Konserlere tiyatrolara imza gunlerine katilmaya başladim zaten surekli sunum yapiyorum gunubirlik turlara ise yine tek başima katildim ama aşamiyorum daha ne yapayim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki ses yapın öyle. Konuşurken dikkat çekmek istiyorsan diksiyon kursuna git. Gerçekten işe yarayacaktır.
Diksiyonum çok guzel aslinda ama sesim yuksek degil
Sesinin ince olması özgüven eksikliği olduğu anlamına gelmez. Belki ses yapım bu. Ama her ne olursa olsun konuşmayı konuşma yapan diksiyondur. İyi dediğin diksiyonum belki olması gerektiği kadar daha doğrusu seni tatmin edecek kadar iyi değildir.
Ya cidden sesim çok az cikiyor tek sorun bu birde utaniyorum ne yaparsam yapayim aşiri ozguvenli arkadaşlarim mesela tek başlarina tura kstilmazlsr ben tum seçenekleri goze aldim ve gidicem. dedim
Neden utanıyırsun mesela. Sesini kaydedip atar mısın bakalım sesin mi ince yoksa senin hüsnükuruntun mu?
Aşmışsn işte bu dediklerini sorunum yokken ben yapmıyorum 😂
😂ya konuşudken zorlaniyorum hals sesim bazen az cikiyor
Özgüven problemin yok bence katilmissin işte katilamayinca sıkıntı.
Sesim çıkmıyo utangacim
Baskın karakter olayım diyorsun anladım.
Hayir sesim ezik gibi ciksin istemiyorum çok minnoş çikiyor
Bu hemen olunacak bir şey değil ki , kişiliğine yeni bir kişilik ekliyorsun buda yavaş yavaş olur , bunu tetikleyen şey genelde makam mevki para insanları aptal gibi görmeni sağlıyor.
İnsanlari zaten oyle goruyorum ama yiende aşamiyom
Birileri kalbini kırdığında, aşarsın.
Oyle olsaydi çoktan aşmiş olurdum hayat felsefesi bu herkeste aynı degil
Onları örnek al, öyleyse...
Kanka denemedigim şey yok psikiliga bile gidiyorum emin ol
Kendini mi sevmiyorsun sen?
Seviyorum
Senin sorunun özgüven eksikliği olduğuna emin misin yoksa başka bir şey mi? Sunum yapabilen kimseler özgüvensiz olma ihtimali düşük kimseler oluyor yani çelişki var sanki?
Mecbur yapiyorum dersten mi kalayim dnnxjx
Senin aslında söylemek istediğin şey nedir? Aradığın şey? Özgüvenle alakalı olduğunu sanmıyorum :D
Sesim çok çıksın kedi gibi kaçmasın içe
Sunum yaparkende zaten istedigim gibi geçmiyor
O zaman bağırarak şarkı söyleyeceksin günlerce :D rock falan yaparsan daha hızlı kalınlaşır :D bide askerlikte söylenen şarkılar olur ya onları işte avazın çıktığı kadar bağıra bağıra söyle tellerinin içine s*ç sonra sessiz konuşurken bile seni duysunlar. O zamanda çevrende ki insanlar bu nasıl kız la tro mu acaba diyerek korksun senden falan :D
İnsanlar bendeno vibe i almiyor minnoş şeysi aliyolar bide sesimden memnunum sadece daha yuksek ciksa yeter xksndjnsjckd
Boğazını genişlettikçe sesin gürleşir şimdi normal konuş daha sonra boğazını genişletip konuş açısını sen ayarlarsın artık :D
Ya manyak misin djsndmkd
Deneyelim mi :D filmi durdurdum taktım kafaya haa
Neyi deneyecez
Sesimizi kalınlaştırmayı
Kalin istemiyom ki kanka niye illa kalinlaştir diyorsun xjfmfk
Kendi sesini farklı duyar insan, o nedenle başka kulak duysa daha doğru olur o yüzden dinliyim bakim ne kadar civciv sesi ne kadar tavuk sesi 😂
voca. ro/11yILkjOzz20
Açılmıyor neden
https://voca.ro/11yILkjOzz20
Nefesinin yarısını boşa atıyon gı kelimelerin sonlarındaki harflerle kafiyeler yap ve onları vurgula sonra ses at bakim :D
https://voca.ro/1nnpp4JykF4B
Bak sunu teknikleri dersi aldım ben kafiyeli şeyler çok sevilir bu sadece şarkılarda kullanılan teknik değil tamam mı ve kelimelerini sarf ederken nefesini geri çekiyorsun gibi sezdim üşengeçlik mi var ne
Kankaaaaa ben normal gunluk hayattan bahsediyorum niye konuşudken bile kendimi kafiyeli konuşucam diye kasayim ki neden nefes dersi aliyorum benim tek amacim utanmadan çrkinmrden konuşmak
Yani böyle her ortama salça olabilen kızlar gibi mi?
Kanks ben hiçbir ortams salça olmuyorum neyse boş ver anlatamiyorum sendr anlamiyorsun
Diyorsun ki özgüvensizim ama sunum yapabiliyorsun özgüvensiz değilsin aradığın ne diyorum sesim çıkmıyor diyorsun sesin çıkması için kalınlaşması lazım dedim kalınlaştırmak istemiyorum dedin, sonra sesini dinledim konuşurken yarım konuşuyorsun kelimelerini söylerken kelimen bitmeden nefesini bitiriyorsun nefesimle ne alakası var diyorsun olm sen ne istiyon kafa mı buluyon benle der gibi de ahkam görüyorum :D bence sen yazı yazarken bide bunları sesli oku ve her nefesini eksik verdiğini düşündüğünde bir daha söyle :D o zaman hem sesini kontrol edersin alışarak hem de pratik olur. Konuşmamaktan dolayı belki pasif dile yatkınlaşıyorsundur. Ben d-li değilim lütfen :D
Çok yorum oldu aşağı inmeye eriniyorum artık, yardımcı olmak bazen zor oluyor :D
https://voca.ro/1krdrR6OGKEh
Mesaj atsana evladım ayar oldum :D
Utangaçlığımı nasıl yenerim diye mi olmalıydı bu soru acaba? Sesle alakasız olarak :D
Zor aşılıyo ya.
Sen yaparmisin bunlsro
Bunlari
Ben özgüvenimi artrırcak yüzlerce olay yaşadım. Hala bazı noktalarda özgüvensizim. Yani benim yaşadıklarımı yaşayan kesin özgüvenli olur felandı.
O iş deneyimle olmuyor. Beyin kimyası ile alakalı.
Beyin yapısı mı değiştirmek lazım
Neler yaptin
Çok fazla şey var kasiyerlik yaptım mesela. Her gün 100 lerce insanla muattab oluyordum.
Onuda yaptim başka
Neyse işte yaptık baya bişey ama hala yeteri kadar özgüvenim yok. Özgüven meselesi şu.
Özgüven içten gelmez dıştan gelir.
Seni seven bir ailen bir çevren olursa sen en yapsan seni destekleyen o zaman özgüvenli olursun.
Sevgiye ihtiyacın var.
Beni ailem seviyor ben sevgi eksikligini arkadaşlarimda hissediyorum ve bir sevgiliye ihhtiyacim var cunku babami kaybettim ve onsevgi lazim
Ama yinede kim tek başina gider ki tura
Sana değer vermeyen arkadaşlarını sil derim. Seni aşşağıya çekiyorlarsa onlara gerek yok.
Sevgiliyede ihtiyacın var kapını çalan erkeklere şans ver.
Sevgi iyileştirir
Çalan erkek yok dsha dogrusu gordugum tum erkekler saçma kizlarin yaninda ve cidden guzel degiller syrica o erkeklerde duzgun degil kisacasi erkek yok
Erkek çok var aslnda. İdareten biriyle birlikte ol belki sen onu adam edersin
Ben niye adam etmekle ugraşayim abi
Kazanmışsın bile
Sesim hala baskin degil
Oda olur zamanla ben nasıl bulabşlirim benle takılcak birini
Sende benim yaptiklarimi yap arkadaşlar edindim hatta bu turda yalnizdim bi gruba gidip dedimki size eşlik edebilir miyim onlsrla takildim
Tiyatroyu denedim sarmadı beceremedim bıraktım bende
Digerleri
Geziye hiç tek gitmedim en son gittim de rehbere yürümüştüm
Abi rehbere niye yuruyum valla bi çılgınlik yapip tek gittim
Sıkılmıştım güzel bi kadındı muhabet ettik falan filan bana çok naziksin falan dedi ama benden çok büyüktü
Konuşmak ister misin
Bende asamıyorum