Yanlış insan bile doğru bir şeyi gösteriyor (isteyerek yapmasa da)
Geçti mi böyle insanlar hayatınızdan?

Yanlış insan bile doğru bir şeyi gösteriyor (isteyerek yapmasa da)
Geçti mi böyle insanlar hayatınızdan?
Hep dua ederim, benim için hayırlısı neyse o olsun diye. Belki şu an ağlıyor olabilirim, üzgün olabilirim ama o kadar eminim ki bu yaşadıklarımın benim için kurtuluş olduğuna. Acısı taze şimdi ama zamanla iyi ki bitmiş diyeceğim, nasılda tehlikeli birinden kurtulduğum için şükür edeceğim.
Kesinlikle
Evlenmeye karar verdiğim eş adayım, yıllarımı verdiğim adamın, yıllarca bir kez bile telefonunu kurcalamadığım, ben yapar o yapmaz dediğim adamın telefonum bozulunca verdiği telefondan Gmail geçmişine girmiştim (kendi mailini kurup uygulamaları mı kullanmak için aslında) . Adam yiye yiye dünyada kız bırakmamış. Ne kadar ırk varsa hepsini nefes almadan izlemiş. Tuvalet molası bile vermemiş. Japon, Rus, Amerikalı, ukraynalı, Afrikalı, Kenyalı.. Nasıl şeyi kopmamış anlamadım. Son 1 aya gözattım tiksindim. Daha da, ilerlemedim.
Evlenseydim beni çok üzerdi. 1 hafta boyunca po. Rnogra. fik rüya gördüm onun yüzünden. Psikolojim bozuldu. Uyumaya korktum. Erkeklere pek güvenim yok. En doğrusunu yaptım.
Tabikide oldu. Onların yaptıkları yanlışlar sonucu başlarına gelen şeyler benim için yaşanmamış bir tecrübe oldu. Bazen bu tecrübeyi kullandım. Bazen ise yaşatıpta emin olmak istedim.
Belki benim en büyük hatalarım başkalarının en büyük doğruları olmuştur ama aksi olmadı gibi sanki😅
Benim lehime işlemiyor hayat pek
Cevap
9Cevap
Yol yanlış bile olsa eninde sonunda doğruya çıkar.
Evet olmuştu tabi ki
Tabiii hayatımdan geçen her insana tecrübe gözüyle bakıyorum yaksa yıksa üzse de. Öğrendiğim çoğu şeyi yanlış yapanlardan öğrendim
Evet katılıyorum başkalarının hataları kötülük yapma çabaları emekleri tuzakları bana güzellik iyilik güç ve refahla döndü
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir...
İllaki oluyor her yaşanan gün ve her insan iyi ya da kötü tecrube sahibi yapıyor insanı
Geçmişe bakınca arkasından üzüldüğüm kimse yok diyorum ki iyi ki gittiler benim için daha doğruymuş yokluklari
Eh işte bunun benzerleri oldu
Böyle şeyler oluyor ama başıma gelmedi.
Hatırlamıyorum hiç olmadı galiba.
Evet her yanlıştan güzel tecrübeler çıkarttım😂
Haklısın çok haklı
Evet geçti..
Bir kaçı oldu
Evet oluyor tabi
Bana denk gelmedi.
Net oldu.
Saolsun diyorum
Hayır