Selamm💚
bazen mutlu bazen hüzünlü bazen sinirli birçok ruh haline bürünüyoruz. insanların mutluluğu için kendimizden ödün veriyoruz. peki siz şu akıp giden zaman için en çok neyden fedakarlık ettiniz?

Selamm💚
bazen mutlu bazen hüzünlü bazen sinirli birçok ruh haline bürünüyoruz. insanların mutluluğu için kendimizden ödün veriyoruz. peki siz şu akıp giden zaman için en çok neyden fedakarlık ettiniz?

bu sitede ne işim var diyorum ama yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgileniyorum yinede. insanın doğru fikirlere ihtiyacı oluyor dar zamanında. bir kitap aldım 1 aydır 4-5 sayfa okudum. inşallah trol soru değildir boşa gitmesin yorumum diyorum. sizin fenomen olmanızda fedakarlık sayılır..
Zaman gerçekten çok kıymetli biz her ne kadar kıymetini bilmesekte ben şahsen zamanla gençliğimden fedakarlık yaptığımı düşünüyorum yani genç olduğum için bir sürü yapmak istediğim aktiviteler vaar ama maalesef hayat şartlarından dolayı yani iş hayatından dolayı çoğu şeyi yapamıyorum maalesef belki günün birinde olur ama o zaman da gençliğim olmaz yani bence zaman için en çok gençlik kaybediliyor.
💙💙
Bazen yoğunluktan günün nasıl bittiğini bilemiyorum. Zaman akıp giderken fedakarlık ettiğim şeyleri Yaradan kabul eder inşaallah. Hayat her gün ömürden bir gün götürüyor.
Ben sabrıma sabır katıyorum. Agresif halimin yerini daha sakin bir şey almaya başladı.
Cevap
8Cevap
Babalar en çok çocukları için krndindrn frdakarlık eder
Genelde zamanımdan
Kendimden ödün vermemeye çalışıyorum. Kendi doğrularım ve ilkelerimle hareket ediyorum. Geçmişte çok fazla fedakârlık yapıp kendime haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Hem zamanımdan hem de çabalarımdan yana fazlasıyla tolere ettim çoğu şeyi. Artık kendim nasıl mutlu oluyorsam ona göre davranıyorum. 🧡
Ben bu son günlerde artık insanlarla uğraşmayı bıraktım, bana sorulan her soruyu bildiğim halde bilmiyorum diyorum, ve kafamın eskisine göre çok daha rahat olduğunu düşünüyorum, yani artık ben ailem dışında kimseye fedakarlık yapmam
"Şimdi sırası değil, belki bir gün yaparım, elbet zamanı gelecek..." diyerek akıp giden zamanla birlikte mutlu olabileceğim tüm anlardan fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.
Iyi niyetimden vallai
Hayat enerjimden, mutluluğumdan
zamanımdan :(
Enerji
Gencligimden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?