Yaşlanmaktan korkuyor musun? Bulunmamam gereken bir yerde buldum kendimi. Full yaşlı doluydu ve gördüklerim karşısında gülmekten yarıldım. 😃 Sonrasında düşününce de yok dedim benim yaşlanmamam lazım 😃Aklım tırmalar kedi gibi kalbimi. 🦁
Yaşlanmak mı, yaşlanmamak mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel pazar değeri dedikleri bir durum Var bu sadece cinsellik değil öyle deyince yanlış anlaşılıyor hep Yani yaş bazında cinsiyetlerin çekiciliği kadın 26-27 den sonra düşüyor Erkeklerse 38-40 a kadar sürdürüyor ve hatta 30-35 arası en yüksek aura enerjiyi yayıyorlar. Biraz yaşlanmak bize yarıyor. Ve eğer erkek kendine bakarsa spor yapar işte statü kasarsa felan bu 40 yaş bandınıda aşabiliyor. Zaten bu yüzden örneğin kadınlar 30 lardan sonra kendini genç göstermeye yönelik estetikler yaptırırlar. İçsel bir dürtü olarak çürüdüklerini bilirler. Erkekler ise yine aynı şekilde bu yaşlarda daha çok birşeyelr yapma arayışına giderler. İş spor kadınlar vs Bu bir araştırma
Özellikle 1520 ve 2077 tarihlerini ve fotoları görünce kahkaha attım 🤣
Yaşlanmamak< Yaş almak < Yaşlanmak (ihtiyarlamak) olarak bakarsak ben yaş almak istiyorum, bundan da epey keyif alıyorum. Zamanda ilerlediğimi hissetmek zevk veriyor, yaşlanmamak sabitlik olduğu için aksiyon yok...
83 yaşındaki Parkinson hastası babamla 78 yaşındaki Alzheimer hastasi annemi gördükçe gerçekten çok korkuyorum ve yaşlanmak istemiyorum... Tabi ki Allah bilir... Herşeyin hayırlısı...