Kişilik & Karakter Insan kimin yanında en çok rahat ve doğaldır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz kimde doğal ve kendinizsiniz aileyle, sevgiliyle, yanlızlıkta... Insan kimin yanında en çok rahat ve doğaldır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl En çok sevdiğinin yanında rahattır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sadece sevdiği kişinin yanında 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ben herkesin yanında doğalım. Deger verdıgım ınsanların yanında rahatım manitanın yanında huzurluyum. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Her keste farklılık gösterir bu durum, mesela ben her zaman rahatım, egom yok, kendime güvenim ve inancım tam✌🏻 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl onu yargılamayacak eleştirmeyeceğine emin olduğunu o kişinin yanında 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her ortamda kendimim. Ne isem o. 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Samimi olduğum insanların yanında. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En çok sevdiğinin yanında rahattır
Sadece sevdiği kişinin yanında
Ben herkesin yanında doğalım. Deger verdıgım ınsanların yanında rahatım manitanın yanında huzurluyum.
Her keste farklılık gösterir bu durum, mesela ben her zaman rahatım, egom yok, kendime güvenim ve inancım tam✌🏻
onu yargılamayacak eleştirmeyeceğine emin olduğunu o kişinin yanında
Her ortamda kendimim. Ne isem o.
Sevdiğinin ama sevdiğimiz yok
yiğenlerimin yanında :D
Samimi olduğum insanların yanında.
Dostu
Eşinin
Sevdiğinin