Merhaba, biz yapımız gereği sosyal varlıklarız yani ilelebet yalnız kalamayız tabii ki ama çoğu durumda çoğu zaman kendi kendimize yetebilecek şeyler buluruz diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İki tür yalnızlık var biri mecburi diğeri tercihi. Mecburi olan bir yerden sonra depresyon sebebi olsada tercih sebebi olan da bir yerden sonra sosyalleşmenin çokta gerekli olmadığına kanaat getiriyor
Karışık biraz, alışmaktan ziyade seviyorsun lakin gel gör ki birine her zaman ihtiyaç duyuyorsun. Sevdiğin yalnızlığa kavuşmak kolay oluyor da ihtiyaç duyduğun insanı hiç bulamıyorsun
Soruna gelirsek sahte ve yıkıcı yaşanmışlıklardan sonra yalnızlık en doğru karar oluyor bir zaman sonra insanlara tahammül edememeye başlıyorsun…. yalnızlık iyidir
Çok fazla alıştım ve şu anda hayatımda fazla insana ihtiyaç duymuyorum. Hatta meşguliyetlerim fazlaysa kimseye gerek duymuyorum çünkü enerjim kalmıyor.
Adapte olunuyor ve bir duzen seklinde gidebiliyor. Herkes alismayabilir ve bunda zorlanabilir. Kolay gorunse de bazen zor oldugunu dusunuyorum tam yalniz olmanin.
benimde hiç arkadaşım yok ama en azından bir sevgilim olsa diyorsun yani ben diyorum en azından ama o da yok. Benzen can sıkıcı oluyor ama dediğin gibi kafan rahat oluyor.
@pietass Nasıl mutlu olacaksan onu yapmalısın. İçinde bulunduğun ilişki toksik bir hal aldıysa, eskisi gibi seni heyecanlandıran bir şey yoksa, sadece seni ruhsal olarak yoruyorsa bitirmen en iyisi olur.