Kişilik & Karakter Sabırlı mısın, sabırsız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Sabırlı biri olduğunu düşünüyor musun yoksa sabretmeye sabrın yok mu? 👀 Güncellemeler+1 yıl Süper 🤍 Sabırlı mısın, sabırsız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Sabırsızım hemen hemen her konuda. Sabretmek bana göre bir olay değil. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aslında sabırlı degilim fakat sabretmem gereken bir şey söz konusuysa sabreder beklerim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Artık sabırlı değilim. ama sabretmem gereken konu varsa mecbur beklerim 1 0 Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Sabretmem gereken bir durum varsa sabırlı olacak olgunluğu gösterebiliyorum ama genel anlamda bayaa sabırsız bir yapım var. 😅 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yemin ediyorum zerre sabrım yoktur. Bana direk pat diye densin her şey ne olur sankiYa da bi işim hemen olsun falan ayy 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Duruma ya da konuya göre değişen bir mesele benim için sabır. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl gerektiği kadar sabirliyim.. fazlası bana zarar verir 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Mantıklı şeye sabırlıyım, mantıksız şeye sabrım, tahammülüm yok. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yerine göre çok sabırlıyımdır ama bazen de çok sabırsızım 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani bir sınırım var o aşılırsa pek tahammülüm yok. 1 0 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Konusuna göre değişir, ama genel olarak bir tık sabırsızım 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkisinden de biraz var. Konuya göre değişiyor sabır durumu 1 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sabırlıyım kii bugün akıl sağlığım yerinde. Yoksa herkes iyi sabrediyorsun demez digmi :) 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olaya ve kisilere gore degisiyor bu durum 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sabırlıyımdır 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sabırlı 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aslında baya sabırlıyım ama içten içe patlıyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sabırlı biriyim. 1 0 Yorumla
MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Sabırlıyım. Ama ağzım açılırsa da susmam 😂 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazi konularda evet sabir 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Konuya, kişiye, zamana ve mekana göre değişir. 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok fehriyim genetik durum 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl sabır timsali sayılmam. aceleci bir halim var. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Çok sabırlıyım ama bi noktaya kadar yani 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Oldukça sabırlı biriyimdir. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sabırlı bir insanım 2 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabırlıyım ama… 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sabırsizim ben 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karsimdakine bagli 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. sabırsızlar kralıyım 0 0 Yorumla
arsenlupinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence bı normal insandan 5 kat daha sabirliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Sabırsızım hemen hemen her konuda. Sabretmek bana göre bir olay değil.
Aslında sabırlı degilim fakat sabretmem gereken bir şey söz konusuysa sabreder beklerim.
Artık sabırlı değilim. ama sabretmem gereken konu varsa mecbur beklerim
Sabretmem gereken bir durum varsa sabırlı olacak olgunluğu gösterebiliyorum ama genel anlamda bayaa sabırsız bir yapım var. 😅
Yemin ediyorum zerre sabrım yoktur. Bana direk pat diye densin her şey ne olur sanki
Ya da bi işim hemen olsun falan ayy
Duruma ya da konuya göre değişen bir mesele benim için sabır.
gerektiği kadar sabirliyim.. fazlası bana zarar verir
Mantıklı şeye sabırlıyım, mantıksız şeye sabrım, tahammülüm yok.
Yerine göre çok sabırlıyımdır ama bazen de çok sabırsızım
Yani bir sınırım var o aşılırsa pek tahammülüm yok.
Konusuna göre değişir, ama genel olarak bir tık sabırsızım
İkisinden de biraz var. Konuya göre değişiyor sabır durumu
Sabırlıyım saçma bir şekilde
Sabırlıyım kii bugün akıl sağlığım yerinde. Yoksa herkes iyi sabrediyorsun demez digmi :)
Olaya ve kisilere gore degisiyor bu durum
Sabırlıyımdır
Çok sabırlıyım
Sabırlı
Aslında baya sabırlıyım ama içten içe patlıyorum.
Çok sabırlı olduğum söylenemez.
Sabırlı biriyim.
Sabırlıyım. Ama ağzım açılırsa da susmam 😂
Duruma kişiye göre değişir
Sabırlıyım Sabırın Sonu Selamettir
Bazi konularda evet sabir
Konuya, kişiye, zamana ve mekana göre değişir.
Çok fehriyim genetik durum
İnanılmaz sabırsız ve aceleciimdir
sabırlıyım çok hem de
sabır timsali sayılmam. aceleci bir halim var.
Çok sabırlıyım ama bi noktaya kadar yani
Genelde sabırlı olmak zorundayım
Onu henüz çözemedim 🤭
Oldukça sabırlı biriyimdir.
Sabırlı bir insanım
Sabırlıyım ama…
Sabırsızımdır.
Değisiyo:)
Sabırsızım
Sabırsizim ben
yerine ve duruma göre
Sabırsızım