Geniş bir açıdan düşünürsek eğer bu konuda görüşünüz nedir.. 🎈

Geniş bir açıdan düşünürsek eğer bu konuda görüşünüz nedir.. 🎈
Acıların bizi daha güçlendirdiği çektiğin her acının ya da sana yapılan her yanlışın kötülüğün senin hayatında bir ders haline gelmesi. ha ders almazsan tekrarlanması muhtemel olabiliyor..
Ve sonunda ders alana kadar ya da kavrayana kadar tekrara düşebiliyorsun..
Benim en iyi kavradığım konu en kötü şeyi yaşadım dememek çünkü bunu dediğimde daha kötüsüyle sınandım.. o yüzden gelsin bir şekilde hallederim diyorum sızlanmıyorum çözüm odaklıyım sorun odaklı değil
Her konunun gerçek kavramını öğreniyor bence. Sevgi mesela, güzellik, iyilik, kötülük, zenginlik, fakirlik, tokluk, açlık, başarı, başarısızlık, çalışma, para, insan, sağlık, ne bileyim daha nice örnekler verebiliriz. Bütün konuların anlamını tecrübelere dayalı olarak daha iyi anlıyor. Zamanında önemsediğin şeylerin çok da öyle önemli olmadığı, ya da tam tersine önemsiz sandıklarının çok önemli olduğu gibi gibi şeyler)) yaşın ilerlemesi yaşadıklarınla ilgilidir.
Kendine, insanlığa ve sevgiye olan bakışı değişiyor. Zamanla bunların gerçek anlamını, değerini kavrıyor herkes. Bazıları bunu zamanla değil, tecrübeyle öğreniyor o ayrı ¢
Açıkçası geçmişi düşünmenin anlamsız olduğu ve anı yaşamak gerektiği bazen kafaya çok takıp dert ettiğimiz şeyler aslında o kadar değersiz küçüktür ki insan bunları düşünerek yıllarını harcıyor. o yüzden bir yerden sonra insan olgunlaşır ve sorunlara karşı daha iyimser ya da mantıklı yaklaşır çok takıntılı olmaz.
Cevap
10Cevap
Himm aslinda pek cok sey ama bu kisiden kisiye degisir diye de dusunuyorum.
Esyalarin daha onemsiz olduguna, kisi sayisini daha aza indirgeyecegine ve bu kisilerin hayatindaki en saglamlar olacagina karar veriyorsun. Minimalizm bende daha on plana cikti diyebilirim.
Öldürmeyen acının güçlendirdiği düşüncesi..
Bunu idrak edecek irade ve olgunluk da varsa tabii ki..
Yaş ilerledikçe en iyi ekilde kavradığı demeyelim de eç çok farkındalığının arttığı konular, sağlık ve dostluğun nemi oluyor, eşya biriktirmek önemsiz ama dost biriktirmek önemli.
Yapamam edemem onsuz yaşayamam dediğin şeyleri paşa paşa yaparsın yaşarsın.
Yaş ilerledikçe kavram karmaşasının içinden çıkılmaz bir hal aldığını.
kimeye yük olmadan kendinden nefret ettirmeden ölüp gitmek
Yaşlanma ve ölüm korkusu. Yaşlanınca kim bakacak ne olacak durumları.
Yaşım biraz daha ilerlediğinde bu soruyu tekrar cevaplarım
paranın ya da görüşünün ne kadar değersiz olduğunu anlıyorlar
Kimseye aşırı güvenmemek, büyük konuşmamak, herkesi kendin gibi sanmamak, paranın ve statünün önemli olduğu ve her toplumda kabul gördüğünü.
Dinler insan elinden çıkma
Lilith abla cehenneme beraber gidip tanrıya karşı isyan tertiplemeye ne dersin ebu cehil hitler falan da var saflar sağlam
Sabah sabah alkol mü aldın... 😃 😄 Ayrıca her insanın cehennemi içinde zaten.
Her şeyin gelip geçici olduğu.
Manita işlerine ara verip kariyer yapmak.
Yalnız kalma korkusu artıyor sanırım.
Hayatın boş olduğu
Statü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?