Çok fena sövesim var ha delirmek üzereyim çok azıcık kaldı 🥰🥰🥰🥰🥰

Çok fena sövesim var ha delirmek üzereyim çok azıcık kaldı 🥰🥰🥰🥰🥰

Bunun için yapacağın en güzel şey farklı birseyle oyalanip ona odaklanman olucaktır komik bir video , film ya da bir hobi bulmak ya da dışarı çıkın bir çay için bu size çok iyi gelicektir sevdiğiniz bir insan varsa onunla konuşabilir ya da buluşabilirsiniz yemek yapın mesela kek börek kurabiye vss tarzı onlarla uğraşmakta insanın ruhuna iyi geliyor hem şarkı soyieyin hem mutfakta onlarla uğraşın eminimki kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz her şey gönlünce olsun inşallah 🌹☘️🌿🌹🌹🌹🌿🌹🌹🌹🌿🌹🌹🌹🌿
ÇSG için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Güldür Güldür den yalayutu izle sinirin geçer.
Bu dünya gelip geçici sen şu an sinirden patlasam da patlamasan da bu dünyada hiçbir şey değişmeyecek bu dünyadan göcsende yani hiçbir şey değişmeyecek hiçbir şey değiştiremediğim bu dünyada üzülmene değmez sinirlenmene de değmez.
Cevap
14Cevap
Komik kedi videoları izleyerek 😁
Korkutucu
Yoo komik ki
Ben korkuyorum
Korkma izle
Korka korka izledim de yumuşadım
Daha çok izlee
Sakin olmayı deneyin. sinirlendiğiniz konuyu düşünmemeye çalışın
Sinirlendiğin şey senden önemli mi? Değil ise derin bir nefes al ve rahat bırak kendini.
Seni terletecek spor olabilir ve sonra ılık bir duş alıp dizi izleyebilirsin böylelikle kendini rahatlatabilirsin 😏
Her neye sinirliysen kendi sağlığından değerli olmadığının farkına var, ondan sonra tüm dertler iğne deliği gibi geliyor insana
Seni bu raddeye getiren insanı ara söv rahatça uykunu çek senden önemli mi
Kimisi sinirden Kimisi de boşluktan uyuyamıyor
Müzik dinle veya oyun oyna geçer
Eline yastık al ağzına sok dişleyerek bütün gücünle bağır hem dışarı da ses gitmez bütün sinirin stresin gider denendi onaylandı
İçindekileri kağıda yazmak o kadar iyi gelir ki bunu Sadece sinirli olduğunda değil her duygu durumun için yapabilirsin
Papatya çayı içerken Ayla filmini izle pamuk gibi olursun 😃😃
Kim sinirlendirdi parcalim
Lütfen abilerimi döver misin hemen
Olmaz biri bi ara benim ppnin resmini cizmisti dndnndndn
Onu da güzel çizseydi bari saIak şey
Ndndndndndnnd deme öyle deme
Bende dün uyuyamadim
Kim bastı damarına
Hemen atın
Duvarı yumrukla rahatla
Buzlu suyla yüzünü yıka
Uyuma , gereksiz zaten