Benim bir kız kardeşim var. Ayıptır söylemesi abisinin gülüdür yani. :-) Bu sene üniversiteye başladı. Ben de üniversiteye gittim mezun oldum ve mezun olduğum için bildiklerimi ona anlattım ve uyardım. Üniversite ortamını bilirim. Samimiyetsiz arkadaşlıklar, çıkar çevreleri vs. vs. herçeşit insan var neyse çok girmeyeyim. Allah var bugüne kadar hiç yanlışını görmedim ama yinede Uyarmak için geçen kardeşimi karşıma aldım ve onunla konuştum. Bak; üniversitede kimseye ama kimseye güvenme, çoğu kişi çıkarı için takılır. Ama gerçekten samimi arkadaşlık yapanları da kırma dedim. Ekek-kız farketmez. Ben baskıcı zorlayıcı birisi değilim. Üniversitede özgürlüğü görünce sapıtan kızları çok gördüm. Senin onlar gibi olmanı asla istemiyorum. Bunun için senin başına en büyük bekçiyi, yani Vicdanını koyuyorum dedim. Benim başımı yere eğdirmeyecek şekilde davranmanı istiyorum. Ben üniversitede davranırken bütün kızlara "birgün kız kardeşimde buraya gelecek" diyerek davrandım. Birçoğu böyle davranmasa da benim inancım ve bizim ailemizin kuralları bunu gerektiriyor. Okulunda erkek-kız arkadaşların olabilir, olmalıdır da zaten. Beraber oturabilirsiniz, gezebilirsiniz, yemek yiyebilirsin, ders çalışabilirsiniz vs. dedim. Abin olarak bunları anlayışla karşılarım.
Ama benim ve ailemin başını yere eğdirecek şeyler yapman durumunda sana olan hakkım ve abiliğim biter dedim. O yüzden kendine her zaman ve her zaman dikkat et dedim.
O da sen hiç merak etme abicim. Bunları söylemene bile gerek yoktu. Ben orda sadece ailemizi değil kendimi de temsil ettiğimin farkında olarak her zaman dikkatli olacam dedi.
Tamam dedim ve konuyu kapattım. Otogara götürüp otobüsüne bindirdim. Okuluna gönderdim. Sizce bu şekilde konuşmam iyi olmuşmudur? Ben böyle davranmanın herkeste iyi sonuç vereceğine inanıyorum. Yanlış mı? Sizce en ideal abi nasıl olmalıdır? Teşekkür ederim...
Ama benim ve ailemin başını yere eğdirecek şeyler yapman durumunda sana olan hakkım ve abiliğim biter dedim. O yüzden kendine her zaman ve her zaman dikkat et dedim.
O da sen hiç merak etme abicim. Bunları söylemene bile gerek yoktu. Ben orda sadece ailemizi değil kendimi de temsil ettiğimin farkında olarak her zaman dikkatli olacam dedi.
Tamam dedim ve konuyu kapattım. Otogara götürüp otobüsüne bindirdim. Okuluna gönderdim. Sizce bu şekilde konuşmam iyi olmuşmudur? Ben böyle davranmanın herkeste iyi sonuç vereceğine inanıyorum. Yanlış mı? Sizce en ideal abi nasıl olmalıdır? Teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer