıkılmış kahrolmuştum içinde saçma sapan şeyler vardı cık cık cık:)
15 Yorumla
Öcünün ne oldugunu bilmesem de öcüden korkardım sanırım. Hala ne oldugundan emin degilim Öcü nedir?
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocukken izlediğim bir filmin gazıyla babamdan bana penguen almasını istemiştim. o da bana 'kızım şimdi onun için ikinci buzdolabı almamız gerekir, o kadar paramız yok' demişti. birkaç yıl evde penguen bakamama sebebimi, buzdolabı alacak paramız olmamasına bağlayıp karalar bağlamıştım.
ben biraz salaktım çocukken, evet...23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılah bu babalar:))
Ben de küçükken hayvanlarla çok içli dışlı olduğum için (özellikle mahallede bulduğum kedi ve köpek yavruları) hep kucağıma alırdım severdim sarılırdım öperdim falan :D
Anneannem bir gün bana eğer bu hayvanları böyle kucağıma alıp seversem ağzıma hayvanların tüylerinden kaçacağını ve o tüyünde içimde kedi yada köpek olacağını söylemişti :D Bende buna inanmış ve çok korkmuştum :D Düşündükçe hala gülerim kendime :D17 Yorumla- +1 yıl
ben hayvanlari cok severek buyudum ama nedense cocuklugumdan beri kopekler benden nefret eder :D sevmek icin kovalardim kacarlardi bucak bucak... hala aynidir, ayni odada benimle durabilen bir kopek gormedim. bunu arastirdigimda bazen kopeklerin insanlarin duygulari ya da hormon kokularindan etkilenip kactiklarini ogrendim.
ayla konusurdum ben en sevdigim seylerden biriydi disariyi gozlemlemek geceleri aya dertlerimi filan anlatirdim "bugun o cocuk sacmi cekti niye yapiyor bnu erkekler ay" filan gibisine ;D ha bi de leylekler gercekten var sanirdim.
214 Yorumla- +1 yıl
Nichii, seni kandırmışlar güzelim. Santa Claus gerçek ki. Evi falan var antalyada hatta. Bilmiyor musun? Aaaa. Hiç üzülmene gerek yok. Hadi hopla havalara yeniden sevinçten. :)
Leylek efsanesi de bana saçma gelirdi. Leyleklerin işi gücü yokda onla mı uğraşıyorlar derdim. Bence küçücük çocuklarada yetişkin gibi davranmalı ebeveynler...
Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. ahaha güzelmiş:) barbielerimle oynamaya o kadar çok kaptırmışım ki kendimi hayal bile kurmamışım ben :O
12 YorumlaDiğer konusunda 470 cevap paylaştı. Şu 2 boyutlu yuvarlağın yayılarak gösterildiği dünya haritaları vardı ya. İşte acaba onun arkasında hangi ülkeler vardı onu merak ederdim.
11 YorumlaSüleyman Demirel ' den korkardım :):):):) 4-6 yaş aralığı :):):)
23 Yorumlakadınların göğüslerinden süt, erkeklerinkinden kola geldiği. Yaş aralığı 3-5 olabilir, tam hatırlamıyorum.
21 Yorumlagremlinler mi ne vardı film ,küçük sevimli yaratıklar bazen kötü bişey oluyolardı ben onları gerçekten var sanıyordum :D
13 Yorumlatelevizyondaki insanların beni gördüğünü sanıyordum 5-6 yaşlarındayken biraz salakmışım yaaa:):):)
14 Yorumlaallahı arkadaşım sandım bir süre.
bir de odadaki çiçeğin karanlıkta insan olduğunu düşünmüştüm bi ara.10 Yorumlahayatın hep toz pembe kalacağını sanırdım... meğer hayatın rengi bildiğin mormuş be usta !
20 Yorumla
+1 yılcok bira icersem popom ve goguslerim komsu kizin ablasinin popsu gogusleri olucak sanardim :D 5-7 yas araligiydi :))
16 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
ben hayatin acisina bakiyordum pembe gozluk giymezdim baskalari gibi :)))) birisi hayal ederken ben cozum ariyordum ? ))
- +1 yıl
oyle degil de biraz yanlis anlaiyorsunuz :))
komsumun ablasi her zaman biraz icerdi de fizigi hosuma giderdi bende cok bira icersem fizigin oyle olur die dusunurdum :))) anladiniz mi..
Beni Leyleklerin Getirdiğini Sanırdım... Şaka Tabi :)
Gölge de Yürürken Kendimi Çok Güçlü Hissederdim. (Hi-man; Gölgelerin Gücü Adına). Tabi Abimin Tokatını Yiyene Kadar ki Olabi bi Süreçti Bu :))10 Yorumlasanırım yaşım 5 6 idi ve ben ayın dünyanın kapağı olduğunu sanardım :)çıkış orasıymış gibi dünyanın içinde düşünürdüm kendimi
20 YorumlaDiğer konusunda 754 cevap paylaştı. ben küçükken dünyanın döndüğünü değilde etrafındakilerin dünya etrafında döndüğünü sanardım yarı kadar yanılmamışım yinede:))
10 Yorumlacaminin minarelerini allah sanıyodum ve korkuyodum.. .D hata rüyalarımada giriyodu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende her sabah uyandığımda bahçemizdeki mantarların altında şirinleri aradım bi kere bile gelmediler diye çok üzülmüştüm kendimi hep yaramaz sanmıştım
20 Yorumlayok yok emin ol yalnız değilsin bu konuda :D
10 Yorumla
+1 yılevet degilsin ;)
12 Yorumla- +1 yıl
r.e :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıldızlar yere düşer diyolardı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı