Hangisini kapattırdın?

Günaydın..

mı desem sövsemmi bilemiyorum... aranızda dün beni deliye döndüren birileri yüzünden telefonumu kıracaktım... mesaj bölümünden triplere giren bi beyin yoksunu!.. yok o değilde seni tanımıyorum etmiyorum kardeşim ne diye bu hallere giriyosun!.. Ailenle sorunun varsa git çevrendeki insanlarla hallet, onlar ilgilensin, ben dert babasımıyım yaaa!..😤 ben burada sana yardımcı olamam bunu sende gayet çok iyi biliyorsun. burada olma amacımız "İzdivaç" yapmak yaaa!!! Eyy abazaların önde gidenleriii bu uyarım sizler içinde geçerli... herkes haddini bilsin. Hatunlara yavşamak yerine ADAM olmayı öğrenin. Bu dünyada o sürekli beyninizi meşkul eden şeylerden hariç daha kıymetli değerlerde var. (B*kunu çıkardınız iyice!!) Eğer olurda yine yavşayan olursa... engel, engelleyene... umrumda bile değil. Sinir sistemlerimle oynayana üçüncü dünya savaşını çıkarma kapasitem var.

Hemcinslerim, edeplice yorum yapanlara sevgim ve saygım sonsuzdur... lakin hislerime dayanak bir yanlış görürsem direk "bye bye".

İlginize - Anlayışınıza çooo.. k teşekkür ederim 🙏🏻

⚠️🚷⛔Bana uyuz olanlar : (Beni sevmek zorunda değilsin, sinir ediyorsam yorumuma gelmezsin bu kadar basit) Anlayan anladı. Sizin triplerinizle, psikopat halleriniz ile uğraşamam.

~ Bugün kü sorumuza dönecek olursak:

Hangisi?

Le coeur ou la raison?
Le coeur ou la raison?

🫀🧠🫀🧠🫀🧠🫀🧠🫀🧠Beyin cerrahı arkadaşıma ithafen gelsin bu soru...😅

#sinirrr #beyin #kalp #hangisinikapatırdın?

🧠
🫀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Hangisini kapattırdın?