Merhabalar Herkese🌸

Bazı insanlar gençken haksızlıklara karşı daha fazla ses çıkarırken, bazı kişilerde ise yaş büyüdükçe haksızlığa tahammül düşüyor.
Sizce nasıl işliyor bu süreç?
Merhabalar Herkese🌸

Bazı insanlar gençken haksızlıklara karşı daha fazla ses çıkarırken, bazı kişilerde ise yaş büyüdükçe haksızlığa tahammül düşüyor.
Sizce nasıl işliyor bu süreç?
Bence bu karakter ile ilgili olmakla birlikte aslında kişinin kişiliğine göre veya yaşadığı olaylara yani hayatında ki deneyimlerine göre de değişebiliyor.
Kesinlikle👍
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Haksızlık karşısında sessiz kalmak bazen de akıl ve stratejik planlama gereğidir. Yaş çok gençken akıl stratejik planlama pek yapamadığı için haksızlıklara hemen ses çıkarabilir. Yaş ilerledikçe akıl kafada ikamet etmeye başladıkça sessizlik icabında icraatta yerini alır. Ona da fırtına öncesi sessizlik deriz. Kaderin son bir gülüşü vardır daima. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Çok doğru 👍
🧡🙏🙏🧡
Cevap
16Cevap
İkisini güdüleyen şey farklı galiba, hatta üçünü de 🙂
Yani cevap kişinin yapısına ve yaşadıklarına göre değiştiği.
Çok doğru, harika bir görüş 👏👏
Yaşla bir alakası yoktur. Çünkü kişinin deneyimleri ve tecrübeleri sonucunda hayata ve insanlara karşı nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini öğrenir. Kimileri için artar ya da azalır...
Bana karşı çok haksızlık yapıldı ama ben sadece sustum konuşsam doğruyu anlatsam bile beni dinlemediler
Bazı konulara duyarsız olurken bazı konularda tahammülsüzlük yaşanabiliyor.
Bana karşı haksızlığa tahammülüm olmax
Bence azalır gibi geldi.
Azalir eskiden yanina yaklaşmasına izin vermediğin insanla tahammül ediyorsun bunada olgunluk diyorsun sonra
Azalıyor
Azalır.
En azından bende öyle.
daima haksızlığa ses çıkarırım.
Bende artıyor.
Daha iyi savunabiliyorum
Yaşla fazla alakalı değil
Yaş büyüdükçe Artık tıklamak hale gelir
yaş büyüdükçe tahammil artar
Benim artıyor alıştım
artar tatlım
Azalıyor