Dağınık bir insan mısın, düzenli biri mi? Düşünceleri ve eşyaları darmadağınık olanlardan mısın, her şeyi planlı ve düzenli olanlardan mı?
Ben çok titiz bir dağınığım #düzenlizim
Dağınık bir insan mısın, düzenli biri mi? Düşünceleri ve eşyaları darmadağınık olanlardan mısın, her şeyi planlı ve düzenli olanlardan mı?
Ben çok titiz bir dağınığım #düzenlizim
Tezatların insanıyım; masam, kendim çok dağınık (hatta topluyken aradığımı bulamam) , ama aşırı planlıyım her akşam yatmadan bir sonraki günü planlarım. 😅
Tezatlıkta bende katılıyorum
:) bizim şirkette bir ablamız var her iki yönden düzenli. Dokunsal zekası güçlü kişiler böyle aşırı düzenli oluyor demişti bir hocam
Ama her zaman haklı olmuyorlar. Genelde en zeki insanlar, dağınıklardan çıkar diye de bir söz var
Evet duyduğum ve inandığım bir söz :)
Başak burcuyum demem yeterli sanırım
Mesaj alındı, düzen sizden soruluyor o halde
Oha o kadar mı
Titiz dağınık 😂 ben de öyleyim
cgvghbg sende bendensiin 🥳
Cevap
8Cevap
oldukça düzenliyim
Düzenli biri olmaya çalışıyorum diyeyim 😃
Evre tek yaşamıyorsan düzen pek olmuyor 😅
Düzenli de olsa insan bir şekilde dağılıyor be
Yaşıyoruz sonuçta yaşayan ev biraz dağınık olur 😄
Düzeni severim ama bu hastalık derecesinde değil.
Hastalığı boş ver bende titizlik derecesinde bile yok 😔
aşırı düzenliyim çocukluğumdan beri böyleyim , aşırı da titizimdir her konuda
Nasıl başarıyorsun bunu? Ben etrafı topluyorum bir anda yeniden dağılıyor
çünkü bu benim huyum 😀 ben dağıtmadan kullanıyorum herşeyi kullandığım şeyi yerine aynı şekilde koyuyorum mesela
Mantıklı ben direkt yerlerini de karıştırıyorum
işte o yüzden dağılıyor mesela ben dolabımdan bir kıyafet alırken asla istifi bozmam katlanmışları bozmam
diyelim giydim ve beğenmedim başka giyicem işte onu kenara atmam direkt katlar yerine kaldırırım ya da makyaj yapıcam diyelim maskara sürdüm yerine kaldırırım ruj sürdüm yerine koyarım parfüm sıktım yerine koyarım yani şifonyerime atmam öylece ve üzerimde pijama var diyelim dışarı şıkıcam onları çıkarıp kenara atmam katlar ve yatağımın üzerine koyarım gibi gibi 😀
Ama bunların hepsi de vakit istiyor ki. Mesela acelen var yine de yerine mi koyarsın?
acelem var ise de sapa soka atmam hızlı hızlı hareket ederim çok hafif dağılırım işte o zaman ve eve döndüğümde ilk işim odamı toparlamak oluyor 😀
sapa soka ne ya sağa sola
vjhbvgnbhm olsun anladım ben sağa sola olduğunu benim hep kalıyor ya bir de unutkanlık var eve dönünce de aklımdan uçuyor
Dağınık biriyim bir türlü düzenli olamıyorum
Ben de düzenlediğimde bile kendiliğinden dağılıyor
Anlamadım ben bu işi 😂
Asiri tertipli duzenli daginikliktan nefret ederim
Dağınığım, yerine göre düzenli de olurum.
Düzenliyim
Dagınık düzenli
Dağınığım
Dağınığım
Düzenliyim hayat öyle geretirdi
Düzenli
Düzenli ama dağınık
O halde titiz dağınık diyelim
Düzenliyim de dedin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?