Abim en yakın arkadasıma tecavüz etti ne yapacağım şimdi ben ?

Abim en yakın Arkadasıma tecavüz etti. Benim haberim yoktu. Arkadasım bana sonradan anlattı. Korktugunu o yüzden kimseye söyleyemedigini söyledi. Abim arkadasımı seviyordu ben biliyordum bir kackez bana söylemisti. Ama bu kadar asagılık bir insan olacagı aklıma bile gelmemisti. Sonra gidip abimle konustum bunu nasıl yaptıgını sordum ona. Bana sakın karısma dedi. Bu ne yapmaya calısıyor. Abim böyle bir insan degildi.. Abim arkaasımla simdi evlenmek istiyor ama arkadasım istemiyor. Arkadasıma baska sansının olmadıgını söylemis. Okadar sogudumki okadar alcaldıki abim gözüm de anlatamam. Arkadasım Aglayarak bana olup biteni anlatınca soka girdim. Arkadasım bana hala abimin ona sarkıntılık ettigini söyledi.. Arkadasım şu an cok kötü durumda napıcagımı bilmiyorm. Nolur bana akıl verin napmalıyım hic bilmiyorm. .. O yüzden uyku bile haram oldu bana uyuyamıyorm..
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle beni dinleyip samimi yardımcı olan ve bana inanan arkadaslarıma tesekkür ederim. Bu bir ylan degildi. Aksam uyuyamadım o gün ne yapacagımı sasırmıs durumdaydım. bir tarafta arkadasım bir tarafda abim. Haklıydınız sikayet edilmeliydi ve ettim. Önce polise gittik tanıklık yaptım ablası annesi ve abiside geldi. Sonra benim ailemde. Siddetli dayak ve tehdit aldı abim kızın abisinden. Anlatamıyorm tam karıstı ortalık baya. Hemde cok
Ama sonuc : şu an hapishanede
Abim en yakın arkadasıma tecavüz etti ne yapacağım şimdi ben ?