Kişilik & Karakter Münzevi bir yaşam ister miydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor İnsanların samimiyetsizliğinden, şehrin gürültüsünden uzak, en ihtiyaç duyacağın üç şeyi alarak, dünyadan soyutlanmış, hatta gönlü geçmiş dünyadan, huzuru, sükûnu ve sessizliği bulacağınız münzevi bir yaşam ister miydiniz? https://youtu.be/cKLzfnf6Y_Y?si=nD3pfeOJeYmYxceV Münzevi bir yaşam ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sadeolsun Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bunu daimi olarak yapabileceğimi sanmıyorum, sevdiklerimden uzak kalamam🙂Fakat zaman zaman inzivaya çekilmeye ihtiyaç duyuyorum. Bunu belli aralıklarla yapabilmeyi çok isterdim, ruhuma ne iyi gelirdi 🌸 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sevdiğim kadınla mutlu bir hayat isterdim ben sadece 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Konumuna da ben karar verebiliyorsam çok iyi olur. İnsanlardan uzakta kutu gibi, dikkat çekmeyen bir ev... 1 0 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bazen Yörük damarım kabarıyor hiç kimsenin olmadığı bir yerde bir ömür yaşamak istiyorum 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İstemek yetmez aslında, adım adım yaklaşıyorum inşaallah. 1 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Bazen Peruda sahil kenarında yalnız bir evde hayatımı yaşamayı hayal ediyorum 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir süre sonra sıkılacağıma eminim. 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İzin vereceklerini zannetmiyorum. 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanlardan uzak bir dağ evinde yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazen bir adaya dusmek istiyor insan 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok yakında olacak 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstemem. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İstemiyeah. 0 0 Yorumla