Ama sonuc : şu an hapishanede
Abim en yakın arkadasıma tecavüz etti ne yapacağım şimdi ben ?
Ama sonuc : şu an hapishanede
"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." - Al Capone
Eğer bu hikaye değilse -ki buna çok küçük bir olasılık veriyorum- abin tam Al Capone zihniyetinde biri. Eğer kız bekaretini kaybetti diye abinle evlendirilirse abin kazanır, yani tecavüzcü mükafatlandırılır. Kızın hayatı ise mahvolur. Bu tarz vakalarda bizim hükümetimiz tecavüze uğrayanı tecavüzcüsü ile evlendirip sorunu çözmenin en akıllıca olanı olduğunu söyler. Hatta başlıktaki onların yansımaları şimdiden bunu dile getirmişler bile. O sebeple ne yapıp ne edip kızı abinin baskısından ve olayı evlilikle çözebileceğini sanan sığ insanlardan koruman gerek. Tecavüzler evliliğe doğru giderse, herkes elde edemediği insana tecavüz etmeye başlar. Ama hükümette iş yok ve bu tarz olaylara hep prim veriyorlar bu zihniyetle.
Polise felan şikayet etme , kızın adı çıkmasın.
Aslında kız abini sevse kolayca çözülür olay , ama abin öyle bir itlik yaptıki evlat olsa sevilmez.
Bu durumu kabullenebilecek , anlayışlı ola bilecek bir insan bulsun kendine arkadaşın.
Abinin cezası illaki kesil , ha bu dünyada ha o bür dünyada , siz yinede bu dünyada vermeye çalışın (kız adını çıkarmadan)
Sonrada bir tavsiye bunlardan sonra o kızla arkadaşlığını artk kes , ikiniz içinde iyi olur. Ama şimdi yapmak olmaz , hesabınızı gördükten sonra
Ya abinin mantığıyla uzaya çıkılır :D
Tecavüz ettiği kız evlenmek ister miymiş onun fikrine göre, bir düşünsün bakalım. Hem şiddet görecek, bunu bile bile evlenecek. Öyle bir dünya yok.
Arkadaşını abinden uzak tutmalısın. Bence arkadaşın bunu ailesine de anlatmalı.
arkadaşın polise gitsin ciddiyim. ailesi öğrense kaç yazar susmasından iyidir. kusura bakma ama ciddi düşüncem bu hatta ne kadar abimde olsa şu an abimin yanında değil arkadaşımın ynında olurdum
son durum?
Hapiste simdilik mahkememiz var yakinda. Hayirlisi olsun insAllah. Biraz sorunlar var ama düzelir umarim.
umarım düzelir ve her şey yoluna girer :/
Amin. Abisi cok ama cok öfkeli kızın. Haklıda ne bilim durumlar karıstı baya. Herneyse sagol canım.
Cevap
55Cevap
kızın tanıdığı yok mu dövdürsün iti abi falan da deme ona git ailene anlat her bir boku kız kendi ailesine anlatamıyor olabilir ama sen kendi ailene anlatırsın annen olmasa da nolursa olsun babana teke tek anlatman gerek sövücem de sövmekte istemiyorum
Abini şikayet et. Affedilecek hiçbir yanı yok. Kızı ikna et ve şikayet et. Herkese de alenen anlat. Kızı mutlaka korumaya alsınlar , devlet önemsemez tabi. Kızın ailesinden bahsediyorum hiç yalnız bırakmasınlar.
Aksi takdirde senin vicdanından şüphe ederim.
Zorla güzellik olmaz hele hele ki tecavüz var işin ucunda.. abin olduğu için muhtemel polise şikayet etmeyeceksin ama bence kızın peşini bırakması için onu bir şekilde korkutmalı ya polisle ya ailenle bir şekilde kızdan uzak durmasını sağla ama kesinlikle yanına kar kalmamalı evire çevire dayağı hakediyorrr ahhhh
Kıza söyle abinle evlensin. Nikahta keramet vardır. Sonra birbirlerini sevsinler sende nikah şahidi ol. Bu senaryo mutlu sonla bitsin ;). (Kekimi te beni yeme diye bir reklam var ya hani işte sende orda oyna)
Sen hic birseye dikkat etmiyorsun ki baksana soruyu soranı bile karıstırıyorsun. Lütfen inanmasanızda dalga yerine koymayın.
Bu durumda ne soylenir bilmiyorum insan ofkeleniyor oyuzden saglikli dusunemiyr.. abinin bu yaptigi evlenmek icinmi yojsa bunu yapti diyemi evlenmek istiyor onun disinda arkadasin tecavuz eden biriyle nasil evlenebilsin sevebilsin... nerden baksan tutarsiz.. arkadasinin hayatini mahvetmis.. doverim ya boylelerini !!
bnecede sıkayet etmen en mantıklısı bugun arkadasına yapan yarın baskasına da yapar. sonra senın adın cıkar.. bak bak tecavuzcu abının kardesı dıye. senı de olumsuz etkıler. bence en mantıklısı aılenle konus ondan sonra da sıkayet et. abınde olsa bı ınsanın hayatıyla oynayamaz.
Googledan aldığı yatak odası fotoğrafına ''aşkımla yatak odamız'' deyip burada paylaşan gizlilerden sonra, senin şizofren olmadığını kanıtlaman namümkün gözüm... Asparagas, inanmıyoruz...
benım amcamın ogluyla arkadası
bir kıza tecavüz ettiler kızın ıc camasarını
yırtıp çöpe atmıslar kızda gidip şikayetde bulunmus
2 side hapse girdi kıza 40bin tl verdiler
kız sıkayetınden vaz geçti
cocuklar 2 ay yattı bayada sürekli dayak felan yedıler öttürdüler
Öylelerini kazığa oturtucaksında neyse abin sonuçta. Yazık kıza vallahi konuş ailesiyle bir konuşsun sonra gidin şikayet edin şerefsizi. Abin ama şerefsiz yani.
abin aşağılığın teki şerefsiz biriymiş o kızada Allah yardım etsin evlense olmaz evlenmese olmaz hayatını karartmış evlense bile ilerisi için herşey daha kötü olur başkasıda artık almaz yazık kız gitsin suç duyurusunda bulunsun tazminat davası açsın sürüm sürüm süründürsün piçi.
yok abi yok kim olursa olsun tecavüz eden yavsgın el ayak tırnaklarını kopartıp çekip kazıyacaksın ki ne bişeyin üstünde durabilsin nede birşeyleri sıkabilsin e bide yapılacak son güzel bişey var ki tek taşkk gezdirteceksin o yavsgıı !!!
abin sen ve arkadasin kac yasindasiniz. ya bide abini polise ihbar edemiosan burada bize ihbar et eminim sonrasinda abin kendi yalvaricaktir polise teslim edin beni diye... haksizmiyim arkadaslar
polise git şikayet et. Hatta yönetim bir zahmet bu yazını itiraf olarak kabul edip savcılığa suç duyurusunda bulunsun. ip den adresin belli olur zaten abini tutuklarlar.
Nemi yapcaksın o adi abine gidip polise şikayet etceksin serfsz evladı bir kızın bir babanın namusunuz nasıl olurda kirler polis var adelet var aileler durumu bilmeli babana herşeyi anlat kızın aileside bilmeli yazıklar olsun abine
Yalnız kız şikayet ederse abine kazık girer. Yıllarca hapis yatar ve bu da hakkıdır.
Kızı öylebi korkutmuski. Bana anlatırken bile korkuyordu. Yarın ilk isim zaten sikayet
vixdanın el verecekse kızı ikna et gitsin şikayetçi olsun bir kaç yıl abini göremezsin ama çıkınca düzelir bence
Bilmiyorm. Ama arkadasıma kıyamam. Belkide haklısın
yani böyle kız mecbur kalıp evlenirse sence abin ona iyi davranıcak mı arkadaşın mutlu olabilecek mi?
kendisiyle evlenmeye mecbur bırakmaya çalışmış. Üzgünüm ama bu kadar aşağılık bir davranış olamaz
Kızı ikna etmenin yolu bu demiş demek şerefsiz mal. O kızı kirletirken sizi düşündü mü? yapman gerekeni yap.
Ailene söyle. Polise gidin. Gizlilik esasları var Bu konuda. Cezasını çekmeli Abi'n de olsa çekmeli acıma. Sende bir kızsın senin başına geldiğini düşün
Abin olabilir ama bu durumu bir kenara bırak ve polise git. "Bana karışma" nedir ya?
Abinin infazindan sonra hangi cezaevine gittigini bu soruda guncelle de iceride sislettirelim aq. 😡
önce ailene söyle. Evet abin ama tecavüz sonuçta anca ceza yiyerek anlar hatasını hala devam ediyorsa
annene ve banana söylemelisin. cidden o kızın hayatını karartmasına hakkı yok.
pislik bide zorla evlenmek istiyor ayıp ya. şikayet et polise soksunlar jopu g. tüne
o abinin ağzını burnunu kırasım nasıl karaktersiz ama senın abin ikisinde yanında ol arkadsının evlenmekten baska cagresi yok ben evlenmeliler canım
Babana söyle diyecegim de oğluna bak babasını anla durumu. Baban tekin olsaydı oğlu o halti yemezdu. Ailesine Eğitimi ve terbiye veremeyen babani şikayet et önce. ..
Abin kendi bacısı olduğunu unutarak hareket etmiş insan değil bence abin
Serefsiz iste. Aileme söylicem ama tehdit ediyor beni ya ailem inanmazsa bana
Valla onu bilmemde arkadasın gider şikayet eder doktor raporuylada kanıtlarsa abini oğlanlar koğuşundan cıkaramazsınız bence sen kıza iyi davran ailenede söyle kızla ilgilenin yoksa abinin hayatını karartırlar ben çok duydum bağdatta 2 ay kaldığım hapishanede erkek çığlıklarını
Kız asırı iyi bir insan görsen ölürsün ona. Ben hep onun arkadındayım zaten.
Haklısın.
Direk polise gidip şikayetçi olsun ve testlerle kanutlanabilir, süründürsün onu😡
Hikaye çok güzel en yakın zamanda yenilerini merakla bekliyoruz.
Umarım doğru söylüyorsundur... Linki savcılığa tecavüz suç duyurusu olarak vermeyi düşünüyorum.. Gizli olsanda tanık olarak çağırabilirler seni.. Bu cezasız kalmamalı..
babana söyle sıçsın azına bir rahat bırakır kızı en azından
pislik nasıl insanlar var ya. Allah kimseyi düşürmein böyle bir duruma.
Bilemedim böyle durumlarda ne denir bilmem zor bir sey allah yardmcnz olsun
Abin bakmış kız oralı değil, ben bunu hamile bırakırsam benimle evlenir mantığıyla tecavüz etmiş kıza. HAYVAN YA @
ailene soyle abini de götü cok kalkmis ahhhh elime vercekler dinlencen dinlencen dövcen gavati
aynı zamanda kızında hamilelik riski gözönünde bulundurulmalı bence bir doktora gidip kızı temizletin
Abinden ben bile nefret ettim. Haklısın.
Serefsiz iste. yarın ilk isim arkadasımıda alıp polise gitmek olucak
canım oku bir belki gidişatta bir yardımı dokunur www.uludagsozluk.com/.../
Öyle deme nolur. Korkutma. En azından doktordan rapor olamazmıyız
Dun arkadasina abin tecavuz ettiyde yakinda sanada edeblr dikkat et gozy iyice donmus sakin yannda etek gibi yarip ciplak sekilde karsisina cikma yoksa senide yapar anladn sen ne dmek istedigimi...
Arkadaşının hayatı kararmış sen hala düşünüyorsun. Yazık. Bir an önce kızı ikna et şikayetçi olsun.
Zorla bisey oldugunu sanmiyrum ne b*k yemeye yanloz kalmislarr nerde nasil yapmis kiz kuyruk sallamasa erkek hicbisey yapmaz bence
Aksine kız hic yüz vermedi kardesim. Bize gelmis kapıyı abim acmıs beni aormus abim gel icerde demis. Oda girmis iceri. Sonra sonea iste seni seviyrm frlan demis abim oda ne diyosun gibisinden konusmus. Kavga baslamıs. Sonra ben gidecem demis arkadasım sonra olan olmjs.
Bagirip binayi ayaga kaldirabilirdi istemeseydi herturlu biraktirirdi cozum cok tecavuz dedigin ormanda ya da denizin ortasinda olur kimse bisey duymaz gormez 😆😊
he evet bu kadar cıddı bır konuda cozumsuz kaldın buraya geldın kendını makaraya vurdurdun tebrık ederım. gıdın polıse abını ıcerıye kızıda tedavıye.
İki arada bir derede kaldım anlıyormusun kardesim. Kimseye soramıyorm baskalarına me dememi bekliyorsun. Belki sacma buraya sormus olmam. Ama akıl almaya ihtiyacım var bir sekil
İyi senaryo çıkarmışsın, reyting kırar bu
olm burası haydar dümenin gazetesi mi lan? napalım ak.
Baban onun bir güzel ağzına sıçabilir, ne dersin?
O abinin boynu posu devrilsin inşallah
Trollükte master ha? Ways.
Alo 155 birazdan baskina gelirler
Mahkemeye versin sürüm sürüm sürdürsün o ucubeyii.
Babana anlat abinin ağzına scsn
Abini polise şikayet et
Babana söyle
Abini şikayet etmelisiniz.
Bu ayrı bir senaryo yersen :))
Bende olayyeri inceleme memuruyum anlatıkları kelimeler arası tutarsızlıkları sende daha iyi çözer im merak etme işteyim zaten
Burdaki tutarsizlik nedir mesela?
Benim haberim yoktu Cümlesi ne kadar safiyane hisle uydurduğunun kanıtı cümleyi bir bütün içinde okursanız anlarsınız
Sonra gidip abimle konustum bunu nasıl yaptıgını sordum ona buda ikinci saçma cümlesi özgüvenin böylesi polise gitmeden kendi sorguluyor ve arkadaşını çok sevdiğini ima etmeye çalışıyor bu cümlede
Olan olmuş, evlensinler.
Allah'ım abilerden korusun.
Idrak şikayet et öyle abi ye ben abi demem
direk savcılığa gidin *
Serefsiz bir abin var canim
Ben o kızın abisi olsam kellesini sana verirdim <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar