Güncellemeler
+1 yıl
Eski tanıdık teknik olarak bunu yapamazmismismis
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlaein ne kadar kötü olduğunu bilmiyolar ki kızı da sallamadilar herhalde
Eski bir tanıdık bana hakaret dolu mesajlar atınca psikolojim bozuldu ve mal gibi anneme söyledim kız kuzeninden şüphelendiğimi de söyledim çünkü ben gerçekten aşırı canım ama bunu öylesine bir kavga veya birbirine bulaşma olarak anlattım çünkü zorla anlattırdi. Ama o napmış babama söyledi. Ve eski tanıdığı babam öğrendi kızmadı ama yine de utanç verici benim icin😒. Hepsi onlar yüzünden inş onların da başına aynisi gelir onların dengesizliği yüzünden oldu her şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ki aileniz sizi anlamıyor
Demek ki aileniz, böyle paylaşımlara sizin istediğiniz ve beklediğiniz şekilde karşılık verebilecek kapasitede insanlar değiller. En azından bunu öğrenmiş oldunuz. Ailenizle bundan sonraki iletişim ve paylaşımlarınızda bu hususu dikkate alırsınız bundan sonra..
Kanıtım yok en kötüsü de
Ailenizle bir şey paylaştığınız da size inanmaları gerekiyor. Kanıt göstermeye ihtiyaç duyuyorsanız orada bir sıkıntı var demektir ki varmış zaten..
Aslında annem benim için endişelendi o yüzden söyledi babama ama babam kanıtın olmayışını sorguluyor inanmamak mı artık bilmiyorum aman neysee babamı zaten son zamanlarda anlamıyorum