Bazen etrafımda görüyorum kız tarafı şu kadar altın istemiş falan gibi laflar, bana tamamen çirkin bir olay gibi geliyor. Karşı tarafın imkanı neyse onu yapar zaten.
Düğünde şu kadar altın istiyorum demek görgüsüzlük mü değil mi?
Şu altın istemek kendine değer biçme olayından nefret ediyorum, düğün olayı başlı başına saçmalık zaten evlilik nikah dairesinde cüzi bir miktarla gerçekleştirilen bir hadise ama illa suyu çıkacak.
Evlenecek çiftler için Bence düğün yapılmamalı 2 tane bilezik ya da 1 fazla alınmamalı Kına yapılmamalı benim düşüncem bu şu zamanın gençleri batağa düşmek istemiyorsa bunları yapmalı neymiş efendim söz, nişan, kına, düğün bilmem ne saçma ya abi herkes birbirne saygılı olup ve zora sokmamalı bence
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Size katılıyorum. Ha erkeği dara sokmuşsun ha kendini. Evlilikte derdini stresini beraber yaşayacaksınız sonuçta. Evliliğin en güzel zamanlarını kavga gürültüyle geçiriyorlar. Ne gerek var?
Bizde hiçbir zaman istemedik ama öyle olunca da seni saf sanıyorlar. Gene isteyemem ama edep edip susanı da insanlar kâle almıyor. O yüzden yapana bir şey demiyorum artık