Kişilik & Karakter Çabuk sıkılan bir yapıya sahip misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Evet evet evet Güncellemeler+1 yıl 🌻🌻☘️ Güncellemeler+1 yıl Kimi eig seçeyiim Çabuk sıkılan bir yapıya sahip misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır sıkılgan bir yapım yok, sinirgen bir yapım var 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet hızlı sıkılıyorum 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Evet hem de aşırı. Bir işe başlıyorum kısa süre sonra, bitse de gitsek moduna bürünüyorum. Abii daha yeni başladın hani? Bitir hele sonra gideceksin zaten. Ama yok, kendime laf anlatamıyorum bir türlü ¢ 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fotoğraf çekilmekten boş oturmaktan beni dinlemeyen insanların olduğu ortamlardan sigara içilen ortamlardan çabucak sıkılırım 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bulunduğum ortama bağlı bir şey kahve arkadaşlarla para verseler gitmem çok AVM'de saatlerce gezmekten sıkılırım mesela. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oyle oldugum soyleniyor. Yere ve atmosfere gore degisir bu. Olmak istemedigi bir yerde insan dogal olarak sikilir. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Değer verdiğim bir şey ise hayır.Benim için önemli ise ne kadar zaman geçerse geçsin bendeki yeri çok ayrıdır. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Evet cok sıkılgan biriym Mesela tuttugm takmdan sıkılırm Sevdigm renkten sıkılırm Arkadaslarmdan sıkılırm Of sorma ya 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Imsanalrdan sıkılıyorum Bir yandan da konuşmak istiyorum 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet öyle, daha yazacaktım da neyse sıkıldım 😏😑😄 0 0 Yorumla
xxxbirix Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl O gün olan ruh halime ve olduğum ortamdaki insanlarla samimiyetime bağlı 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sınırsız tahammülsüzlüğe sahibim. Hemen sıkılır, tahammülsüzlüğe kapılırım. 🤷🏻 0 0 Yorumla
balpetegim Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Evet çabuk sıkılırım her şeyden sabrım hiç yok...🤷🏼♀️ 0 0 Yorumla
CagriDen Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl of hem de nasıl fena. sıkılmaktan bile sıkılırım. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Hayır çabuk sıkılmıyorum 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Böyle değildim ama evet öyle biri oldum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Çabuk sıkılmam 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Bazen çok çabuk sıkılıyorum. 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır, sadece şarkı olmazsa sıkılırm 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Evet çabuk sıkılırım genelde 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Kesinlikle evet diyorum. 0 0 Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet her şeyden çok çabuk sıkılıyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. evet genelde öyleyim. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Olan şeye göre değişir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır. Kendime bir meşguliyet bulurum 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet öyleyim 0 0 Yorumla
_PATRON_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yok çelik gibi yapıya sahibim Volvo araba gibiyim 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Evet sanırım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır değilim 0 0 Yorumla
viskiligecele Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet aşırı hem de 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet evet evet 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
Arasabruzii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hayır yani kiminle nerde olduğuna bağlı bunlar ya 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Maalesef. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bazı konularda 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır sıkılgan bir yapım yok, sinirgen bir yapım var
Evet hızlı sıkılıyorum
Evet hem de aşırı. Bir işe başlıyorum kısa süre sonra, bitse de gitsek moduna bürünüyorum. Abii daha yeni başladın hani? Bitir hele sonra gideceksin zaten. Ama yok, kendime laf anlatamıyorum bir türlü ¢
Fotoğraf çekilmekten boş oturmaktan beni dinlemeyen insanların olduğu ortamlardan sigara içilen ortamlardan çabucak sıkılırım
Bulunduğum ortama bağlı bir şey kahve arkadaşlarla para verseler gitmem çok AVM'de saatlerce gezmekten sıkılırım mesela.
Oyle oldugum soyleniyor. Yere ve atmosfere gore degisir bu. Olmak istemedigi bir yerde insan dogal olarak sikilir.
Değer verdiğim bir şey ise hayır.
Benim için önemli ise ne kadar zaman geçerse geçsin bendeki yeri çok ayrıdır.
Evet cok sıkılgan biriym
Mesela tuttugm takmdan sıkılırm
Sevdigm renkten sıkılırm
Arkadaslarmdan sıkılırm
Of sorma ya
Imsanalrdan sıkılıyorum
Bir yandan da konuşmak istiyorum
Evet öyle, daha yazacaktım da neyse sıkıldım 😏😑😄
O gün olan ruh halime ve olduğum ortamdaki insanlarla samimiyetime bağlı
Sınırsız tahammülsüzlüğe sahibim. Hemen sıkılır, tahammülsüzlüğe kapılırım. 🤷🏻
Evet çabuk sıkılırım her şeyden sabrım hiç yok...🤷🏼♀️
of hem de nasıl fena. sıkılmaktan bile sıkılırım.
Hayır çabuk sıkılmıyorum
Böyle değildim ama evet öyle biri oldum
Çabuk sıkılmam
Bazen çok çabuk sıkılıyorum.
Evet maymun iştahlıyım🙃
Hayır Değilim sabırlyim
Öyle bir durumum yok
Hayır, sadece şarkı olmazsa sıkılırm
Evet çabuk sıkılırım genelde
Aynen ben çok çabuk sıkılıyorum
Kesinlikle evet diyorum.
Evet hemen