Sadizm duygusu cinsel güdü bozukluğu değildir. Sadece cinselliğe yansıtılabilir.
Tekrarlanan Hatalı düşünceden kaynaklanır
Sadece dövmek sövmek değildir
Kisilere Farklı şekilde büyük ya da küçük acı vermekden zevk almakda sayilabilir ;
Dedikodu etmek
Bir başkasını ezmek
Üstünlük kurmayan çalışmak
Vurmak kırmak
Küçük büyük çalmak
Fazla tevazu vb. Hatta kendini fazla aşağılamak
Sadizm : ailenin ve çevrenin çocuğa karşı uyguladığı yanlış davranışlar sonucunda , çocuğun kendini savunmak için geliştirdigi hatalı düşünce algılarıdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herseyi topluma ve aileye yuklemek ne kadar da kolay dimi🙂 doktorlarda stres psikologlarda aile ve toplum olmasa hicbisey bilmedikleri aninda ortaya cikacak..
Her neyse o en altta yazdigin sacma satir haric diger kisimlar guzel. Bende de vardi kucukken cok baskiladim ama demek bitmemis. Vunku hep kendimi asiri asagilamayi severim. Yatakta bile oluyor bu. O kisom ilginc ve mantikliymis tesekkur ederim yeni bisey ogrendim hakkatten.
Aile dehilse neden oldugunu yazmayi unuttum. İnanmayacaksiniz ama kisi hersey yuklu sekilde geliyor dunyaya. Cevrenin etkisi emin olun cok azdır bunu zamanla net sekilde ogrendim. Her insan zaflari ve guclu yonleriyle birlikte dunyaya geliyor ve egitimle cevreyle bunlari baskilayabilen etkilerini azaltabilen oluyor ya da tahatsa baskilamiyor.
Sen hiç bir zaman öğrenmeyeceksiniz
Ben olsam
O son satırda niye oyle yazdığıni açıklanmasını isterdim
Nedenini ben net sekilde acikladim zaten. İnsan kendinden fersah fersah ileride olan bir goruşu ilk etapta algilayamayip sacmalayabiliyor. Bu normal bir durum. Benim Yorumumu muhtemelen ayakustu okuyup cevapladiniz diye dusunmek istiyorum. lutfen bos bir vaktinizde tekrardan okuyup anlamaya calisin. Yazilarim klasik kitaplar gibidir her okudugunuzda daha once gormediginiz yeni bir sey kesfedeceksiniz😄😄
Yok gayet gördüm okudum
Bence sen büyük yazdığını sanıyorsun
Normal yazı işte
Bana gore normal yazi. ama sen benim iki yorumumdan sonra net sekilde yazdigim seyi anlamadigini belli ettin. O yuzden senin icin bir dunya klasigi tadinda olacaktir. Lutfen birkac defa daha oku. bir sure sonra senin bana ilk attigin cevabin dogru bir cevap olup olmadigini tekrar gozden gecirmeni saglayacagina eminim. Yazdigim ilk iki yorumu kendi yazdigin seyler gibi biryerlerden ogrenilmis basit seyler olarak görmemelisin. Yazdigim seylerin dogru oldugunu ve ne anlatmaya calistigimi anlaya calismalisin. yoksa KS deki diger a*tallatin yazdigi ici bos cevaplar gibi aklin binkaris havada sekilde okursan sana hicbir faydasi olmayacaktir. Ben senin yazindan alacagimi aldim 1 satirda bisey ogrendim. Diger satirlar bildigim seylerdi Bir satirin ise yanlis oldugunu guzelce anlattim ama sen muhtemelen kendini akilli sandigin icin ögrenmeye kapalısın.
Benin yazdiklarim kendi okuduklarımdandir
Neyse sidik yarışına gerek yok iyi günler
hic bu acindan dusunmemistim, bence haklisin, vay be
Teşekkürler düşünmeye sorgulanmaya devaaam
Yalnız en son bu kadar düşünmekten ve sorgulamaktan dinimi degistiricem sanırım, son radde bu, bu biraz kötü oldu
Aslında dinini bile saglamlatirabilirsin
Allah akılla ispatlanabilir
Kuranın mucizeleri sayesinde müslümanlığa devam edersin
Sahnsen mucizeleri kimse inkar edemiyor
Bir insanın 1400 sene evvel yazması mümkün değil
He cehennem meselelesi milletin aklıma yatsada benim aklıma yatmadı
Ama allaha iman ve kuranın mucizeleri beni islamda tutuyor
Ben Allah a inaniyorum, hatta ben nasıl desem, baya dindar biriydim, ama sonra diamond tema izlemeye başladım ve videoları, inancimi sorgulatti, kafam cok karıştı, bu arada cehennem meselesi nasil aklina yatmadi? bir de dinimi nasil saglamlastirabilirim ki, ben 5 vakit namaz kılan birinden şimdi kendimi Allahsız gavur gibi hissediyorum, böyle namazı orucu birakmis, böyle tam tersi birine döndüm ya
Özelden ses kaydı atarım
Yazmak uzun ve defalarca dinlemem lazım iyice anlaman için
Kuranın mucizeleri içinde video aticam
Allah yardım ediyot
Psikolojik hastalık bu anlatılan
Hayır
Yanlış algıdan kaynaklanan
Duygudan bahsediyorum
Toplumum çoğu ufak ya da büyük
Başkasına acı çektirmekten zevk aliyor
Yukarda saydiklarimi yapanlarin kaçı zevk almıyor
Seni dedikodu yaparken zevk almiyormusun
Sadist psikolojik hastalıktır dedikodu yapmam yo
Kin duyduğun birisinin acı çekmesinden zevk aldım mı hic
Daha önemli işlerim var ne yaşarsa yaşasın kişilere anlam yükleyip öfke kin nefret beslemem yük olur bu düşünce bile rahatsızlık basamağı
Helal olsun
KS yi de iyi insanlar basmış
Basar