Kişilik & Karakter Toplum baskısı yüzünden en son ne yapmaktan vazgeçtiniz? Bay_Geveze Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Toplum baskısı yüzünden en son ne yapmaktan vazgeçtiniz? Toplum baskısı yüzünden en son ne yapmaktan vazgeçtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Toplum baskısı beni zerre alakadar etmiyor. Hayat benim hayatım herkes işine kendine baksın. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Toplum baskısı yüzünden vaz geçmem 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Toplum umurumda olmaz. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Boşanmaktan 😂😂 0 3 Yorumla Bay_Geveze +1 yıl Ciddi olamazsın Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Hee neyse iyi ki olmamış şu an gayet iyiyiz Yorumla Bay_Geveze +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toplum baskısı beni zerre alakadar etmiyor. Hayat benim hayatım herkes işine kendine baksın.
Toplum baskısı yüzünden vaz geçmem
Bir şeyleri anlatmaktan
Toplum umurumda olmaz.
Boşanmaktan 😂😂
Ciddi olamazsın
Hee neyse iyi ki olmamış şu an gayet iyiyiz
Hayırlısı olsun