Sakinlik en büyük güçtür. Size söylenen her şeye duygusal tepki verdiğiniz sürece acı çekmeye devam edebilirsiniz. Gerçek güç arkanıza yaslanıp olayları mantık çerçevesinde gözlemlemek. İnsanların kelimelerinin sizi kontrol etmesine izin vermeyin! Sakin olun ve birşeylerin geçmesine izin verin. Sakinlik=sessizliğin sesi gibi. 😊
Sakinlik ve sessizlik toplumda aşağı görülen bur davranış biçimi. Ne kadar sakin olunmak istense de toplum korkusu bunu engelliyor. İnsanlara diş göstermedikçe iş yürümüyor
Yaptığım şeylere, söylediğim şeylere karşı yanlış olduğunu düşünen kişilere karşı hiç sakin değilim. Ben kendi doğruluğumu, neyin yanlış olduğunu bilen bir insanım. Buna karşı yorum dahi yaptırmam kimseye, biri bunu tozlamaya çalışırsa ben buna büyük tepkiler veririm, kabul edemem. Bu konu haricinde oldukça sakin, düşünerek hareket eden bir insanım. Sessizliğim ile bile çok şey anlatabilirim.
Öz güven tip ile alakalı ama sen buna da inanmıcaksın. Sana bir ramiz dayı sözü ile veda edeyim. "Hayatın kuralı bu ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda."
Ben de kimsenin bilmediği yönümü söyleyeyim madem ben de küçükken futbol altyapisindaydim ailem öyle bir kariyer istemediği için bıraktım içimde kaldı 😂