Hayat standartlarını yükseleceğim diyerek kişilik ayarlarınizla oynamayın gerçekten çok komik oluyor günaydınlar

Hayat standartlarını yükseleceğim diyerek kişilik ayarlarınizla oynamayın gerçekten çok komik oluyor günaydınlar
İnsan öncelikle şükretmeyi bilmeli.. Dışarıda bir dilim kuru ekmeğe muhtaç olan başında çatısı olmayan bir dünya insan var.. Çok şükür hiç bir şeyimiz eksik değil her şeyimiz var.. Allah o insanların yardımcısı olsun.. Hayat standartlarını düşünürken lütfen bunları da düşünün gerçekten yetmiyor mu yoksa hep daha fazlası istenildiği için mi mutsuz oluyor bu insanlar..
Hayat standartım yok. o an mutluysam mutluyum o an değilsem mutlu değilim. yani şu mutlaka olmalı yoksa mutlu olmam demiyorum. gerçekten anlık olarak o an iyi hissediyorum tamam mutluyum diyorum. ve sırf biraz daha mutlu olabilmek için kendimden de ödünler vermezdim. yani kimseye sırf bunun için iyi davranmam ya da iki yüzlülük yapmam veya kimse için bir şey de yapmam. sadece kendim olurdum. ve o şekilde mutlu olmayı denerdim.
Hayat standartlarım için karekterimden kendimden asla ödün vermedim. Karşımdaki babam eşim dahi olsa asla maddiyat için kendimi ezdirmem küçük düşünmem oyun oynamam ve bunlara asla müsaade etmedim. Kimsenin hakkına girmedim.
Asla tenezzül etmedim maddiyata varsa yerim yoksa kanaat getiririm.
👏👏👏
Cevap
6Cevap
Daha fazlası için elbette çabalıyoruz her birimiz. Şükürler olsun hayatımdan memnunum.. Keyifli geceler..
Açıkca söylemek gerekirse bu aralar çok yettiğini söyleyemem. Her şey düzelecek diyerek kendimi avutuyorum bir nebze
Yetistirmeye çalışıyorum. Daha fazlası için bı cabam yok, isteğim de.
Hırslarım yok para konusunda rabbim geleni kesmesin şükretmeyi bilirim
Hayat standardı yok o marka vs diyerek küresel şirketlerin ekmeğine yağ sürüyoruz aslında
Yetmiyor iyisi için çabalıyorum
Yetiyor gibi
Yetiyor
Yetiyor evet
Yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?