yakın arkadaşım 2 hafta önce bana hiç hak etmediğim kırıcı bi laf söylemişti, çok ağır geldi ve her yerden engelleyip onunla görüşmeme kararı aldım. şimdi kardeşime şu şekilde mesaj atmış. napılır bu durumda

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yakın arkadaşım 2 hafta önce bana hiç hak etmediğim kırıcı bi laf söylemişti, çok ağır geldi ve her yerden engelleyip onunla görüşmeme kararı aldım. şimdi kardeşime şu şekilde mesaj atmış. napılır bu durumda

Bazen dalgınlıkla düşüncesizce veya sinir haliyle söylenen sözler bağların incelmesine hatta kopmasına bile sebep oluyor sonradan pişmanlık üzüntü hatta kazanma çabalarıda yersiz kalıyor benim herzaman inandığım bir söz var kişi üzülüp yandıktan sonra canı batsın haklılığın değerin çünkü hiç bir anlamı kalmıyor ki siz ne kadar dikkat ediyorsanız karşınızdaki de öyle olmalı bu gerekli olan bir şey bırakın kendi halinde iyice muhasebe yapsın siz bir kahve içip kendinizi dinlendirin
noldu biliyor musunuz... güncellemede göstereyim
Buyrun tabi ki de
güncellemeye fotoğraf konulmuyormuş burada söyleyeyim..
engeli kaldırıp mesaj attım, "düzeltmek için adım attığını görebiliyorum, ama ben düzelemeyecek kadar çok kırgınım, en azından derste tanışmış iki insan olarak analım birbirimizi" dedim. verdiği cevap: tamam sorun yok
Karşı taraf hala toz duman bir halde sizinle diyalog içerisinde kırgınlığın seviyesi büyümemesi için bence fırsat vermeyin aradaki bağ duygusal evet ama bunun da kırıcı yanı olmuş daha fazla üzülmemek için fırsat vermeyin
Bana kalsa kabul etme tekrar yapma ihtimal çok yüksek
Cevap
6Cevap
Bence etmeyin
iyi ki de etmemişim, ret cevabıma bile "tamam sorun yok" yazdı kimlere canım ciğerim demişim beya
Sizin adınıza sevindim.
Yakın arkadaşımıza bu kadar tevazu göstermiyecez de kime gösterecez?
"çok kırgınım, en azından derste tanışmış iki insan olarak kalalım" dedim. tamam sorun yok dedi. hiç umrunda değil yani kırılmışım falan. o gün neden öyle kırıcı davrandığını bile açıklamaya tenezzül etmedi. buna bakılırsa özrü de sırf içi rahatlasın diye etmiş, nitelikli bi özür değil yani. en azından küs kalmamış olacağız ama bi daha eskisi gibi asla olmayacağız böyle karar verdim
* bas bir kez diyen bir defa daha der
o yüzden hayatımdan çıkarmaya karar verdim
Affetmem ben olsam
ben de affetmedim
Ayıp etmiş
Büyüklük sen olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?