Şimdi birisi fikir danışmak için beni aradı, okey.
Bana diyor ki, ben şimdi sana baştan sona anlatacağım, senden net yanıtlar istiyorum, evet veya hayır.
Anlatıyor anlatıyor, Evet, hayırlar okey...
Sorduğu soru şöyle bir şey...
İşte, ben şimdi bunu filanca mesajı çektim.
Evet?
Ne düşünmüştür? Ne hissetmiştir? Ne algılamıştır.
Tahminen şöyledir diyorum,
Ya abicim net cevap istiyorum, bir fikrin olsun diyorum diyor.
------
Kral, kahin miyim ben? Müneccim miyim? Sen erkek cinsi olarak, ben erkek cinsi ile eş değer olmazsın, olamazsın. Temel şeyler benzerdir fakat kişiden kişiye değişir bunlar... İstiyor ki, kendi beklediği, umduğu cevabı vereyim.
Bu bazılarında ki kehanet arayışına tav oluyorum. Çıkarım yaparsın, tahmin yaparsın ama emin olacağın bir sonuca varamazsın.
Sitede sorularda bile görüyorum. Eee? Bana baktı starbucks da... Evet? Ne anlatmak istedi?
Bana göre öyle algılamışsın. Neye dayanarak ben sana onun ilgisi var diyeyim.
Madem bir merakın, bir hedefin var. Peşine düş, çözüme ulaştır. Ne ulan bu entrika çabası? Genelleme yapmak yanlış olur farkındayım, çoğu kadın böyle kardeşim.
Bir şeye yok dediğim zaman, hayır dediğim zaman ısrar edilmeyecek. Edilirse kimliğim değişir.
Bir de, her naneyi gelir senin önünde yer, fakat başka mekanda yine senin gözünün önünde aynı yediği naneleri kınar.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Genelde karşımda ki insan beni dinlemediği ya da anlamadığı zaman. veya egolu davranıp kendini haksızken savunduğu zaman bunlara pek tahammülüm yok genel olarak.