ilgilenmek ile boğmak arasındaki ince çizgiyi nasıl belirlemeliyiz?

ilgilenmek ile boğmak arasındaki ince çizgiyi nasıl belirlemeliyiz?
Arada bi yazarsın ararsın sorarsın ve içten şekilde gerçekten odaklanarak ilgilenirsin. Ama yirmi dört saat yazıp durmazsın mesela başka şeyler yapmasına ve kendine vakit ayırmasına da izin verirsin. İşte bu ilgilenmek ve boğmak adasındaki ince çizgidir.
beraberlik guzledir keyiflidir tabi bazende insanlara kendilerine ait bir alan bırakma lazım gün içinde konuş ara ama belli bir saat sadece bana ait olsun istiyorum denilebilir tabi bu saat dışarı cikmak sosyal olmak vs dahil
Karşılıklı güven olursa saygı, sevgi, şefkat her şey kendiliğinden gelir. Ayrıca hayatındaki insana neredeydin kiminleydin bir daha oraya gitmeyeceksin ve buna benzer sorular, yoran cümleler kullanan kişi obilişkiye kibrit atmış demektir.
İlişkide birlik beraberlik elbette güzeldir. Fakat her şeyi birlikte yapmak bazen insanları istemeden sıkar. Mesela tek başına film izlemek ister, tek başına kalmak ister vs. Bunlara saygı gösterilmeli
Cevap
5Cevap
Mesajına anında cevap vermek, ama cevap gelmeden ikinci mesajı atmamak 🦁
İlgi gösterilmeli ama bunu sürekli her an rahatsız ederek değil
Şunu birisi bana da öğretebilir mi? :D Ben bunu hiç ayarlayamıyorum.
Mesela; iki elin boğazındadır ama sıkmıyorsundur boğulacağı kadar.. :))
İlginin belli bir sınırı olur. O sınırı aşınca boğma eylemi gerçekleşir. Her şey bizde bitiyor. Sınır sınır diyorum!!
Zırt pırt yazıp aramicaksin , sana yazmayana kadar yazma anında cevap verme
İlginin belirli bir sınırı var
Şöyle dövmemi yaptıran da olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?