+1 yılKardeş kelimesi çok basitçe kullanılan ancak derin anlam içeren bir şeydir. Öz kardeşinizle büyüdükçe et ile tırnak gibi olacağınızdan eminim. Şu an muhtemelen birtakım sorunlar neticesinde böyle yazmaktasınız. :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında o ben 24 ve düşman olduk artık
En İyi Cevaplar
Kardeş dediğin iyi günündede kötü günündede yanında olandır ne kadar kötü espiri yaparsan yap gülendir derdini anlayandır Kısacası Kardeş bir Kardeş'ten Daha Fazlasıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kardeşlerim öyle olsaydı
Soran+1 yılÇok kötüler düşman bile daha iyi bazen
Soran+1 yılAmin cümlemizin
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kutsal aynı kan aynı anne aynı baba. binevi sen, hücreler aynı sadece fizik farklıkları sevmesend bu mükemmel bir sey
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle düşünebilsem
Cevap sahibi+1 yılevet sana zararımı dokundu yoksa. onu yok say ayn ıevdeysen kotu birsey geçtiyse aranızda
Soran+1 yılEvet maalesef yok sayıcam artık
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılLafları ağır geldi o yüzden
Cevap sahibi+1 yılne dedi
Soran+1 yılo... dedi
Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. kan bağı her şey değildir bencede. Ablam var mesela biz normal şartlarda kardeş olamayız sjsjsjsj -.-
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de sadece kan bağı var diye kardeş olmamalıyız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Oluruz tabi saf ayni kan akiyor damarinda o zaman biz turk de degiliz aslinda hic birseyiz kiminle kavga edip barisirsin sana bisey olsa kim gelir kim uzulur ablan annen kiymetini bil
09 Yorumla
Soran+1 yılAblam ben ölim diye dua ederken üzülür mü sence? Ya da kardeşim?
Soran+1 yılTartıştığımızda değil ki kanser olduğumu duyunca dedi bumu somumda kurtuluyoruz senden diye
- +1 yıl
Canim ya bende trafik kazasi gecirdim allahtan bisey olmadi ama kavga edince der bana keske olseydin diye bende cok agladim harap ettim bu mu ablalik batsin senin ablaligin filan sanirim bizim ablalarimizdada suc var cocuksu oluyorlar bilmiyorum belki annenin ilgisini kiskanmistir ya da sana uzulup bile demis olabilir ama oz ablan senin kotulugunu dusunmez emin ol benim kavga ederken tsortumu yirtti gitmis hemen daha guzelini almis yani kavga etsen bile 2 gun sonra koklasirsin ablanla boyle bisey cunku😍😍😍
Soran+1 yılBilmem bu hep böyle ben onun için kaç kere kavga ettim o bir kere kılını kıpırdatmadı birde canımsın sen niye kavga ediyorsun dedi
Soran+1 yılAbla olduğunu hatırlatırımda o gelişememiş gibi sorumluluk bilinci pek yok
Soran+1 yılDenicem bakalım
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşlerim kardeşimdir çünkü ; benim çıktığım yerden çıktılar , bunun başka bir anlamı olamaz :D
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke çıkmasalardı be ya da annem keşke beni doğurmasaydı
- +1 yıl
hımmm sorunlu bir aile vakası :>) valla bir kız kardeşim var ablası , yersin yer :D ona nasıl olurda keşke olmasaydı derim , o benim meleğim , Trabzona gitti annemle fındık toplamaya , burnumda tütüyo . abisi yer onun ballarını , ağzuni yedumun :'(
Soran+1 yılMaalesef sorunlu 😞
Soran+1 yıl@tutku20 esprili yaklaşım
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. He sonra evlenin çocuklar yamuk yumuk gelsin dünya ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe evlenmesi lan? Ben kardeşlik öyle kolay olmamalı diyorum. Kardeşi reddetmek istiyorum yüzünü görmüyeyim diyorum.
Soran+1 yıl24 yaşındayım bence olmalı
Açıkçası abimle aynı anne babadan olmasak suratına bile bakmazdım dmfmg
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Seninle hemfikir değilim. Kardeşlik mana itibariyle kan bağına dayalı olmaktır. Ancak manevi ilişkilerin yoğunluğu değişebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kardeşleri seçebilsek şu hayatta
Soran+1 yılAnlaman için kardeşinin düşman gibi olması lazım çünkü
+1 yılBenim için birlikte eğlediğin güldüğün ağladığın kişi. Zor durumda yanında olan.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş kardeşlerinle böyle olursun inşallah
- +1 yıl
Umarım 😊
+1 yılKardeşlik nedir? diye arat google da. Arkadaşlık farklı bişey. Liselim.
010 Yorumla
Soran+1 yılLiseli değilim ama kardeş dediğin insana iyi davranır, hakaret etmez bazı ağır kelimeleri hiç kullanmaz...
- +1 yıl
Kullanır. Her türlü kavga da eder. Kardeşlikte önemli olan ne kadar kavga etsende KArdeşin başkasıyla kavga ederken kardeşinin yanında olmandır. Kardeşlik budur. ç
Soran+1 yılHe olsu o bana parayı nereden kazandıysan diyecek ben ona arka çıkacam oldu
- +1 yıl
nerden kazandın?
Soran+1 yılİşsizlik maaşı aldığımı söyledim ona akşamda kalkmış diyor ki dün paran yoktu bugün nereden kazandıysan o parayı diyor
- +1 yıl
Haklısın. numaranı versene? arıyım teselli ediyim :?
Soran+1 yılPardon? Buradan birine numaramı vermeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Teselli ederdim. :(
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
yani :) istemezmisin? Gel dizime otur. Sohbet ederiz. (hayali olarak otur yani)
+1 yılaynı anne babadan olmanıza gerek yok. sadece bakışlarınızla bile anlaşabilmelisiniz. birinize bişey olsa ondan çok diğeri üzülmeli.
09 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama artık kimseye güvenim kalmadı
- +1 yıl
gerçek dost bulmak imkansıza yakın zaten. malesef çoğumuzun yok öyle bir dostu
Soran+1 yılNe dostu ben öz kardeşimden bahsediyorum dostum zaten yok
- +1 yıl
seni allah vurmuş 😂
Soran+1 yılValla öyle demeyelim de işte sınanıyoruz ama ağır sınanıyoruz
- +1 yıl
abartma ya insanlarla diyalog kur biraz çok soyutlarsan kendini zaten kafayı yersin
Soran+1 yılKardeşlerim böyleyse etraftan pekte bir şey beklemem arkadaşım çokta dostum yo yani sırrımı vermem kimseye
- +1 yıl
bişey olmaz herkes bigün yalnız kalır bir zaman. geçer o takma
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka türlü kardeş olamazsın. Çevrende ne kadar arkadaşın kardeşim dediğin varsa Senin aynı anadan babadan gelen kardeşin kadar olamaz
016 Yorumla
Soran+1 yılBelki gerçek kardeşimden daha iyidir?
Cevap sahibi+1 yılO senin kardeşinin kalitesidir birşey diyemem Ki hiç bilemezsin en zor zamanlarında yanında olacak insanlar yine ailendir Annen Baban ve Kardeşin öyle bir an gelir ki O kardeşim dediğin insan bile bir seçim yapmak zorunda kalabilir. Düşün öyle bir durum Sen mi Ailesi mi tabi ki ailesi kardeşi Senin içinde bu öyle herkes içinde öyle derler ya meyve çürük olsada ağaç bizim ağacımız
Soran+1 yılAğaç bizimde hastayken ölürsün diyen benim öz kardşim mi muamma
Cevap sahibi+1 yılBenim kardeşimin bana etmediği laf kalmıyor bazen. Küfürler laflar Hatta bazen beni zora sokan şeyler yapıyor. Ama yinede O Benim kardeşimdir.
Soran+1 yılBenimkiler hep yapıyor bunu ve onlar iyi evlat oluyor hastanede anneme bakan benken kötü evlat oluyorum
Cevap sahibi+1 yılDünyanın düzeni böyle. Aile de böyledir. Bizde kardeşlerini seversin Aileni seversin. Ama onu en çok hata yaptığı zaman seversin. Eğer o zaman da sevmezsen bir daha tutamazsın
Soran+1 yılTutmam ki artık
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir tutarsın ki tam uçurumun ucunda sımsıkı tutarsın
Soran+1 yılYok tutmam artık şurda gebersin büyük konuşmayayım ama su vermem
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuştun bile
Soran+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılYinede unutma bunu Kardeş bazen seni sırtlayandır Bazende sırtına en çok yük olandır Ama en zor zamanında elinden tutacak olandır
Soran+1 yılSanmıyorum ya inşallah ileri de olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olgunlaştıkça her şey yerine oturur çok takma o yüzden bende öyleyim O benim kardeşim ne yapsada ne etsede
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılKardeş dediğin senin kötü anında yanında ol ucak sen ona kötü davraginda bile Sana iyi davranıp neden kötü davrandığını sormak kardeşlikten en önemli faktör sevgidir. Bence..
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler keşke öyle olsalardı
- +1 yıl
Aynen ama zor ya biz bulamayiz
Soran+1 yılBende 2 tane var birbirinden beter
- +1 yıl
Şansızlık bacım napican bzii bulmaz adam gibi kardeşler
Soran+1 yılAynen öyle kan bağı olmasa evde istemem de işte kan bağı var
+1 yılSeni anlamayıp zor günlerinde yanında olmazsa ben ona karındaş derim...
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamazlar ki kötü gününde tekme atarlar ama kan bağı var diye kardeşiz
- +1 yıl
Benimki karındaş, artık "kardeş" olamayız gibi gözüküyor.
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılMüslüman birbiriyle başka anne baba olmaksızın. Din kardeşliği de denir
012 Yorumla
Soran+1 yılReddelim mümk0nse görmeyelim istiyorum
- +1 yıl
Kendi kardeşinimi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu fikre niye kapıldın
Soran+1 yılNiye olcak onların lafları yeterli
- +1 yıl
Sonuçta kardeşiniz birbirinize katlanacaksınız. Bu hayatta kimse birbirine bakmaz. Kardeş ve Abla, Ağabey dışında değerini bil kardeşinin
Soran+1 yılNe bilcem ya o bakcaksa Allah onların eline düşürmeden alsın canımı
- +1 yıl
Ablasın sonuçta kötü davransa, zaman bilinç bir insan olur. He şimdi den canı sıkabilir, bir tek sen ona bakacaksın! Ona düşün kardeşine karşı önyargılı tavrını
Soran+1 yılBenim onlara olan tahammülüm bitti artık
- +1 yıl
Kızsan da kardeşimdir, öyle deme
Soran+1 yılDedim bile
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş dediğin sen yanma diye senden önce kendini ateşe atandır. Seni herkesten iyi anlayandır.
115 Yorumla
Soran+1 yılİşte benimkiler önce beni ateşe atar sonra üstüne birde ortamı körükler
Cevap sahibi+1 yılÖyle olanlar da var :(
Soran+1 yılEn kötüsü bunlar zaten
Cevap sahibi+1 yılUnutma beteri de var. Allah beterinden saklasın
Soran+1 yılBbeteri ne olabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılOnların katili olup hayatını yakmak mesela 😒 adam yerine koyarlar.
Soran+1 yılOnu denedim bıçak çektim sonra biri tokat attı bıçağı bıraktım
Cevap sahibi+1 yılYapma öyle şeyler.
Soran+1 yılyapamadım zaten
Cevap sahibi+1 yıl😞😞😞
Soran+1 yılNe oldu?
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılPeki :(
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeş başarılı olucak sende yararlancan :D bide kız ise güzel olucak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılneyin nasılı. s
+1 yılAnlayisli herseyini paylasabilecegin guvenli biri olmali
03 Yorumla
Soran+1 yılÖz kardeşimden bahsediyorum zaten dışarıdakilere güvenemem
- +1 yıl
Ayni sey bazen tam tersi olabiliyoo
Soran+1 yılAnadım
+1 yılKardeş içindeki bir organ gibi olmalı sana bişey olduğunda o kan kaybetmeli
013 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız bana bir şey olsa oh der üstüne bir tekmeds o atar
- +1 yıl
O kalleş kardeş değil 😀
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Büyüyünce anlar takma
Soran+1 yılBüyüynce mi benden büyük biri
- +1 yıl
Ablanmı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne derdi var ki senle mi uğraşıyor
Soran+1 yılBenle uğraşıyor kardeşimle birlik olup laf söylüyorlar bir şey ben bir şey diyince babamda annemde bana kızıyor
- +1 yıl
Sende bahane uydur babana söyle
Soran+1 yılBabam onların dolduruşuna gelir beni dinnlemezki
- +1 yıl
Dinler müsait bir zamanda al babanı karşına konuş onların haberi olmasın yanlız baba için evlat ayrımı olmaz
Soran+1 yılVar ki bizde hep oldu bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılen azından senden nefret ediyorum dememeli konuşmuyoruz konuşmicamda :'(
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle deseydi be 😭
Cevap sahibi+1 yılşunu farkettim ki erkekler en çok kız kardeşine kırılırlarmış en çok onlara üzülürlermiş nese b. k vardı girdik bu konuya
Soran+1 yılBizim hepimiz kızız ve az önce ikisi ağzıma s. çtı annemlerde durun demedi
Cevap sahibi+1 yılsen beni anlamazsın ben seni boşver zaten anne baba müdahal etmemeli normal olan bu
Soran+1 yılO lafta ne diyorsun demeliydi ama neyse boşver
Cevap sahibi+1 yılinan bana söylenen kadar ağır laf işitmemişsindir. s. ktr et ya bence zaman herşeyin ilacıdır sizin için
Soran+1 yılHangi zaman her kavgada ağızlarına geleni saymaları için mi?
+1 yılIstedigimde su getirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
Kardesini niye sevmiyorsun :( sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyordum hep destek oluyordum ama artık yoruldum onlar yüzünden kötü evlat oldum
Soran+1 yılTamam
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence de kardes sirtindan vuruyor adami
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Benimkiler gibi. Sırdaş destekçi gerçekçii
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl ben bayramdan önce küstüm hala konuşmuyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılBen dayanamayıp konuşuyorum da büyük hata yapıyormuşum
Cevap sahibi+1 yılBende öyle yapıyordum yüz verdim çıktı tepeme küçük olduğunu unuttu bir ütü yüzünden ağzına gelen ağır lafı etti hala konuşmuyorum
Soran+1 yılBana o... Dedi az önce annemler de ne diyorsun demedi 😞
Cevap sahibi+1 yılBizimkiler de çok yüz veriyor da o lafı söyleyecek kadar da değil ya ona tepki verirler di nasıl bişwy demediler neden öyle dedi niye tartışınız
Soran+1 yılHemen yaptıklarını dediler bende yaptıklarımı dedim hemen ben suçlu oldum işsizlik maaşı aldım dün paran yoktu bugün parayı nerden kazandıysan dedi or. spu muyum yani dedim nasıl anlarsan dedi.
Cevap sahibi+1 yılAllahım ya o kaç yaşında sen kaç
Soran+1 yılBen 24 o 26
Cevap sahibi+1 yılHep mi aranız kötü
Soran+1 yılBazen iyi nadir ama hep kavga başlatırlar kardeşimle (21) birlik olup kavga sonunda hep ben haksız çıkarım sonra da ailemin gözünde hep kavgacı huzur bozucu olan benim
Cevap sahibi+1 yılBizimkiler de öyle lafa gelince biz ayrımcılık yapmıyoruz diyolar da herşey ortada ama boşver ztn ysrın öbür gün evlenip gidecen takınca düzelmiyor çoğu kız aynı sorunu yaşıyor aileler oğul cu oluyo boşver kuzum canını sıktığına değmez sen nerenin i tisin de kafaya takcam çok ta ti de geç
Soran+1 yılAynen öyle lafa gelince hepimizi severler neyse sağol kuzum
Cevap sahibi+1 yılNedemek canım ysni sadece kendinde öyle olmadığını bil ona göre hiç üzülme valla çoğu kız yaşıyor nasıl olsa evlenip gidecen boşver iyi geceler 😃
Soran+1 yılBir an önce evlenmek istiyorum ama boşanıp dönmektende korkuyorum kuzum ya 😞 iyi geceler
Bende oyle degil iste
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılKan bagı üstündür kimse bişe diyemez
00 YorumlaHaklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalıyosun şu an :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok çok ciddiyim
+1 yılkardeş gibi olmalı bence
00 YorumlaNeden kardeş istemiyosunki?
011 Yorumla
Soran+1 yılİstemem için neden yok ki onlar iyi evlat ben kötü evlat onlar kavgayı çıkarır ben suçlu olurum bir şekilde
Soran+1 yılAynen zaten küçükken demişti ailem seni istemedik diye ne olsuğunu anlamamıştım büyüdükçe anlıyorum
Soran+1 yılAyrı eve çıkmama izin verseler basar giderim valla arkama bakmadan
Soran+1 yıl24 kızım diye etraf ne dermiş filan
Soran+1 yılİnşallah hayırlı biriyle evlenirimde kurtulurum
Soran+1 yılSağol canım cümlemiz için inşallah 😊❤
mesele nedir kanks
00 Yorumla
+1 yılMangal yakabilmeli
00 Yorumla
+1 yılenteresan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence nasıl olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBence kardeş gibi olmalı hemen kavga ettik diye en ağır kelimeleri kullanmamalı kendi yaptığı şeyi bizim üstümüze atmamalı
+1 yılya ne icin olmaliyu,
00 YorumlaAynen
00 Yorumla
+1 yılnasıl yani
034 Yorumla
Soran+1 yılÖyle işte kan bağı olmasa suratına tüküreceğim insan
- +1 yıl
bende de var ya sorma
Soran+1 yılİşte kendi işleri görülene kadar iyisin ama sonra her şey ortaya dökülünce bir şekilde suçlu çıkıyorsun
- +1 yıl
evet insan kendini kullanılmiş gibi hissediyor
Soran+1 yılEvet birde o hep iyi evlat gösteriyor kendini ama ben kötü evlat oluyorum
- +1 yıl
aynı işte sende de mi var
Soran+1 yılVar valla hemde 2 tane birden
- +1 yıl
oy işin zor ben 1 taneyle başa çıkamıyorum
Soran+1 yılDüşün işte halimi benim yaptığım iyilikleri görmüyor ailem hastanede anneme ben baktım bir ay stajımı yakıp ama gene kötü benim
- +1 yıl
kız erkek büyük küçük en büyükmüsün
Soran+1 yılOrta direğim 3 kızız
- +1 yıl
oo güzelmiş yaş kaç
Soran+1 yılBenim 24
- +1 yıl
evlimi digerleri ya da sen
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
işte biri evlensim o zman
Soran+1 yılEvlenmek çözüm değil ki
- +1 yıl
işte ama faydası olur
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
ne durmdasınız peki
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
çokmu kötü aranız
Soran+1 yılYani normal olması beklenmemeli
- +1 yıl
yani fedakar olan senmisin
Soran+1 yılEvet çoğunlukla
- +1 yıl
kıyamam sana
Soran+1 yıl😞😢
- +1 yıl
çok tatlısın
Soran+1 yılGizliye de yürüyorsunuz 😊
- +1 yıl
her türlü yürürüm
Soran+1 yılSakat o zaman 😊
- +1 yıl
mesaj atsana bişey sorcam sana
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
sagol
+1 yılNe olmalıyız
016 Yorumla
Soran+1 yılMümkünse düşmanım olsun böylesi ama adına kardeş denmesin
- +1 yıl
Ne oldu kız
Soran+1 yılKelimeleriyle bazen düşmandan daha acımasız oluyorlar
- +1 yıl
Hmm mesela
Soran+1 yılMesela or. spu demesi gibi
- +1 yıl
Niye ben kız kardeşime küfrediyorum o da bana hiç şikayetçi değiliz
Soran+1 yıl@NotAfraidBelieve he maaş alıpta bu parayı nereden kazanıyorsun dememişsindir herhalde
- +1 yıl
Bende çalışmıyorum o da ikimizde okuyoruz aileden geliyor para ben mimarlık o iç mimarlık.
Soran+1 yıl@NotAfraidBelieve boşver
- +1 yıl
Kardeş kardeşe düşman olmamalı
Soran+1 yıl@NotAfraidBelieve ama düşmanız
- +1 yıl
neden ne sıkıntısı var
Soran+1 yıl@NotAfraidBelieve boşver gerçekten
- +1 yıl
Söyle bir çare bulayım paylaştıkça sıkıntılar azalır
Soran+1 yıl@NotAfraidBelieve ama azalmıyor
- +1 yıl
Kıskançlık vardır