İçine kapanmış bir insana ne yapılabilir?

Herkesr merhaba ben içine kapandım. Kimseyle konuşmak sohbet etmek istemiyorum. Eve misafir geliyor ve hiç konuşmuyorsun diyorlar bana. Gerçekten ne bi insan göresim var ne de sohbet edesim. Annem durumuma çok üzülüyorum çünkü hiç arkadaşım yok. Evden çıkmıyorum. Kimseyle bi paylaşım yapmıyorum. İçime kapandım yani. Okulu bitirdim üniversiteye gittim orada da kötü şeyler yaşadım ve tam hayattan ümidi kestim. Beni kendime ne getirir bilmiyorum. Bi sevgili yapsam belki düzelir diyorum ama onu da beceremiyorum. Çünkü daha önce birlikte oldum bi kaç kişiyle ve istemiyorlar genelde. Sorunlarım çok fazla. Şimdi psikologa git diyenler olacak ama ona da gittim. Psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum. Ömür boyu böyle olacak diye çok korkuyorum. Elimde telefon sürekli böyle şeylere bakıyorum. Hasta insanları araştırıyorum. Evden çıkmıyorum. Annemi çok seviyorum ama ona da faydam yok. İşe başladım ilk maaşımı anneme yolladım. Kendime bi şey dahi almıyorum istemiyorum. Evde otur otur düşün. Hep böyleyim. Ne olacak bilmiyorum. Ölmekten çok korkuyorum. Bildiğim tek şey o ve sürekli öleceğimi düşünüyorum

İçine kapanmış bir insana ne yapılabilir?