Kadın; eğer kendisinden aşağıda gördüğü erkek türüne yüz vermediyse ve onun isteklerine cevap vermediyse… Erkek türü birdenbiri doğada gezen orangutan misali kükrer ve sanki kıllı pençelerini çıkartır. Bacak bacak üstüne atıp viskisini yudumlarken; orangutanlıkla ayılık arasında gidip gelen erkek türünün hareketlerini canlı belgesel izler gibi izleyen ve oldukça eğlenen kadın, erkeğin istediğine ulaşamadığında niçin insanlıktan çıkıp doğadaki başka bir canlı türüne dönüştüğünü merak eder. Fakat aynı zamanda canlı belgesel izlemek de hoşuna gittiği için bu türü daha da çıldırtacak kelimeleri alttan alta ona sokar ki belgeseli heyecanlansın; karşıdaki canlı tür böğürsün…
Kısacası erkek, kendi kendinin hakimi değildir. Erkek kadının istediği canlı belgeselin oyuncusudur. Kadın isterse erkek, romantik komedi oyuncusu; eğer kadın isterse belgeseldeki orangutanın ta kendisi; eğer yine kadın isterse erkek aslında sadece bir getir götürcü yani muamelecidir..
Ulaşamadıkları zaman çıldırmaları da sanırım bundandır…Kadının onlara hakim olup; kendilerininse hiçbir şeye hakim olamayacak kadar güçsüzlüklerinden.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşummm:)
Erkekler neden ulaşamadıkları kadınlara kötü sözler söyler?
Kadınların güdümündeki erkekleri bilmem. İnsan güzelliğin karşısında zafiyet hissediyor.
Kim kimin burnuna halka takmış bilmiyorum, her hikayede başrolleri değişiyor bu durumun.
Alınan olumsuz cevabı içselleştirip antik çağlardan kalan karakterini bir çırpıda telef edenlerin cinsiyetinden önce zeka seviyelerini, kültürlerini, hayata bakış açılarını ele almak gerek.
Kaliteli insan kalitelidir, elde edersin edemezsin, bu bütünüyle senin donanımlarına, hünerlerine ve karşıdaki insanın beklentilerine bağlıdır.
Kadınlarında aynı ruh hallerine sahip olduklarına onlarca kez şahit oldum.
Bana göre önemli olan kişiler arasındaki denkliktir.
Bencilliklerinden ve kabalaklarından. Ama her erkek öyle değil. Betimlemeniz çok kuvvetli. Erkeklere çok kızgındınız sanki. Ama erkek kadındız, kadın da erkeksiz ysıamaz. Birbirimize nezaket ve anlayışla yaklaşarak değer vermeliyiz. 😎🤗🌸🍃
Bunun erkeklerle bir ilgisi yok, kadınlar da yapıyor aynı şeyi, çünkü bunu yapan "insan".
Sebebi de ulaşamadığını anlayınca kendi değersizliğini fark etmesi ve bu aradaki değer farkını diğerini değersizleştirmeye çalışarak kapatmak istemesi.
Ben buna tamamen katılmıyorum maalesef. Neden diye sorarsanız bir Kadın beni reddettiyse saygı duyarım dönüp arkama bile bakmam. Ama ait olduğum kadına koşulsuz taparım Net 😊🙏
Ben erkekleri kullanmayı severim. Seni bile şu anda kullanıyorum neden biliyor musun? Çünkü yalvarıyorsun kölem olmak için.. ama tersleniyorsun. Ve sorumun kanıtı olarak bana saldırıyorsun. Ben de -normal de yorumlarla çok konuşmadığım halde- seninle kasıtlı konuşuyorum. Böğür de sorumun orangutanı ol diye. Teşekkürler👏👏 Sorumun kanıtı yapmama müsaade ettin kendini. İşim bitti senle çekilebilirsin. Kölem yapmayacağım seni. Çünkü seviyemdekilerle oynarım aşağıdakilerle değil.
NOT: üstteki kişi ağzına gelen küfrü yazıp bana saldırmıştır ve tarafından silinmiştir yazdıkları. Sorumun örneğindeki erkek örneği gibi olduğu için kendisiyle konuşulmuştur. Zekasi benden eksik olduğu için tarafımdan kullanıldı. Şimdi de işim bitti attım..
Ben herdaim şunu savunmusumdur evlenilecek kadın eğlenilecek kadın vardır bir çok karakterli kadının yani sıra okadar karakter yoksunu kadınlarda varki inanın yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek kadına ulassan ne olur ulasmasan nolur yaaa
Kedi uzanamadığı ciğeri mındar edermiş. Bizim sınıfta bi arkadas kızın birine sevgili olmak için konuşmuş kızda hayir diyince kızın namusuna laf etmişti ağzına vurasim geldi