kendinize değer verilmesi için yanıp tutuşurken, değer görünce de karşısındakine değer vermiyormuş gibi görünmeye çalıştınız mı?

kendinize değer verilmesi için yanıp tutuşurken, değer görünce de karşısındakine değer vermiyormuş gibi görünmeye çalıştınız mı?
Açıkçası bana değer verilmesi için hiç yanıp tutuşmadım, tutuşmam da. Sevmiyorsa birisi sevsin diye uğraşamam. Sevmeyene eyw der geçerim. Değer gördüğümde de cıvıyıp o kişiyi zaten cepte görmem. Seviyorsam ve bana bir değer veriyorsa onu buna pişman etmem ¢
Ben her zaman ben oldum. Kıymet bildim ve kıymetimin bilinmesini istedim. Değer verdim ve yanlış yapmamaya özen gösterdim. Bunu karşı taraftan da bekledim doğal olarak. Sonradan değişmedim, ben dönek değilim.
Cevap
8Cevap
Değer versinler diye bir çabaya düşmem. Değer veren kişi her şekilde değer verir. Değer verdikten sonra değişmem. İlk neysem öyle devam eder.
Hayır hiç öyle hissetmedim.
Öyle değil tam olarak ama çok da hevesli görünmek istemem bütünüyle o samimiyete inanmadan.. Suistimale çok yatkın çünkü insanlar..
Hayır kötü anlamda hiç değişmedim. Beceremem böyle şeyleri sevdiğim bana bir değer verse ben on değer veririm öyle bi slağm :/
Hayır.
Saklayamam da zaten duygularımı.
Fakat değer görmediğim bir yerde duramam.
Kendime saygım var benim.
Yok ya genelde fazlasıyla değer verdim insanların bir yerlerini kaldırdım ve kendi değerimden oldum
Valla değer veren kişi hep benim değersiz görülen de benim garip 🤷♂️
Her zaman değer veririm sevdiklerime ama bunları hissettirmem
Değer verdiğimiz herkesin bir taraflari kalktığı için vermiyoruz veriyormuş gibide davranmıyoruz
Sevmem böyle şeyleri.
Evet oldu gibi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?