Günümüzde pek çok insan aynı şeyleri yapıyor. Onlar hakkında ne düşünüyorsun, nereye gidiyor bu insanlar?
20 Aralık 2022 // 09.54
Günümüzde pek çok insan aynı şeyleri yapıyor. Onlar hakkında ne düşünüyorsun, nereye gidiyor bu insanlar?
20 Aralık 2022 // 09.54
İnsani ahlaki ve toplumsal değerler kayboldu. İnsanlar her türlü kötülüğü hiç düşünmeden yapıyor ve günahları da normalleştirmeye çalışıyor. İnsanlar nasıl bu kadar acımasız vicdansız merhametsiz anlayışsız adaletsiz ve kötü niyetli olabilir gerçekten anlam veremiyorum.
Kesinlikle
Ahir zamandayız dünyanın da 50 yıldan fazla ömrü kalmadı önce bir savaş sonra bir tek devletli dünya ondan sonrada yecuc mecuc falan herkesi öldürecek sonrada kıyamet kopacak ay dünya ile birleşecek sonrada güneş ile birleşecek ondan sonrada Allah zamanı geriye alacak tek bir noktadan patlatilarak yaratılan bu evren zamanın geri alınması ile o noktaya dönecek sonrada zaman geçmişe gittiği için herkes dirilecek mahşere toplanacak mahşerde herkesin hayatı bir kaç metre ötede 3 boyutlu şekilde gösterilecek sonrada cennet cehenneme gidecekler sonrada 8 trilyonluk bir hayat ve cennetin ve cehennemin göklerinin çatlaması ile herkes yok olacak bir tek Allah kalacak , biraz farklı anlatım olmuş olabilir ama gerçek bu insanlar akillansa iyi olur yoksa çok geç olacak
Merak ettiğim tüm soruların cevabını yazmışsın. Teşekkür ederim 🍃
Teknoloji ile medeniyet ters orantılı sanki.. Her devirde böyle olmuştur. İnsanlığın refah seviyesi arttıkça insan olma seviyesi düşmüştür. Sonumuz Sodom Gomorre olmasa bari 😑
Katılıyorum, umarım olmaz
Gidişat oraya doğru, bakalım
Teşekkürler 🌹
Rica ederim 🍃
Bu devrin insanları bencil nankör ve zavallı bence... teknoloji geliştikçe insan diye bir şey kalmıyor... karşındaki insanmı robotmu ayırt edemiyorsun.. herkes ruhsuzlaşmış...
Keşke sadece robotumsu olsa insanlar. Daha gaddar ve cani insanlar türedi son zamanlarda
Haklısın en azından nasıl programlarsan öyle devam ediyorlar hayata bunların ne zaman ne yapacağı belli değil...
Cevap
9Cevap
Bu devrin insanını hiç iyi bulmuyorum
Ben artık bir insan göremez oldum
Sosyal medyadaki hayatların çoğu gerçekler değil, yansıtılmaya çalışılanla gerçeklerin bambaşka olduğunu hepimiz biliyoruz. Eş dost ve arkadaş kaybetmemek için kırk takla atanların çok acil olarak psikiyatriye gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. “O yapmışsa ben de yaparım” gazıyla çalışanların tez zamanda tükenmesi dileğiyle.
Yine haklılık saçarken yakaladım seni
Tuttuum sana da günaydıın 🍃🖤
Hızlı tüketen bu nedenle hiçbir şeyin anlamını ve değerini bilmeyen. Sadece kendi menfaat ve çıkarları için her şeyi yapabilen. Her şeyi karşılık bekleyerek yapan insan topluluğu ( istisnalar kaideyi bozmaz)
Eskiden en azından savaş vardı da sadece çocukları öldürüyorlardı. Şimdiyse keşke savaş olsa da bunları yaşamasak diyoruz sadece. Kötünün kötüsüyle teselli kadar daha çaresiz bir durum olamaz.
İnsanlardan korkuyorum elim ayağım titriyor çok ruh hastası insanlara denk geldim etkisinden çıkamıyorum bana yardım eder misin
Yardım edeyim de ne yapabilirim ki? İnsanlardan korkmakta haklısın çünkü
Takip attim dertlesebilir miyiz elim ayağım titriyor acıdan
Tabi
Her türden insan var ya
karşındaki insanmı robotmu ayırt edemiyorsun.. herkes ruhsuzlaşmış...
Ekşi neden attın
Pek iyiye girmediği kesin
Pek bir şey düşünmek istemiyorum 😅
cfvcbv en iyisi yoksa kafalar yanıyor
Umrumda bile değil.:)
Tanışabilir miyiz
Hayır, soruma cevap verin lütfen.
Çoğu kahbe
Evet ve yalancı
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?