İnsan az vurdumduymaz olmalı ki her şeyi ciddiye alıp kendini üzmesin, ama bazı durumlar da insanın kafasında söz gelimi şimşekler çakar. Sizde o durum hangi konular/durumlardır.

İnsan az vurdumduymaz olmalı ki her şeyi ciddiye alıp kendini üzmesin, ama bazı durumlar da insanın kafasında söz gelimi şimşekler çakar. Sizde o durum hangi konular/durumlardır.

Aslında her zaman sinirli olmayı seven bir adam değilim pozitif insanlarla iletişim içinde olmayı seven, her yaşa uygun insanla sohbet etmeyi bilen yani oturduğum zaman konuşmayı bilebileceğim bir insanla elbette konuşmak ve sohbet etmek benim için güzel oluyor.
Ama ne yazık ki özellikle kendi evdeki babamla çok iyi anlaşamıyorum yani kötü adam demiyorum hani iyi kötü anlaşıyoruz sohbet muhabbet ediyoruz işte futbolda diziydi bilmem neydi şaka başıma durumlarımız oluyor ama adamla aynı kafa yapısında değiliz Ben başka düşünüyorum o başka düşünüyor kendi düşüncelerini de insanlar söylediği zaman kendi işine gelmediği zaman böyle bir köpürüyor yani o yüzden ben bu durumları sevmiyorum, sadece kendi fikirlerini doğru görüp karşı tarafın fikirlerini önem vermemesi Bir de mesela her konuda insanları yönetmeye çalışması
Şarjımın 90 da iken aniden 40 a düşmesi.
benim hakkımda ileri geri konuşup aslında o kişinin benden farklı olması (beni yanlış tanımaları)
ailemin her dakka başı ders çalış demesi oysa ki daha yeni dinlenmeye oturmuşum bir iki dakka sabır yahu.
bir insanın bir şeyde fikri olmadığı halde 2 3 saat boyunca konuşup birde kendilerini haklı çıkarmak istemeleri.
Çok sinirli biri değilim ben, çabuk sinirlensem bile saman alevi gibidir püff yani. Takıntılı değilim ama beni sinirlendirme dediğim gibi çok basit. Bazen sırf ben sinirleneyim diye gıcık edenler var, neymiş efendim gülüyorlarmış 🤦♀️😁
Cevap
2Cevap
Genelde haksızlık olduğu zaman
Tr kızı para bakmıyorum deyince
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?