Eğlenmenin yolu nereden geçer? Siz ne yaparken/nerede vakit geçirirken eğleniyor, keyif alıyorsunuz?

Eğlenmenin yolu nereden geçer? Siz ne yaparken/nerede vakit geçirirken eğleniyor, keyif alıyorsunuz?

En çok sevdiğim şey gecenin karanlığı ne sessizliğine teslim olmak, yanında son ses arşiv müziklerle çay kahve keyfi ay ışığını izlemek manzara eşliğinde ama belli olmaz benim kafam. Bir sahil kenarında denizi izlemek de keyif verir gezip tozmak da, araç kullanmak da...
Bir arada olmaktan keyiflendiğim birkaç arkadaşım var. Onlarla zaman geçirmek en büyük eğlence benim için. Zaten birlikte olduğumuz zamanlar inanılmaz eğleniyoruz. Başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum.
Bu tamamen paraya dayalı en kötü sahilde keyif yapım dersen 200 TL gidiyor kuşlara simit atım vs dersen bana göre eğlenilcek çok şey var ah işte imkanlar.
Alkollü mekanlar kafa dağıtıyorum ya da çok samimi olduğum dostlarımla sessiz sakin herhangi bir yerde sohbetin alkolün dibine vurmak keyif veriyor
Cevap
10Cevap
Keyifli güzel bir sohbet
Uzun yolculuk
Arkadaşlar ile boş yapmak
Kedilerime vakit geçirmek
Film izlemek ya da sevgili ile zaman geçirmek
gecenin 3 ünde yakın arkadaşlarla balkonda sigara bira dönen muhabbet beni bundan daha fazla bir şey keyiflendiremez herhalde
Güzel sohbet, gülmek, deli dolu olmak, gezmek, şarkı söylemek falan
Dışarıda gezmek ya da sevgilimle vakit geçrmek
Gezmek,
Arkadaşlarımla yapılan aktivite,
Fotoğraf çekmek
Deniz. Benim eğlencem denizde olan aktivitelerde yatıyor.
Evde sevdiğim arkadaşlarımla film izlemek sohbet etmek eğlenmek ve alışveriş yapmak
Bar ya da gece kulübünde çok egleneceğimi düşünüyorum ama hiç gitmedim
Kızlarla gece kulübüne gidip sabaha kadar dance 🕺💃🕺
Yemek yaparken, şarkı söylerken ve koşarken baya eğleniyorum
Toplu etkinlikler en çok, arkadaş grubuyla rafting
Karaoke yapmak. Bayılıyorum şarkı söylemeye 😄
Eğer vakit geçirmekten keyif aldığım insanlar ile birlikte isem ; en sıkıcı iş bile gırgır şamata olur benim için :)
Dans edeceğim her yerde dahası müzik ve yıldızların altında eglenc akar sular
Ben hoşlandığım bir kadınla birlikteysem her türlü ortam ve koşulda eğlenir, eglendiririm
Arkadaşlarla boş sohbet ve alışveriş
Alkol 🤓
Müziğin olduğu her yer bana göre eglenceli
Gezmek, Hasan Can Kaya izlemek dksjjd
Arkadaşlarla eğlenmek
3-4 samimi arkadaş rakı sofrası
Gezmek hiç görmediğim yerleri keşfetmek
Basit ama şarkı söyleyip dans etmek 💃
net yemek yerken :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?